2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah verir canım kötü olmuş ki bence verir kanamalı geçiyor sonuçta Allah korusun.
Ben bir tek yemek yapıyorum evde 2 aydır.
akşamüzeri banyoyu ovaladım bi, yorulmadım da aslında ama kendini suçlu hissediyor insan.
Benim de hala akıntı devam ediyor şimdi baktım da. Ay benim Bi de 26 aylık kızım var. Parka indirdim onu bugün. Eşim dedi ondan oldu bence. Çocuğumla vakit geçirmeye de korkar oldum şimdi ya 😢 salıncağa bindirdim onu. Ağır taşıdın diye oldu diyor

Kızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı
Hiç sonlanmadı :) zaten ilk 12 hafta yasaktı , 18. haftaya kadar benim koku sorunum vardı, doktorda çok sık olmasın demişti 25. haftada tamamen yasak dedi :) doğumdan sonra bakalım açılış yaparız :)

eşim az önce görev yerine gitti. 1000 km uzağa. Yavrularım yoğunbakımda evde tekim. O yüzden biraz moralim sıfırr. Okulların kapanmasına da bir ay var. 🤦‍♀️ idare edicez artık. Allahtan hastane evimize yakın.
yavrularım iyiye gidiyolar. Ama solunumları hala sıkışık. Tam düzelme olmadı daha. Premature doğmanın etkileri olarak. Onun haricinde beklemekten başka çaremiz yok. Her yeni güne umutla bakıyorum. Dün kimlikleri geldi ama kendileri yok 😔
asıl sen nasılsın. Nolur dikkat et kendine. Sürekli yat. Sıkıntıdan delirsen de yat. Son hafta yatmadığıma o kadar pişmanım ki. Ne var sanki ev pis dursa. Sağlıktan önemli mi ? O yüzden kendimi çok suçluyorum. Ama hayırlısı da böyleymiş. Gelmeyen bebek gelmiyor. Gelecek olanı da tutamıyon. Anlıcan kafam bi milyon. Dün postacı kimlikleri getirdi. Tc mi sordu. Yanlış söyledim. Bebekler orda kaldıkça içim içimi yemeye başladı. Allah daha büyük imtihan vermesin 😑😑
Canım biraz daha sabır gelecekler inşallah ben tam 59 gün bekledim çok mu zordu evet ama şükür yanımda şimdi sende kendine iyi bak moralini yüksek tut senin sütün daha önemli iki bebe besleyeceksin

Karnınız kaçıncı haftada çıkmaya başladı? Bugün tam 8 hafta doldu benim, zaten hamilelik öncesinde de göbeğim hep vardı ama şimdi pantolonlar çok sıkıyor iyice hamile karnına döndü. Çok mu kilo aldım acaba, yoksa ikizlerde normal midir? Bir de benim ikinci gebeliğim bu, emzirme dönemi bitince karın gerdirme operasyonu şart oldu artık.
Gebeliğiniz tedavi ile mi yoksa normal mi oldu ?

Kanda 2 yaş öncesi çıkmıyor genellikle canım. Kızımın kan hep temiz geliyordu ama yoğundu alerjisi. Günde 17 18 kere kanlı kaka yapıyordu.
Öyle bir durumumuz yok canım yani ya da şimdilik bilmiyorum ama kızım zaten haftada 1 yapıyor onda da az az mukus vardı döküntü ya da farklı bir belirti de yok

Kanda 2 yaş öncesi çıkmıyor genellikle canım. Kızımın kan hep temiz geliyordu ama yoğundu alerjisi. Günde 17 18 kere kanlı kaka yapıyordu.
Dün yaptı o normaldi bi türlü anlamadım bu ara aşırı derecede yeşil erik yedim o mu bağırsaklarına dokundu diye düşündüm

İnşallah verir canım kötü olmuş ki bence verir kanamalı geçiyor sonuçta Allah korusun.
Ben bir tek yemek yapıyorum evde 2 aydır.
akşamüzeri banyoyu ovaladım bi, yorulmadım da aslında ama kendini suçlu hissediyor insan.
Bugün gittim doktora kan sulandiricilari kesti. Bebekler iyi bir sorun görünmüyor rahimde dedi. İçim rahatladı ya

Canım biraz daha sabır gelecekler inşallah ben tam 59 gün bekledim çok mu zordu evet ama şükür yanımda şimdi sende kendine iyi bak moralini yüksek tut senin sütün daha önemli iki bebe besleyeceksin
Çok sağolasın canıım. Biz de 19 günlük olduk.
Haklısın. Kendime iyi bakmam lazım. Bu konuda elimden geleni yapıyorum. Ama gönül ferman dinlemiyor bazen..

İkizleri öğrenince bize de yasak dedi doktor, açıkçası ne zaman biter bu yasak merak ediyorum ya da biter mi acaba. Eşim ben soramam sen sor diyor, 12 hafta olsun da sorayım artık serbest bölgede miyiz diye 😄
Vallahi bizde utandığımız için soramıyoruz eşim diyor sen sor ben diyorum sen sor :) nolacak böyle bilmiyorum :) bir cesaret sorarım belki

Günaydın kızlar 🤗
Yarına biontech aşı randevusu aldım. Aşı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi
ben oldum yan etki filan yaşamadım hiç
bebeklerin gelişiminde de sorun olmadı
hatta aşıdan önce beyinlerinde koroid kisti vardı
biraz kafama takılmadı değil ama şükür kistlerde kayboldu
herşey yolunda gidiyor aşıdan sonra
dua ediyorum eşimde olsa aşı diye
tek riskim o şu an çevremde

X