2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar evde gaviscon bitince aile hekimine yazdırdım şundan yazmış. Hamileyken kullanılıyor mu bilen var mi?
Yatmadan içcem şimdi doktora yazsam sabah döner.

Eklentiler

• 16221529162432026347779.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar evde gaviscon bitince aile hekimine yazdırdım şundan yazmış. Hamileyken kullanılıyor mu bilen var mi?
Yatmadan içcem şimdi doktora yazsam sabah döner.
Evet ben ondan kullanıyorum ama artık işe yaramıyorum . Su an başka bir ilaç kullanmaya başladım çok şükür yanmadan ağrıdan eser kalmadı

İdil bebe iyi
Andywawa
Kitikate
Chakra
İmaj bebe sert
Defacto iyi
Lcw iyi
E bebek markaları iyi yumuşak

40 gram fark bile degil çok çok normal. Benim 110 gram fark cıktı doktor normal dedi hiç kafama takmıyorum bile. Düşündükçe strese gircem çünkü bebeklerin kilosunu o da etkiler
Dün 40a inince bende rahatladım , hafta ilerledikçe bende erken doğumdan filan korkuyorum , rahim ağzı uzunluğu eskisine göre kısaldı dün en son göbekten 2,80 çıktı . Doktor sorun yok diyor ama ben tedirgin oluyorum .

Artık normal canım bebekler aşağıya baskı yapıyor ilk zamanlar gibi değiliz. 2 ay daha dursalar yetecek valla bakalım ne zaman gelecekler

Tabi ya 35i görsünlerde ondan sonra ne zaman isterlerse doğsunlar :) Ağırlaştın mı ne durumdasın senin az kaldı :)
O kadar ağır değilim ya tek sıkıntı kaburga ağrısı o da uzun süre aynı pozisyonda durursam oluyor. Karnım da çok büyümedi ikiz olduğuna inanmıyor kimse öne doğru değil de yanlara doğru genişledim belki ondan büyümemiştir karnım.
Sende başladı mı ağrılar yavas yavas?

L lusin canım bizde şöyle bi alet var bu doğru ölçüm yapıyor diyebilir miyiz güvenilir midir yani?

Eklentiler

• 1622196628250647404770.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 19
Bende de henüz ağrı yok ama bel fıtığım olunca bel arada zorlanıyor sanki , öne bir top koymuş gibi benim de ama bana göre kocaman oldu gibi geliyor :) 3 haftada bir anda büyüdü karnım , bende iç karnım geniş diye seviniyordum :) tabi bu süreçte kilo alımı da başladı umarım 20 den fazla almam :)

Azıcık dikkat edince alınmıyormuş denedim gördüm 24e kadar 15 kilo almıştım doktor kendine gel dedi. Gebelik şekeri de çıkınca 24ten beri hiç kilo almadım hatta 1 kilo vermişim. Bebeklerin kiloları da iyi gidiyor çok şükür. Son aylarda daha çok alınır diyorlardı inşallah doğuma aynı kiloyla giderim bu tezi de çürütecem

Nasıl almadın ne yiyip içiyorsun bir anlat bizde öyle beslenelim :) , ben 7 kilo aldım şuana kadar ama daha zaman çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…