- 19 Nisan 2021
- 228
- 234
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.901
İki kilo gitmiş ne güzelBen de 8 haftaligim en bol en rahat pantolonlarimi giyiyorum. Kot pantolonlar beni de sıkıyor. 65le gebe kaldım şu an 63e düştüm
Kullanim canm bulanti olunca yemekte yiyemiyor insan bebeklerin saglıklı besnde alması lazm... 16. Haftada falan kesilmis oluyor bulantı hissiİnşallah bir an önce geçer bende mecburen kullanacağım yoksa tüm günüm bukantiyla geciyor
Evet canim hicbisey yiyemiyorum hayırlısıyla geçsin insallahKullanim canm bulanti olunca yemekte yiyemiyor insan bebeklerin saglıklı besnde alması lazm... 16. Haftada falan kesilmis oluyor bulantı hissi
Aynen. Benim çok midem bulanıyor o yüzden verdim kilo. Her şeyden tiksiniyorumİki kilo gitmiş ne güzelo halde benimki de normal, bir buçuk kilo kadar aldım ondan mı diyordum ama doğrudan karın bölgesi rahatsız ediyor, çıkmaya başladı demek ki şimdiden.
Dün kan aldılar canım sonuç 20 güne çıkarmış ben bu arada her ihtimale karşı diyete başladımEn çok görülen süt alerjisi ama ek gıdaya başlamadan kendiliğinden geçiyor genellikle. Ilerleyen durumlarda kanlı kaka da görülüyormuş süt alerjisinde
İnşallah geçer.kullanın bence banaİnşallah bir an önce geçer bende mecburen kullanacağım yoksa tüm günüm bukantiyla geciyor
Bizim kan yok ama gizli kan bakılacaktı o da kızım her gün yapmadığı için veremedik o yüzden kan sonuçlarını bekleyeceğiz mecburenBenim kızımın da alerjisi vardı tam 40 gunlukken kakasindan kan geldi sonra ben diyete girdim. 9 aylıkken geçti hepsi çok şükür
Allah razı olsun sağolasın.Canim dualarım bebeklerinle ve seninle kaçıncı haftada doğum yapmıştın kaç kg doğdular acaba
Yok canım sadece çalışabilmek için alıyorum mecburenDoktor yararı olacağını sanmıyorum dedi yani dayanmaya çalışacakmisim. geçti mi bulantin
YıkıldımE-boku yok
Uykuyla ilgili bir kitabı verdi onu arıyorum aslında ama pdf yokYeni bebeklere mucize önerileri okudum diğerine yeni başladım. Ama bu yazardan birini al bence. Başka kitaplar alıcam.
Yeni bebeklere mucize önerileri alabilirsin. Öneriler mucize mi bilmiyorum ama kadın çok empati yaparak anlatıyo o da iyi geliyor insana kuzu .
Yıkıldım
Neyse eğitim paketi almayı düşünüyorum zaten belki ihtiyacımız kalmazBiliyordum yıkılacağını çok araştırdım vpn filanda yemediBelki bir ümit demiştim oysaki
Neyse eğitim paketi almayı düşünüyorum zaten belki ihtiyacımız kalmaz
Bunu okuyacağıma canan karatay okurum o zamanSana bişey diyeyim mi. Bence kitaplar bu konuda boşa çıkıyor. Biliyorsun ne kadar sevdiğimi kitap ona rağmen bebelerde pek tutmuyor. Her bebeğin kendine özel olması ve annelik iç güdüsüyle ilerliyorsun. Sonraki dönemler için psikolojik gelişimleri açısından lazım. Onda da çok fazla psikoloji ağırlıklı kitap okuduysan sorun olmaz senin için diye düşünüyorum
Bunu okuyacağıma canan karatay okurum o zamandoğum sonrası o da lazım olacak çünkü
Hicbir şey istemiyor ki. Ekmek bulgur pirinç kadın sadece yağ seviyorCanan Karatay'a düşman olman lazımdı senin. Şeker yüklemesi istemiyordu en son sanki o
Hicbir şey istemiyor ki. Ekmek bulgur pirinç kadın sadece yağ seviyor
Kanda 2 yaş öncesi çıkmıyor genellikle canım. Kızımın kan hep temiz geliyordu ama yoğundu alerjisi. Günde 17 18 kere kanlı kaka yapıyordu.Bizim kan yok ama gizli kan bakılacaktı o da kızım her gün yapmadığı için veremedik o yüzden kan sonuçlarını bekleyeceğiz mecburen
Kesinlikle katılıyorum. Ben çok kitap okudum. Sonuç memede uyuyan bir bebekSana bişey diyeyim mi. Bence kitaplar bu konuda boşa çıkıyor. Biliyorsun ne kadar sevdiğimi kitap ona rağmen bebelerde pek tutmuyor. Her bebeğin kendine özel olması ve annelik iç güdüsüyle ilerliyorsun. Sonraki dönemler için psikolojik gelişimleri açısından lazım. Onda da çok fazla psikoloji ağırlıklı kitap okuduysan sorun olmaz senin için diye düşünüyorum