- 8 Ağustos 2020
- 799
- 1.525
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.521
Buarada çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla gelsin kuzucuklarıBende öyle düşünüyorum, fazla yoğun oluyorlar..
Muayene ücretini de sorabilir miyim sorun olmazsa? bir de doğum ücretini?
Sağlıkla gelsin kuzularınız
Evet ben ondan kullanıyorum ama artık işe yaramıyorum . Su an başka bir ilaç kullanmaya başladım çok şükür yanmadan ağrıdan eser kalmadıKızlar evde gaviscon bitince aile hekimine yazdırdım şundan yazmış. Hamileyken kullanılıyor mu bilen var mi?
Yatmadan içcem şimdi doktora yazsam sabah döner.
İdil bebe iyiKız iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum sizlere bebeklere hastane çıkışı ne aldınız ya da alacaksınız . Marka olarak caramel in ürünlerini biliyorum. Diğerlerini kumaş ya da kalite olarak bilmiyorum. Yürüyemediğim için de Avm ye gidemiyorum internetten alacağım mecbur . Bazı uygun fiyatlı ürünler gördüm ama kalitesi nasıldır bilemiyorum. Malum her şeyden 2 tane alacağımız için uygun fiyat araştırıyorum . Sizler neler aldınız ne tavsiye edersiniz
Dün 40a inince bende rahatladım , hafta ilerledikçe bende erken doğumdan filan korkuyorum , rahim ağzı uzunluğu eskisine göre kısaldı dün en son göbekten 2,80 çıktı . Doktor sorun yok diyor ama ben tedirgin oluyorum .40 gram fark bile degil çok çok normal. Benim 110 gram fark cıktı doktor normal dedi hiç kafama takmıyorum bile. Düşündükçe strese gircem çünkü bebeklerin kilosunu o da etkiler
Artık normal canım bebekler aşağıya baskı yapıyor ilk zamanlar gibi değiliz. 2 ay daha dursalar yetecek valla bakalım ne zaman geleceklerDün 40a inince bende rahatladım , hafta ilerledikçe bende erken doğumdan filan korkuyorum , rahim ağzı uzunluğu eskisine göre kısaldı dün en son göbekten 2,80 çıktı . Doktor sorun yok diyor ama ben tedirgin oluyorum .
Tabi ya 35i görsünlerde ondan sonra ne zaman isterlerse doğsunlar :) Ağırlaştın mı ne durumdasın senin az kaldı :)Artık normal canım bebekler aşağıya baskı yapıyor ilk zamanlar gibi değiliz. 2 ay daha dursalar yetecek valla bakalım ne zaman gelecekler
O kadar ağır değilim ya tek sıkıntı kaburga ağrısı o da uzun süre aynı pozisyonda durursam oluyor. Karnım da çok büyümedi ikiz olduğuna inanmıyor kimseTabi ya 35i görsünlerde ondan sonra ne zaman isterlerse doğsunlar :) Ağırlaştın mı ne durumdasın senin az kaldı :)
Evet kuzum nabız ve satürasyonı doğru ölçer kuzum uygundur. Elin soğuk olmasın ona dikkat et sadece :)
Az önce 140ı gördüm de inşallah gözlerim bozulmusturEvet kuzum nabız ve satürasyonı doğru ölçer kuzum uygundur. Elin soğuk olmasın ona dikkat et sadece :)
Bende de henüz ağrı yok ama bel fıtığım olunca bel arada zorlanıyor sanki , öne bir top koymuş gibi benim de ama bana göre kocaman oldu gibi geliyor :) 3 haftada bir anda büyüdü karnım , bende iç karnım geniş diye seviniyordum :) tabi bu süreçte kilo alımı da başladı umarım 20 den fazla almam :)O kadar ağır değilim ya tek sıkıntı kaburga ağrısı o da uzun süre aynı pozisyonda durursam oluyor. Karnım da çok büyümedi ikiz olduğuna inanmıyor kimseöne doğru değil de yanlara doğru genişledim belki ondan büyümemiştir karnım.
Sende başladı mı ağrılar yavas yavas?
Azıcık dikkat edince alınmıyormuş denedim gördümBende de henüz ağrı yok ama bel fıtığım olunca bel arada zorlanıyor sanki , öne bir top koymuş gibi benim de ama bana göre kocaman oldu gibi geliyor :) 3 haftada bir anda büyüdü karnım , bende iç karnım geniş diye seviniyordum :) tabi bu süreçte kilo alımı da başladı umarım 20 den fazla almam :)
Nasıl almadın ne yiyip içiyorsun bir anlat bizde öyle beslenelim :) , ben 7 kilo aldım şuana kadar ama daha zaman çok.Azıcık dikkat edince alınmıyormuş denedim gördüm24e kadar 15 kilo almıştım doktor kendine gel dedi. Gebelik şekeri de çıkınca 24ten beri hiç kilo almadım hatta 1 kilo vermişim. Bebeklerin kiloları da iyi gidiyor çok şükür. Son aylarda daha çok alınır diyorlardı inşallah doğuma aynı kiloyla giderim bu tezi de çürütecem
Her gun aynı şeyleri yiyorum ama hamur işiyle tatlı yemeyi bırakınca sabit kaldı demek onlarmıs yılanın başıNasıl almadın ne yiyip içiyorsun bir anlat bizde öyle beslenelim :) , ben 7 kilo aldım şuana kadar ama daha zaman çok.
Tabi onlar :) hamur işi neyse de tatlısız da ne bileyim ya :) hele dondurma olmadan :)Her gun aynı şeyleri yiyorum ama hamur işiyle tatlı yemeyi bırakınca sabit kaldı demek onlarmıs yılanın başı
Hiç azalmadı mı ? Benim 16. hafta da kesilmişti.Ben kilo almak yerine 5 kilo verdim. Bu bulantilar ne zaman geçecek
Sorma imtihan resmen. Doğumdan sonra ilk kağıt helva arası dondurma yicemTabi onlar :) hamur işi neyse de tatlısız da ne bileyim ya :) hele dondurma olmadan :)