Kuzum ben hiçbişeyi sormuyorum kontrole gidince de aklıma geldi iyiyim falan diyorum o kadar
yarın kontrole gidince sorcam ama izin vermese de gideceğim ama neden vermesin daha aldığım kilo 2.5-3 mersinde çok temiz ve çok tenha bir yere gidiyoruz ben gideceğim ya.
Solante pregna aldım vücuduma da onu sürcem kimyasal yok diye güneşte çok durmayacağım.
Şuan hafta 2 imom alıyorum
DEmir desteğim yok gelecek ay düşecek birden gibi geliyor gelecek ayki kontrolde demir düzeyi ve şeker yükleme yaptırıp demir başlamayı düşünüyorum. Ama düzgün besleniyorum yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum heralde sorun yoktur diye düşünüyorum 10-11 haftalıkken değerlerim iyiydi.
Ama gelecek ay her gün imom ve hafta 3 demir hapı alırım gibi.
Benim tüp bebek doktorum progestan ve estrofemi 10. Haftada kes dedi ben de kestim sonra perinatalog kontrolüm 11+6 idi başla demedi. Başlamadım
En son eşim 16da cinsiyet bakarken kiloları 3-4 gün önde gibi ölçünce de ne yapıyorsak doğru yapıyoruz gibi düşünüp devam ettim rutinime.
Ben boll su, yoğurt süt elma :) et ve sebze ile gidiyorum :)
Balık ve tavuk midem almıyor.
Dün karpuz rahatsız etti artık yemicem mesela
ben baya allaha emanet ve kafama göre gidiyorum
Denizin faydalı olacağını düşünüyorum. Plesentamın yeri iyiyse gireceğim allah korusun risk var derse girmem ama onun dışında engel olmaz deniz ve hareket iyi gelir bol vitamin huzur :)