2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Teşekkür ederim canım 🤗 daha güzelleri senin olsun 💕 Ben oda tk almıştım, içerisinde sepet beşik ve büyüyen yatak vardı. İlk doğduklarında sanırım 1 ay kadar sepet beşiğe sığarlar yanıma, odama alırım. Fakat sonra hep odalarında uyuyacaklar. Büyüyen yatak bence onları hiç büyütmeden 1 yaşa kadar götürür.Hemen 2 yatak yapmayı düşünmüyorum açıkçası . Bak benim oda tk bu
2. Ayda mı odalarına alacaksın. Ben 4. Ayda geçirmeyi planlıyorum diye linç yiyordum :)

2. Ayda mı odalarına alacaksın. Ben 4. Ayda geçirmeyi planlıyorum diye linç yiyordum :)
Bana kalsa ilk günden odalarından uyumalılar. Sepet beşik seyyar olabildiğinden ve ben tempoya alışana kadar yanıma alayım diyorum 😁 Yeğenim 5 aylık lusin cim. Hastaneden geldiği andan itibaren hep yatağında,odasında uyudu. Hiç uyku ve alışma sıkıntısı çekmedi 🧿 bence doğru olan bu

Ay linçlenecek ne var. Ben de gündüzleri direk odalarında uyutmayı planlıyorum. Aslında her bebek farklı, farklı istekleri oluyor. Mesela ablam yanında uyutamadı hiç bebek rahatsız oldu, en başından direk odasında uyudu. Kimseyi dinlememek en iyisi, zaten onlar bizi yönlendirecek 🥰🥰

Yalnız değilsin bende topa tutuldum. Sanki herkes anne, ben olamıcakmışım gibi. Onlar benim size ne demeyi ne kadar çok istiyorum bir bilsen 🤷‍♀️

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım 🤗 daha güzelleri senin olsun 💕 Ben oda tk almıştım, içerisinde sepet beşik ve büyüyen yatak vardı. İlk doğduklarında sanırım 1 ay kadar sepet beşiğe sığarlar yanıma, odama alırım. Fakat sonra hep odalarında uyuyacaklar. Büyüyen yatak bence onları hiç büyütmeden 1 yaşa kadar götürür.Hemen 2 yatak yapmayı düşünmüyorum açıkçası . Bak benim oda tk bu
Güle güle saglıkla büyüsünler kuzucuklar bu besiklerde 🙏🏻💕

Herkes 14 15 haftalara gelince göbek çıktı diyorlar böyle dudaklarım filan kuruyunca Nosking Nosking de görünce bir an olabilir mi dedim 😅 Ama seninde öyle olması içimi rahatlattı kuzum 🙂 göbekdaşım 😍🍀
Mesajına denk geldim. Canım transfer olacaktın en son. Bayagi zaman geçmiş. Senin adına çok sevindim hayırlı olsun😊İkiz demek maşallah 🧿

Kızlar bunları kendim yaptım. Kapı süsüne küvöz eteğiyle aynı renk tül aldım. Anne yatağı da aynı şekilde. Ben anne cibinliği düşünmüyordum,aslında çok da beğeniyordum... Baza da birşey ararken bir de ne göreyim? Gelin duvağım.. up uzun kendinden incili ve kırık beyaz . Tüllerimle uygun üstelik kendinden dikişli yani topuza takılan yer büzgülü ya hiç dikişe ihtiyacı yok. Onu da anne cibinliği yapmaya karar verdim.
Kendisi uğraşıp birşeyler yapmak isteyenlere fikir olsun diye paylaştım 🤗
Ne kadad güzeller ellerine sağlık 🥰

X