2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Rabbim esirgesin inşallah kuzum

Elimden geldigince tecrube edindigim herseyi paylasmak isterim acemi oluyor insan yasadiklari normal mi yasayacaklari neler bilmek istiyor
Merhaba canım bişey sormak istiyorum muhtemelen benim de 35 gibi çocukları alcaklar ve eşimle çocuklar 2 aylık olunca Türkiye’ye gelmek gibi bir planımız var sence bu mümkün mü yani yolculuğa çıkılacak rahatlıkta olurlar mı yoksa ona göre ablam yanıma gelicek?

L Lisa42 Kontrolümüz iyiydi çok şükür. Kızçem yüzünü göstermedi de 3 saatte çıktık. Tersmiş kızçem çikolata yedim yürüdüm yedim yürüdüm. İyiymiş kuzularım
Ayrıntılı gen tahlilimizin 10 günü varmış. Beklicez ama sıkıntı görülmüyor. Uzun sürdü ayrıntılı usg gibi oldu

Aynen öyle canım bebekler uyurken annenin de uyuması lazım boğulacak diye basında beklersek mahvoluruz zaten dediğin gibi Allah verir kolayını da

Fitil hepimizin basının belası. Surekli peçete koyuyorum ben de.

Fitil hepimizin basının belası. Surekli peçete koyuyorum ben de.

Ben iki doktora gidiyorum. Biri özel diğeri üniversitede. Üniversitedeki doktor doğuma kadar kullanacakmisim dedi diğeri bırak diyor. Bende doğuma kadar kullanma tarafiyim . Erken doğumu önlüyor muş sonucta

Ben iki doktora gidiyorum. Biri özel diğeri üniversitede. Üniversitedeki doktor doğuma kadar kullanacakmisim dedi diğeri bırak diyor. Bende doğuma kadar kullanma tarafiyim . Erken doğumu önlüyor muş sonucta
Bana doktorum bıraktırdı canım. Ben de bıraktım. Plasenta oluştuktan sonra o vasfı görüyormuş. Bilemiyorum tek doktorum var zaten bu ilaç belirsizlikleri olmasın diye çift doktora çıkmadım henüz

34.haftaya kadar kullanacakmışım. Hemde çok akıntı oluyor

Bana doktorum bıraktırdı canım. Ben de bıraktım. Plasenta oluştuktan sonra o vasfı görüyormuş. Bilemiyorum tek doktorum var zaten bu ilaç belirsizlikleri olmasın diye çift doktora çıkmadım henüz

Benim ilk hamileligimde erken doğum riskim oluşmuştu doktor onu duyunca kullan zararı olmaz dedi . Bende çok korkuyorum erken doğumdan o yüzden kabul ettim hemen

Sağlık olsun napalim zor oluyor ama sabredelim insallah sonu güzel olsun. Birde şu akıntı olayı olmasaydı daha iyi olurdu
O kadar çok ilaç kullanıyorum ki progestan gözüme bile gelmiyor inan. Her kontrolde azaltır belki diye düşünürken yeni ilaçlar ekliyor benim derdim progestan bırakınca bitecek türden değil valla

Kızlarr. Bugün ziyaret saatine geldiğimde çok güzel bi haber aldım. Yenidoğan doktorumuz gelsin bakım saatlerinde bebeklerini kendi beslesin demiş. Yeniden işe girmiş gibi oldum yani anlıcanız. Evlatlarımı besleyip altını alıp temizleyip diğer bakım saatine kadar bekliyorum.

Herkese merhaba.Bizim de bugün kontrolümüz vardı.Cinsiyetlerini öğrendik.Biri kız biri erkek bebişler iyi şükür ama bana tuzu tamamen kes dedi.5 haftada 2.2 kg aldım o yzden tatlı,dondurma,pilav,makarna,kavun,karpuz hepsini yasakladı.3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona giricez.heyecanlı bir bekleyiş daha başladı

5 haftada 2.3 kötü değilki ama ben de 1 ayda 2 kg aldım bişey demedi bana. Ben de kesiyorum valla tatlıyı :) çok az yiyordum gerçi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…