2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar evde gaviscon bitince aile hekimine yazdırdım şundan yazmış. Hamileyken kullanılıyor mu bilen var mi?
Yatmadan içcem şimdi doktora yazsam sabah döner.

Eklentiler

• 16221529162432026347779.jpg
    16221529162432026347779.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar evde gaviscon bitince aile hekimine yazdırdım şundan yazmış. Hamileyken kullanılıyor mu bilen var mi?
Yatmadan içcem şimdi doktora yazsam sabah döner.
Evet ben ondan kullanıyorum ama artık işe yaramıyorum . Su an başka bir ilaç kullanmaya başladım çok şükür yanmadan ağrıdan eser kalmadı

Kız iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum sizlere bebeklere hastane çıkışı ne aldınız ya da alacaksınız . Marka olarak caramel in ürünlerini biliyorum. Diğerlerini kumaş ya da kalite olarak bilmiyorum. Yürüyemediğim için de Avm ye gidemiyorum internetten alacağım mecbur . Bazı uygun fiyatlı ürünler gördüm ama kalitesi nasıldır bilemiyorum. Malum her şeyden 2 tane alacağımız için uygun fiyat araştırıyorum . Sizler neler aldınız ne tavsiye edersiniz
İdil bebe iyi
Andywawa
Kitikate
Chakra
İmaj bebe sert
Defacto iyi
Lcw iyi
E bebek markaları iyi yumuşak

40 gram fark bile degil çok çok normal. Benim 110 gram fark cıktı doktor normal dedi hiç kafama takmıyorum bile. Düşündükçe strese gircem çünkü bebeklerin kilosunu o da etkiler
Dün 40a inince bende rahatladım , hafta ilerledikçe bende erken doğumdan filan korkuyorum , rahim ağzı uzunluğu eskisine göre kısaldı dün en son göbekten 2,80 çıktı . Doktor sorun yok diyor ama ben tedirgin oluyorum .

Dün 40a inince bende rahatladım , hafta ilerledikçe bende erken doğumdan filan korkuyorum , rahim ağzı uzunluğu eskisine göre kısaldı dün en son göbekten 2,80 çıktı . Doktor sorun yok diyor ama ben tedirgin oluyorum .
Artık normal canım bebekler aşağıya baskı yapıyor ilk zamanlar gibi değiliz. 2 ay daha dursalar yetecek valla bakalım ne zaman gelecekler

Tabi ya 35i görsünlerde ondan sonra ne zaman isterlerse doğsunlar :) Ağırlaştın mı ne durumdasın senin az kaldı :)
O kadar ağır değilim ya tek sıkıntı kaburga ağrısı o da uzun süre aynı pozisyonda durursam oluyor. Karnım da çok büyümedi ikiz olduğuna inanmıyor kimse 🤣 öne doğru değil de yanlara doğru genişledim belki ondan büyümemiştir karnım.
Sende başladı mı ağrılar yavas yavas?

L lusin canım bizde şöyle bi alet var bu doğru ölçüm yapıyor diyebilir miyiz güvenilir midir yani?

Eklentiler

• 1622196628250647404770.jpg
    1622196628250647404770.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 19
O kadar ağır değilim ya tek sıkıntı kaburga ağrısı o da uzun süre aynı pozisyonda durursam oluyor. Karnım da çok büyümedi ikiz olduğuna inanmıyor kimse 🤣 öne doğru değil de yanlara doğru genişledim belki ondan büyümemiştir karnım.
Sende başladı mı ağrılar yavas yavas?
Bende de henüz ağrı yok ama bel fıtığım olunca bel arada zorlanıyor sanki , öne bir top koymuş gibi benim de ama bana göre kocaman oldu gibi geliyor :) 3 haftada bir anda büyüdü karnım , bende iç karnım geniş diye seviniyordum :) tabi bu süreçte kilo alımı da başladı umarım 20 den fazla almam :)

Bende de henüz ağrı yok ama bel fıtığım olunca bel arada zorlanıyor sanki , öne bir top koymuş gibi benim de ama bana göre kocaman oldu gibi geliyor :) 3 haftada bir anda büyüdü karnım , bende iç karnım geniş diye seviniyordum :) tabi bu süreçte kilo alımı da başladı umarım 20 den fazla almam :)
Azıcık dikkat edince alınmıyormuş denedim gördüm 🤣 24e kadar 15 kilo almıştım doktor kendine gel dedi. Gebelik şekeri de çıkınca 24ten beri hiç kilo almadım hatta 1 kilo vermişim. Bebeklerin kiloları da iyi gidiyor çok şükür. Son aylarda daha çok alınır diyorlardı inşallah doğuma aynı kiloyla giderim bu tezi de çürütecem🤣

Azıcık dikkat edince alınmıyormuş denedim gördüm 🤣 24e kadar 15 kilo almıştım doktor kendine gel dedi. Gebelik şekeri de çıkınca 24ten beri hiç kilo almadım hatta 1 kilo vermişim. Bebeklerin kiloları da iyi gidiyor çok şükür. Son aylarda daha çok alınır diyorlardı inşallah doğuma aynı kiloyla giderim bu tezi de çürütecem🤣
Nasıl almadın ne yiyip içiyorsun bir anlat bizde öyle beslenelim :) , ben 7 kilo aldım şuana kadar ama daha zaman çok.

X