- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.441
Elimden geldigince tecrube edindigim herseyi paylasmak isterim acemi oluyor insan yasadiklari normal mi yasayacaklari neler bilmek istiyorNe kadar kıymetli bu bilgiler. En azından benım ıcın oyle.
Rabbim esirgesin inşallah kuzumBenim ikisinin de mesela burnundan gelmeli bogulma durumu yasadilar nefesleri kesilip mosmor oldular ama Rabbim dedigin gibi o reflesksi oyle guzel vermis ki kendilerini kurtariyolar siz de yasayacaksiniz bu tur durumlar panik olmayin ve bebegin kendini kurtaracagini bilin yeter
Bebek arabasina koyup gezdirmek en etkili yontem
Bide her bebek farkli canim durumlarina bakarsin reflusu olabilir belki baktin sıkıntiya giriyosun o zaman alirsin belkide hic ihtiyac olmayacak ya da yan yatacaklar alisip. Ama senin icinden nasil geliyosa oyle yap canim benimkiler nacizane fikir ve azicik tecrube
Merhaba canım bişey sormak istiyorum muhtemelen benim de 35 gibi çocukları alcaklar ve eşimle çocuklar 2 aylık olunca Türkiye’ye gelmek gibi bir planımız var sence bu mümkün mü yani yolculuğa çıkılacak rahatlıkta olurlar mı yoksa ona göre ablam yanıma gelicek?Elimden geldigince tecrube edindigim herseyi paylasmak isterim acemi oluyor insan yasadiklari normal mi yasayacaklari neler bilmek istiyor
Onların hepsi reklammisGünün sözü olarak ilan ediyorum. Canımın istediği gibi istediği şekilde yiyemiyorum nutella kavanozlarına düşen hamileler hayal ürünü müydü
Aynen öyle canım bebekler uyurken annenin de uyuması lazım boğulacak diye basında beklersek mahvoluruz zaten dediğin gibi Allah verir kolayını daYok canim reflu yatagi kullanmiyorum artik ince yastiklar yaptim onda yatiyolar ama inanin ilk ayi atlatinca bogulma riski epeyce azaliyor 2 ayi gecince de nerdeyse kalmiyor tabiiki Allah a emanetler ama kafayi cevirmeye baslayinca kendilerini kurtariyolar sukur bu konuda rahat olmaniz da cok onemli surekli akliniz bogulursa diye kalirsa siz de rahat olamazsiniz bebekler de hissediyor emin olun. Allah a emanet + tedbir deyince insan daha rahat oluyor
Fitil hepimizin basının belası. Surekli peçete koyuyorum ben de.Kızlar sizler progestan fitil kullanıyor musunuz ? Ben doğuma kadar kullanacağım. Yanlız bu fitilden kalıntılar geliyor diye sürekli kağıt havlu koyuyorum camasirima. Baya islaniyor gelen akintiyla. Sizlerde oluyor mu ?
Fitil hepimizin basının belası. Surekli peçete koyuyorum ben de.
Bana doktorum bıraktırdı canım. Ben de bıraktım. Plasenta oluştuktan sonra o vasfı görüyormuş. Bilemiyorum tek doktorum var zatenBen iki doktora gidiyorum. Biri özel diğeri üniversitede. Üniversitedeki doktor doğuma kadar kullanacakmisim dedi diğeri bırak diyor. Bende doğuma kadar kullanma tarafiyim . Erken doğumu önlüyor muş sonucta
Ben de bıraktım büyük rahatlık valla.Bana doktorum bıraktırdı canım. Ben de bıraktım. Plasenta oluştuktan sonra o vasfı görüyormuş. Bilemiyorum tek doktorum var zatenbu ilaç belirsizlikleri olmasın diye çift doktora çıkmadım henüz
34.haftaya kadar kullanacakmışım. Hemde çok akıntı oluyorKızlar sizler progestan fitil kullanıyor musunuz ? Ben doğuma kadar kullanacağım. Yanlız bu fitilden kalıntılar geliyor diye sürekli kağıt havlu koyuyorum camasirima. Baya islaniyor gelen akintiyla. Sizlerde oluyor mu ?
Açılmayı da önlüyor mu acabaBen iki doktora gidiyorum. Biri özel diğeri üniversitede. Üniversitedeki doktor doğuma kadar kullanacakmisim dedi diğeri bırak diyor. Bende doğuma kadar kullanma tarafiyim . Erken doğumu önlüyor muş sonucta
Bana doktorum bıraktırdı canım. Ben de bıraktım. Plasenta oluştuktan sonra o vasfı görüyormuş. Bilemiyorum tek doktorum var zatenbu ilaç belirsizlikleri olmasın diye çift doktora çıkmadım henüz
34.haftaya kadar kullanacakmışım. Hemde çok akıntı oluyor
Açılmayı da önlüyor mu acaba
O kadar çok ilaç kullanıyorum ki progestan gözüme bile gelmiyor inan. Her kontrolde azaltır belki diye düşünürken yeni ilaçlar ekliyor benim derdim progestan bırakınca bitecek türden değil vallaSağlık olsun napalim zor oluyor ama sabredelim insallah sonu güzel olsun. Birde şu akıntı olayı olmasaydı daha iyi olurdu
5 haftada 2.3 kötü değilki amaHerkese merhaba.Bizim de bugün kontrolümüz vardı.Cinsiyetlerini öğrendik.Biri kız biri erkekbebişler iyi şükür ama bana tuzu tamamen kes dedi.5 haftada 2.2 kg aldım o yzden tatlı,dondurma,pilav,makarna,kavun,karpuz hepsini yasakladı.3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricez.heyecanlı bir bekleyiş daha başladı