2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben de 8 haftaligim en bol en rahat pantolonlarimi giyiyorum. Kot pantolonlar beni de sıkıyor. 65le gebe kaldım şu an 63e düştüm
İki kilo gitmiş ne güzel 😊 o halde benimki de normal, bir buçuk kilo kadar aldım ondan mı diyordum ama doğrudan karın bölgesi rahatsız ediyor, çıkmaya başladı demek ki şimdiden.

İki kilo gitmiş ne güzel 😊 o halde benimki de normal, bir buçuk kilo kadar aldım ondan mı diyordum ama doğrudan karın bölgesi rahatsız ediyor, çıkmaya başladı demek ki şimdiden.
Aynen. Benim çok midem bulanıyor o yüzden verdim kilo. Her şeyden tiksiniyorum 😩 genellikle meyve yiyorum sadece

Yeni bebeklere mucize önerileri okudum diğerine yeni başladım. Ama bu yazardan birini al bence. Başka kitaplar alıcam.
Yeni bebeklere mucize önerileri alabilirsin. Öneriler mucize mi bilmiyorum ama kadın çok empati yaparak anlatıyo o da iyi geliyor insana kuzu .
Uykuyla ilgili bir kitabı verdi onu arıyorum aslında ama pdf yok

Neyse eğitim paketi almayı düşünüyorum zaten belki ihtiyacımız kalmaz

Sana bişey diyeyim mi. Bence kitaplar bu konuda boşa çıkıyor. Biliyorsun ne kadar sevdiğimi kitap ona rağmen bebelerde pek tutmuyor. Her bebeğin kendine özel olması ve annelik iç güdüsüyle ilerliyorsun. Sonraki dönemler için psikolojik gelişimleri açısından lazım. Onda da çok fazla psikoloji ağırlıklı kitap okuduysan sorun olmaz senin için diye düşünüyorum 🤷‍♀️

Sana bişey diyeyim mi. Bence kitaplar bu konuda boşa çıkıyor. Biliyorsun ne kadar sevdiğimi kitap ona rağmen bebelerde pek tutmuyor. Her bebeğin kendine özel olması ve annelik iç güdüsüyle ilerliyorsun. Sonraki dönemler için psikolojik gelişimleri açısından lazım. Onda da çok fazla psikoloji ağırlıklı kitap okuduysan sorun olmaz senin için diye düşünüyorum 🤷‍♀️
Bunu okuyacağıma canan karatay okurum o zaman 🤣 doğum sonrası o da lazım olacak çünkü 🤣🤣

Bizim kan yok ama gizli kan bakılacaktı o da kızım her gün yapmadığı için veremedik o yüzden kan sonuçlarını bekleyeceğiz mecburen
Kanda 2 yaş öncesi çıkmıyor genellikle canım. Kızımın kan hep temiz geliyordu ama yoğundu alerjisi. Günde 17 18 kere kanlı kaka yapıyordu.

Kesinlikle katılıyorum. Ben çok kitap okudum. Sonuç memede uyuyan bir bebek
En son olay uyusun da nasıl uyursa uyusuna döndü bende 😂

X