-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.881
Bize 10 hafta yasaktı. ayda 2-3 defa yapıyomuş gibi bişeyler yapıyoruzKızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı
Yeni bebeklere mucize önerileri okudum diğerine yeni başladım. Ama bu yazardan birini al bence. Başka kitaplar alıcam.Teşekkür ederim gülüm diğer topikte de yazdım deli gibi kitapları arıyordum
Okudun mu peki?
Bize 10 hafta yasaktı. ayda 2-3 defa yapıyomuş gibi bişeyler yapıyoruzama internetten araştır uygun şekiller falan insan utanıyor da yazamıyor :) zaten karnın büyüyor anne de sıfır istek oluyor yani ben çok kaygılıyım belki de. Yüzemedim bile neyse :) dmden sorabilirsin istersen düşük tempoda yasağınız yoksa denenebilir
Ben de gittiğimde 6+5ti şu an altli ustluler büyüdükçe yan yana gelecekler dedi üstte olanı biraz daha zor gördük kalplerini dinletmeedi atıyor güzel bir sorun yok ikisinde de dedi. 4 hafta sonra tekrar çağırdıKızlar merhaba :) ben de insallah 2022 de ikiz annesi olucamBebeklerimin kalp atışlarını dün dinledim daha biri 7+2 biri 7+4 haftalık :) size bir şey danışmak istedim bizim ikizlerden biri diğerinden önde duruyor o yüzden kalp atışı daha net duyuldu diğerini de duyduk ama bunun kadar net değildi doktor o biraz daha geride durduğu icin dedi bit de altlı üstlü duruyorlarmış bu sorun yaratmaz değil mi :)
Bize geçen hafta gittiğimizde yani 17.haftada artk serbest dedi.Kızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı
16ya kadar tüp bebek dokturm yasak dedi. 17de normal doktor da yasak dedi. Normalde değil ama ikiz gebelik olduğu için önermiyoruz dedi. Doktorunuza danışıp yol alabilirsiniz belki.Kızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı
Bana da altlı üstlükler dedi canım :) biri daha yakındı onun sesini daha net duyduk :) cok şükür sorunsuz büyürler imsallah beni de iki hafta sonra çağırdıBen de gittiğimde 6+5ti şu an altli ustluler büyüdükçe yan yana gelecekler dedi üstte olanı biraz daha zor gördük kalplerini dinletmeedi atıyor güzel bir sorun yok ikisinde de dedi. 4 hafta sonra tekrar çağırdı
Beni niye 4 yaaa. Çok fazla 4. Meraktan ölürümBana da altlı üstlükler dedi canım :) biri daha yakındı onun sesini daha net duyduk :) cok şükür sorunsuz büyürler imsallah beni de iki hafta sonra çağırdı
İkizleri öğrenince bize de yasak dedi doktor, açıkçası ne zaman biter bu yasak merak ediyorum ya da biter mi acaba. Eşim ben soramam sen sor diyor, 12 hafta olsun da sorayım artık serbest bölgede miyiz diyeKızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı
Normalde 4 haftada çağırıyorlarmıs canım bilmiyorum Kİ neden iki dedi ikiz diye öyle bakıyorum dedi belki doktordan doktora değişiyordur :)Beni niye 4 yaaa. Çok fazla 4. Meraktan ölürüm
Tam hatırlamıyorum ücretini ama 600 lira gibi bir şeydi galiba, acıbadem hastanesine yaptirmistik.Amf testi ücreti ne kadardı?
Gerçekten pahalı geldi, başka bir doktora gideceğim ama size de sormak istedim teşekkür ederim
Ben de 8 haftaligim en bol en rahat pantolonlarimi giyiyorum. Kot pantolonlar beni de sıkıyor. 65le gebe kaldım şu an 63e düştümKarnınız kaçıncı haftada çıkmaya başladı? Bugün tam 8 hafta doldu benim, zaten hamilelik öncesinde de göbeğim hep vardı ama şimdi pantolonlar çok sıkıyor iyice hamile karnına döndü. Çok mu kilo aldım acaba, yoksa ikizlerde normal midir? Bir de benim ikinci gebeliğim bu, emzirme dönemi bitince karın gerdirme operasyonu şart oldu artık.
Canim dualarım bebeklerinle ve seninle kaçıncı haftada doğum yapmıştın kaç kg doğdular acabaKayınvalidem falan alt katta ama.eşimle evlendiğimizden beri hiç ayrılmadık gibi bişey. Bide pandemiden ötürü de okullar sık kapandığı için 7 24 beraberdik. O yüzden zor geliyo.
Bakım saatlerine oksijen almaya tekrar başladıkları için gitmiyorum. Düzelsinler öyle giderim tekrardan. Doğum kilolarını geçtiler. Oğlum 1835 kızım 1615 gr dı. Sabah ziyaret saatinde öğrendim. Çok emmek istiyolar. Benim de içim gidiyor onları öyle görünce. İnşallah babalarını evde beklemek nasip olur. Allah razı olsun canım.
Canim senden Bi süre önce de ben sormuştum burda neredeyse herkes kullanmış ben de kullanıyorum bu hem bu vitamini o yüzden çok endişe etme ben günde 2 kullanıyorum ama 4 e kadar yolu varmışKizlar merhaba aranızda mide bulanti hapı kullanan var mı ben prilam Dr kullanacağım çünkü dayanamıyorum günün her saati midem bulanıyor ayakta duramıyorum hep uyku halindeyim. Allah'tan annemlerdeyim o bakıyor sizde böyle miydiniz
Doktor yararı olacağını sanmıyorum dedi yani dayanmaya çalışacakmisim. geçti mi bulantinCanim senden Bi süre önce de ben sormuştum burda neredeyse herkes kullanmış ben de kullanıyorum bu hem bu vitamini o yüzden çok endişe etme ben günde 2 kullanıyorum ama 4 e kadar yolu varmış
Korktugumuz icin bizde hala yasağa devam ediyoruzKızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı
Ben 18.haftamdayım hala kullanıyorum prilam.Kullanmadığım zaman sürekli midem bulanıyor.16.haftada geçer demişlerdi ama geçmedi.8.haftamdan beri bulantıyla uğraşıyorum.Kizlar merhaba aranızda mide bulanti hapı kullanan var mı ben prilam Dr kullanacağım çünkü dayanamıyorum günün her saati midem bulanıyor ayakta duramıyorum hep uyku halindeyim. Allah'tan annemlerdeyim o bakıyor sizde böyle miydiniz
İnşallah bir an önce geçer bende mecburen kullanacağım yoksa tüm günüm bukantiyla geciyorBen 18.haftamdayım hala kullanıyorum prilam.Kullanmadığım zaman sürekli midem bulanıyor.16.haftada geçer demişlerdi ama geçmedi.8.haftamdan beri bulantıyla uğraşıyorum.