- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.861
Kızlarr doktor kontrolünden geldim şimdi.
Doktorum ikizlere ikili tarama yapılmadığı için vrf testi diye bir şey yaptırmamızı istedi.
Türkiye’de yokmuş, kan veriyormuşum ve yurtdışına yollanıyormuş aradık sorduk 620 dolar dediler.
Siz böyle bir şey yaptırdınız mı?
İkili tarama yerine ne yaptırdınız?
Açık konuşmak gerekirse fiyat çok fazla geldi ve herkesin yaptırdığını düşünmüyorum.
İnşallah canım. SağolasınIyi haberlerini alcaz inşallah yakın zamanda. Maşallah kiloları da artıyor
Amin kuzum amiin inşallahAmin inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsunHastalarımıza Şafi ismiyle şifa versin. Bizede zamanında hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Evet kuzuşum bendim.
Evet canım yapıyorlar. Covid aşıdan daha tehlikeli. Ayrıca kordon vasıtasıyla gebelikte aşı yaptıran annelerden bebeklere de koruyuculuğun geçtiği görüldü ve anne sütünde de antikora rastlanıldı aşı olunmuşsa . Anneyi ve bebeği korumak için gerekli olduğu söyleniyor. Benim doktorum öneriyor. Bugün de görüştüm. Yarın gidip olacağım inşallahHamilelere yapıyorlar mı ? ben yapılmadığını duymuştum. Olmadım aşı ben doktorum da demedi bir şey .
Hayirli olsun canim saglikla dogsunlarKızlar merhaba :) ben de insallah 2022 de ikiz annesi olucamBebeklerimin kalp atışlarını dün dinledim daha biri 7+2 biri 7+4 haftalık :) size bir şey danışmak istedim bizim ikizlerden biri diğerinden önde duruyor o yüzden kalp atışı daha net duyuldu diğerini de duyduk ama bunun kadar net değildi doktor o biraz daha geride durduğu icin dedi bit de altlı üstlü duruyorlarmış bu sorun yaratmaz değil mi :)
Aminn insallah canımHayirli olsun canim saglikla dogsunlar
Benim de ilk kalp atisinda oyleydi biri cok derinden geliyodu pozisyon ya da kucuklukle de alakali oluyor ilk haftalar 1 gunluk fark bile kalp atis gucunu etkiler merak etme cok cok normal bi durum
Amin canimAminn insallah canımdoktorum da biri diğerinin önüne geçmiş uzakta kaldığı icin böyle geliyor dedi insallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Çok teşekkür ederim içim rahatladıAmin canim
Oyle oluyor meraklanma biri digerini engelliyor ya da biri daha geriden geliyor gelisim olarak surek zor ama bi cok sey normal merak etme
Rica ederimÇok teşekkür ederim içim rahatladı
Bende gittiğimde sorayım bakalım , eğer yaptır derse yaptırayım ama Yaş tutmuyor yaparlar mı ?Evet canım yapıyorlar. Covid aşıdan daha tehlikeli. Ayrıca kordon vasıtasıyla gebelikte aşı yaptıran annelerden bebeklere de koruyuculuğun geçtiği görüldü ve anne sütünde de antikora rastlanıldı aşı olunmuşsa . Anneyi ve bebeği korumak için gerekli olduğu söyleniyor. Benim doktorum öneriyor. Bugün de görüştüm. Yarın gidip olacağım inşallah
Canım e nabızdan aşı durumunu sorgula eğer sana çıkıyorsa dr una sorarsın içine siniyorsa sen de yaptırırsınBende gittiğimde sorayım bakalım , eğer yaptır derse yaptırayım ama Yaş tutmuyor yaparlar mı ?
Teşekkür ederim gülüm diğer topikte de yazdım deli gibi kitapları arıyordum
SonlandırmadikKızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı
Kızlar bize tüp bebek doktorumuz 12 hafta cinsel ilişki yasak demişti şuan 17.hafta içindeyim biz nolur nolmaz bekledik hiç denemedik sizler de de yasak durumu oldu mu? ne zaman sonlandırdınız yasağı
Teşekkür ederim gülüm diğer topikte de yazdım deli gibi kitapları arıyordum
Okudun mu peki?