2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bende yaptırmayanlardanım İkili yaptı ölçtü enselerini, kan tahlili yaptı kendince değerlendirdi. Senelerdir ikiz bebek takibi yapan bir tüp bebek doktoru zaten benim ki. Diğer testi sadece söyledi böyle bir test var ama sorun varsa hangisi bilinmez dedi. Bende tevekkül ettim bu yeterli dedim. Yani birinde sorun olsa aldırmam zaten ikisinide boşuna kendimide etkileyemem dedim. Sonra detaylı ya girdim bir sorun çıkmadı çok şükür hiç birine gerek kalmadı Ense ölçümü zamanından sonra değer yüksek çıkarsa ona göre yol izlenmeli diye düşünüyorum L lusin gibi

Amin inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun Hastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin. Bizede zamanında hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar merhaba :) ben de insallah 2022 de ikiz annesi olucam Bebeklerimin kalp atışlarını dün dinledim daha biri 7+2 biri 7+4 haftalık :) size bir şey danışmak istedim bizim ikizlerden biri diğerinden önde duruyor o yüzden kalp atışı daha net duyuldu diğerini de duyduk ama bunun kadar net değildi doktor o biraz daha geride durduğu icin dedi bit de altlı üstlü duruyorlarmış bu sorun yaratmaz değil mi :)

Hamilelere yapıyorlar mı ? ben yapılmadığını duymuştum. Olmadım aşı ben doktorum da demedi bir şey .
Evet canım yapıyorlar. Covid aşıdan daha tehlikeli. Ayrıca kordon vasıtasıyla gebelikte aşı yaptıran annelerden bebeklere de koruyuculuğun geçtiği görüldü ve anne sütünde de antikora rastlanıldı aşı olunmuşsa . Anneyi ve bebeği korumak için gerekli olduğu söyleniyor. Benim doktorum öneriyor. Bugün de görüştüm. Yarın gidip olacağım inşallah

Hayirli olsun canim saglikla dogsunlar
Benim de ilk kalp atisinda oyleydi biri cok derinden geliyodu pozisyon ya da kucuklukle de alakali oluyor ilk haftalar 1 gunluk fark bile kalp atis gucunu etkiler merak etme cok cok normal bi durum

Hayirli olsun canim saglikla dogsunlar
Benim de ilk kalp atisinda oyleydi biri cok derinden geliyodu pozisyon ya da kucuklukle de alakali oluyor ilk haftalar 1 gunluk fark bile kalp atis gucunu etkiler merak etme cok cok normal bi durum
Aminn insallah canım doktorum da biri diğerinin önüne geçmiş uzakta kaldığı icin böyle geliyor dedi insallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Aminn insallah canım doktorum da biri diğerinin önüne geçmiş uzakta kaldığı icin böyle geliyor dedi insallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Amin canim
Oyle oluyor meraklanma biri digerini engelliyor ya da biri daha geriden geliyor gelisim olarak surek zor ama bi cok sey normal merak etme

Bende gittiğimde sorayım bakalım , eğer yaptır derse yaptırayım ama Yaş tutmuyor yaparlar mı ?

Kızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı

Kızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı

O bizi sonlandırdı. Muhtemelen doğumdan sonraki 6. hafta sonrasına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…