2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sağlıkla gelsin minik kuzular benmde doktorum bunların hepsini yasakladı hepsinide cok severm

Çok sevindim canım gözün aydın inşallah alıp evine gideceğiniz günler de gelecek

Saglikla dogsunlar insallah canim. Elbette her bebek bir degil ama ablan gelse sanirim cok daha iyi olur 2 ay gaz sancilarinin en yogun zamani cok agliyolar ve henuz birseyin farkinda degiller dikkatlerini cekebilecek bi uyaran yok. Mutlaka rahat sallayabileceginiz bi sisteminiz olmasi gerek araba olsa yolda sallaniyor sakinlesiyolar ama ucak sakinlesebilecekleri bi sarsinti yapmayacagi icin. Biraz zorlar belki ama yaninda ekstra biri olursa cok daha rahat edersin.
Aynen öyle canım bebekler uyurken annenin de uyuması lazım boğulacak diye basında beklersek mahvoluruz zaten dediğin gibi Allah verir kolayını da
Aynen oyle canim mutlu anne mutlu bebek

Tamam canım çok teşekkür ederim cevabını bekliyordum ona göre vize başvurusu yaparız diye düşündük
Yaaa çok nazlı ozaman prensesimizçok sevindim canım allah sağlıkla kavuştursun,şimdi tadını çıkar bu güzel günlerin

Yaaaa çok sevindim kavuşmanın yarısı gibi olacakpeki daha kaç hafta kalıcaklar bir şey söylenmedi mi?

O kadar çok ilaç kullanıyorum ki progestan gözüme bile gelmiyor inan. Her kontrolde azaltır belki diye düşünürken yeni ilaçlar ekliyor benim derdim progestan bırakınca bitecek türden değil valla

Aynen öyle her yanımız ilaç oldu . Açıkçası ben vitaminleri falan kullanmıyorum. Mide bulantim son bulursa ancak öyle kullanabilirim

Kız iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum sizlere bebeklere hastane çıkışı ne aldınız ya da alacaksınız . Marka olarak caramel in ürünlerini biliyorum. Diğerlerini kumaş ya da kalite olarak bilmiyorum. Yürüyemediğim için de Avm ye gidemiyorum internetten alacağım mecbur . Bazı uygun fiyatlı ürünler gördüm ama kalitesi nasıldır bilemiyorum. Malum her şeyden 2 tane alacağımız için uygun fiyat araştırıyorum . Sizler neler aldınız ne tavsiye edersiniz

5 haftada 2.3 kötü değilki ama ben de 1 ayda 2 kg aldım bişey demedi bana. Ben de kesiyorum valla tatlıyı :) çok az yiyordum gerçi ama :)
Daha sonra bi anda şişer elin,ayağın,yüzün anlamazsın ne olduğunu sen şimdiden kes dedi.ben de bu çok kilo alacak potansiyeli gördü sanırım :)

Ben ebebekten aldım 3lü set. Kumaşını çok beğendim yumuşacık.

Vallaha bana da gelse hiç hayır demeyeceğim de nerde hiç etrafımda öyle birisi yok olanlarda yine doğarım diye vermez Mecburen en ufak bir çoraba bile ihtiyacım var şimdilik 5 Bin TL kadar bir bütçe ayırdık her şey dahil inş artmaz

Instagram da baya uygun yerler var almadım ama yuzde yuz pamuk falan yazıyor

Zaman zaman indirimler oluyor miniworld kaliteli bi marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…