2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kesinlikle katılıyorum. Ben çok kitap okudum. Sonuç memede uyuyan bir bebek
En son olay uyusun da nasıl uyursa uyusuna döndü bende

Merak etme o sende değil genelde herkeste aynısına dönüyor. Nasıl emzireyim, nasıl altını değiştireyim, hangi bezi ve ıslak mendili kullanayım. Islak mendil kullanayım mı pamukla su ile mi sileyim? Hiç biri yazıldığı gibi yada büyüklerin söylediği gibi olmuyor. Her bebek kendi isteklerini kendi belirliyor.

Ablam serilerce kitap aldı hamile kaldığında. Hep beraber okuduk eşimde dahil. Şunu uygulayalım, bunu unutmayalım dedik birlikte. Bir tanesi ne aklımızda kalmış ne uygulamışız geriye dönüp baktığımızda. Çocuğu 21 yaşına başarıyla getirdik oysaki

Aynen. Benim çok midem bulanıyor o yüzden verdim kilo. Her şeyden tiksiniyorum genellikle meyve yiyorum sadece
İnşallah biran önce geçer bulantıların, ben bir gün çok iyiyim ertesi gece uykudan bulantıyla uyanıyorum çok ilginç gerçekten. Belli başlı şeyleri yemek ölüm gibi ama genel olarak yiyebiliyorum, o yüzden de şimdiden kilo almaya başladım.

Öyle oluyor gerçekten ya. Ve mesela influencer anneler her şey harika gibi gösteriyor ama gorumcem de girişti bu işe. Giriştiğinden beri asla çocuklarıyla ilgilenmiyor. Sürekli youtube açık TV izliyorlar. O yüzden kendi kendime dedim ki kimsenin dediğine inanma kendi bildiğini oku kızım

Keşke bulanmasa da yesem ya. 2 haftadır ağzıma peynir yoğurt VS girmedi. Yanından geçemiyorum. Evdeki soğanı balkona aldım ama ev bana soğan kokuyor uykumdan uyanıyorum o kokuya. Kızımda 13 14 haftalıkken geçmişti inşallah bu da gecer

Onlar tümden yalan dolan. Hala inanan varsa zaten yazık. İzlemem, yapmam, izlettirmem bile.
Yazık çocuklarının en önemli zamanlarını para kazanıcam diye heba ediyorlar. Yetmiyor tam gelişimleri ve tüm hayatını şekillendirecekleri zamanda ilgilenmedikleri için çocuklarıda mutsuz ve eksik olacak. Yani o parayı yine o çocuklar düzelsin diye dökecekler ama iş işten geçmiş olacak.
Üzülüyorum onlar için.

Gerçekten öyleymiş. Ben de diyordum nasıl her şeye yetiyorlar. Evleri mis gibi güya çocukları hep oyun oynuyor. Evleri yatılı kadınlar sayesinde mis çocukları ise anlık oyun oynuyorlar. Gözümle şahit oldum. Öncesinde kendimi berbat hissediyordumm. Evim kızım sağ olsun genellikle dağınık. Onlarin evi mis diye benim gözüme batiyordu. Hepsini sildim Vala.

Sabah bebeklerimi görmeye gitmiştim her şey iyiydi, ağrılı pembe kanamam oldu biraz kahverengiye döndü kesildi hemen.

Mayısın başından beri kahverengi leke ve 3-4 kere kırmızıya dönük kan gelmişti. Birkaç gündür leke kesildi diye sevinirken hop pembe geldi hemen

Progestanı kesmişti doktorum evde vardı kullandım şimdi. Bir ben mi yaşıyorum bunları?

Kuzum şu an bu durumu yazmaya ben girdim sen yazmışsın. Şu an benim de kahve lekelenmem oldu. Herkes kahve normal diyor. Yarına randevu aldim

Kuzum şu an bu durumu yazmaya ben girdim sen yazmışsın. Şu an benim de kahve lekelenmem oldu. Herkes kahve normal diyor. Yarına randevu aldim
Kahveye alışmıştım artık kuzum sürekli geliyordu korkma.
Pembe ve ağrılı olan korkutuyor beni
10 gün önce olmuştu yine böyle doktora gitmiştik normaldi her şey. Şimdi de kötü düşünmek istemiyorum ama korkuyor insan
Progestan kullanıyor musun sen kuzum?

Benim kızımda 14 haftaya kadar pembe olmuştu. Haftalık iğneyle geçiyordu. Evet canım günde 4 tane progestan kullanıyorum fitil şeklinde ama sadece

Netten baktım vajinal den sonra olabiliyormuş bu tarz akıntı lar. Ama bende o da yok. Kalpleri atsın da bunlar hep geçici şeyler korkma. İlk 3 ay çok önemli dedikleri bundan kaynaklı bence

Bak benimki böyle. Miden bulanmaz inşallah. Ben de çok korktum ama. İnsan korkuyor ya.

Eklentiler

• IMG_20210601_225354.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 21
Bak benimki böyle. Miden bulanmaz inşallah. Ben de çok korktum ama. İnsan korkuyor ya.
Aynısını yaşadım yeni geçti daha belki devam eder korkma canım eski kan o.
kanama alanın var dedi bana kendi doktorum, başka bir doktora gitmiştim o da kanama alanı olmasa da olabiliyor hamilelikte kanama bilinenin aksine normal demişti.
Ağrılı olunca korkuyor insan

Ben daha 3 gün önce gittiğimde her şey yolunda 4 hafta sonra gel dedi. Ben 4 gün sonra koşa koşa adama gitcem sen de yarın gtcek misin doktoruna

Ben daha 3 gün önce gittiğimde her şey yolunda 4 hafta sonra gel dedi. Ben 4 gün sonra koşa koşa adama gitcem sen de yarın gtcek misin doktoruna
Yok kuzum gitmem artık ben Allah korusun devam ederse meşk atarım bi o kadar.
Bana gittiğim bir doktor anne karnında ölen bebekler 2-3 hafta sonra atılır, yeni gördüysen korkma demişti. Biraz içimi rahatlatıyor o

Bana Bi de 21 saat dersim vardı başka bir ders verip onu 29 yapmışlar haftaya okul açılacak. Yapmayın etmeyin dedim. Rapor alırım artık. Verir rapor herhalde doktorum. Artık emin olamiyorum

Bana Bi de 21 saat dersim vardı başka bir ders verip onu 29 yapmışlar haftaya okul açılacak. Yapmayın etmeyin dedim. Rapor alırım artık. Verir rapor herhalde doktorum. Artık emin olamiyorum
İnşallah verir canım kötü olmuş ki bence verir kanamalı geçiyor sonuçta Allah korusun.
Ben bir tek yemek yapıyorum evde 2 aydır.
akşamüzeri banyoyu ovaladım bi, yorulmadım da aslında ama kendini suçlu hissediyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…