2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İyiyiz kuzum çarşamba kontrolümüz var. Dinleniyorum arada baş ve gaz ağrısı dışında sorun yok. Tolere ediyorum ama :) hazır ağırlaşmamışken gelecek ay odalarını alışverişlerini bayağı kolaylayayım diyorum. Haftaya denize gideceğim dönüşte başlarım işlere.
Çok sevindim yavrulara 🥰🥰🥰kavuşmak yakın:) Dualarım sizinle :)
Canım benim de herşey yolunda giderse Temmuz ayında 12 hafta civarı olacak, denize veya havuza girmekte sakınca var mı acaba, sordun mu hiç doktora?

Canım benim de herşey yolunda giderse Temmuz ayında 12 hafta civarı olacak, denize veya havuza girmekte sakınca var mı acaba, sordun mu hiç doktora?
Kuzum ben hiçbişeyi sormuyorum kontrole gidince de aklıma geldi iyiyim falan diyorum o kadar😬😬😬yarın kontrole gidince sorcam ama izin vermese de gideceğim ama neden vermesin daha aldığım kilo 2.5-3 mersinde çok temiz ve çok tenha bir yere gidiyoruz ben gideceğim ya.
Solante pregna aldım vücuduma da onu sürcem kimyasal yok diye güneşte çok durmayacağım.
Şuan hafta 2 imom alıyorum🤷🏼‍♀️ DEmir desteğim yok gelecek ay düşecek birden gibi geliyor gelecek ayki kontrolde demir düzeyi ve şeker yükleme yaptırıp demir başlamayı düşünüyorum. Ama düzgün besleniyorum yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum heralde sorun yoktur diye düşünüyorum 10-11 haftalıkken değerlerim iyiydi.
Ama gelecek ay her gün imom ve hafta 3 demir hapı alırım gibi.
Benim tüp bebek doktorum progestan ve estrofemi 10. Haftada kes dedi ben de kestim sonra perinatalog kontrolüm 11+6 idi başla demedi. Başlamadım😅
En son eşim 16da cinsiyet bakarken kiloları 3-4 gün önde gibi ölçünce de ne yapıyorsak doğru yapıyoruz gibi düşünüp devam ettim rutinime.
Ben boll su, yoğurt süt elma :) et ve sebze ile gidiyorum :)
Balık ve tavuk midem almıyor.
Dün karpuz rahatsız etti artık yemicem mesela😀😅😂ben baya allaha emanet ve kafama göre gidiyorum🤣🤣🤣
Denizin faydalı olacağını düşünüyorum. Plesentamın yeri iyiyse gireceğim allah korusun risk var derse girmem ama onun dışında engel olmaz deniz ve hareket iyi gelir bol vitamin huzur :)

Aman kızlar şimdiden gözüm korktu benim 🙄 geçmedik zaman yok demi geçer hepsi yeterki sağlıklarımız yerinde olsun bizlerin bebişlerimizin. Tavsiyeleriniz var mı ? Dikkat edin şöyle yapın dediğiniz şeyler 😬
Çok kilo alıp ağırlaşmamak
Engel yoksa yürüyüş yapmak
Booool su içmek

Çok kilo alıp ağırlaşmamak
Engel yoksa yürüyüş yapmak
Booool su içmek
Su performasımı artırmaya çabalıyorum normalde iki bardak ile günü kapatanlardandım. İki litreyi zorluyorum. Arada yemeklerim kayıyor kalorili ve faydasız tüketim yapıyorum daha dikkatli olayım 🙄 yürüyüşe başlamadım hala başlamam gerek ama pek üşeniyorum maske ile çıkmaya evde de yapamıyorum ben sıkılıyorum hemen

Günaydın kızlar 🌻
Var mı bugün bebişleri görecek olan 😍
Dün gören olmaz mı?
sabah yeğenime video attım da
karnımı görünce şok oldum :) kocaman olmuşum ben

birde kızlar
sorularım var :KK70:
kaburgalarım mı yoksa ordaki bağ doku mu acıyor ya 3 gündür
tam memelerin altı
soruyorum hocalara normal
ne sorsak zaten normal :) ikiz gebeyiz nasıl olsa hepsi normal

gerçekten normal mi sizde de oluyor mu ?

ayaklarımız ne zaman şişecek ?
hava çok sıcak ve ben nefes nefese kalıyorum şimdiden az hareket ettiğimde
egzersiz olayını ne yapmak gerek ?
Benımde sag tarafımda meme altımda oldu kıvrandırmıştı benı. Serumla gecti
Ultrasyonda da bir sey cıkmadı. Ayak şişmesi daha olmadı 28 deyim. Nefes nefese az yersem kalmıyorum. Yürüyüş yasak. Karnım sertleştıgı ve agrıdıgı için yanı egsersız yok

Çok şekerli değilse olmaz heralde ben hiç duymadım. Bir de limon tansiyon ilişkisi var ama onla alakalı olur mu bilemedim 🤷🏼‍♀️
Benim tansiyonum yüksek aslında o yüzden sorun olmaz hatta faydalı ama başka etkisi olmaz inşallah. Şekeri çok az yaptık sonradan aklıma geldi bal ile tatlandırsam daha iyi olurdu diye. Şeker attım yine de normalden az ama yine de var

Güveniyorum ama çok yoğun biri acaba dedim yoğun diye mi öyle yaptı 😬 bir de gidince ikili tarama yapılacak dedi nasıl bir şey kızlar. Seçim tanımadı bana ama bazıları hiç boşuna yaptırma diyor o konu stres ayrıca bende
Ikılı test ıkız oldugu için dogru sonuc vermez dedi. Fetal dna gerek yok dedi doktorum da perinatologta. Ultrasyonda her sey normaldi. Fetal dna 3 kromozama bakıyor sadece dedi. Bide yüzde 99 degilmiş dogruluk payı. Bende hiçbir sey yaptırmadım.

Benim tansiyonum yüksek aslında o yüzden sorun olmaz hatta faydalı ama başka etkisi olmaz inşallah. Şekeri çok az yaptık sonradan aklıma geldi bal ile tatlandırsam daha iyi olurdu diye. Şeker attım yine de normalden az ama yine de var
Diger iceceklere göre bence daha az zararlı canm yazda geldi ne yapalim bunlardan icicez 🤗

Kuzum ben hiçbişeyi sormuyorum kontrole gidince de aklıma geldi iyiyim falan diyorum o kadar😬😬😬yarın kontrole gidince sorcam ama izin vermese de gideceğim ama neden vermesin daha aldığım kilo 2.5-3 mersinde çok temiz ve çok tenha bir yere gidiyoruz ben gideceğim ya.
Solante pregna aldım vücuduma da onu sürcem kimyasal yok diye güneşte çok durmayacağım.
Şuan hafta 2 imom alıyorum🤷🏼‍♀️ DEmir desteğim yok gelecek ay düşecek birden gibi geliyor gelecek ayki kontrolde demir düzeyi ve şeker yükleme yaptırıp demir başlamayı düşünüyorum. Ama düzgün besleniyorum yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum heralde sorun yoktur diye düşünüyorum 10-11 haftalıkken değerlerim iyiydi.
Ama gelecek ay her gün imom ve hafta 3 demir hapı alırım gibi.
Benim tüp bebek doktorum progestan ve estrofemi 10. Haftada kes dedi ben de kestim sonra perinatalog kontrolüm 11+6 idi başla demedi. Başlamadım😅
En son eşim 16da cinsiyet bakarken kiloları 3-4 gün önde gibi ölçünce de ne yapıyorsak doğru yapıyoruz gibi düşünüp devam ettim rutinime.
Ben boll su, yoğurt süt elma :) et ve sebze ile gidiyorum :)
Balık ve tavuk midem almıyor.
Dün karpuz rahatsız etti artık yemicem mesela😀😅😂ben baya allaha emanet ve kafama göre gidiyorum🤣🤣🤣
Denizin faydalı olacağını düşünüyorum. Plesentamın yeri iyiyse gireceğim allah korusun risk var derse girmem ama onun dışında engel olmaz deniz ve hareket iyi gelir bol vitamin huzur :)
Canım çok teşekkür ederim, benim daha çok yeni de oralara daha gelmedik. Ama konusu geçmişken sana sorup öğrenmek istedim, çok teşekkürler cevabın için. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Kaburga deme bana geçen haftadan beri kaburgamı aldırasım var öyle bi ağrı yaşamadım hiç. Ikiz gebe olduğumuz için rahim tek bebektekinden 3 4 hafta önde gidiyor normalmiş. Ama bu ağrıyla 2 ay nasıl yaşanır bilmiyorum.
Egzersiz konusunda da benden pas doktorum mümkünse kalkma diyor ama duramıyorum ki
geçmeyecek bi ağrı o zaman bu :KK43:
26 haftadayım artık gerçekten zorlukları başladı
yatmak kalkmak nefes almak
evden çıkmadan gün geçirmeye çalışmak extra zor :)

Aman kızlar şimdiden gözüm korktu benim 🙄 geçmedik zaman yok demi geçer hepsi yeterki sağlıklarımız yerinde olsun bizlerin bebişlerimizin. Tavsiyeleriniz var mı ? Dikkat edin şöyle yapın dediğiniz şeyler 😬
geçer bacım geçer ne günler geçmedi ki :KK70:
tüp bebek günleri
kanama günleri
tavsiyem :)
uyuyabiliyosan iyi uyu iyi dinlen
iyi beslen bedenin dirençli olsun
ileri haftalarda güçlü bi bedene ihtiyacın olacak :)

geçmeyecek bi ağrı o zaman bu :KK43:
26 haftadayım artık gerçekten zorlukları başladı
yatmak kalkmak nefes almak
evden çıkmadan gün geçirmeye çalışmak extra zor :)

geçer bacım geçer ne günler geçmedi ki :KK70:
tüp bebek günleri
kanama günleri
tavsiyem :)
uyuyabiliyosan iyi uyu iyi dinlen
iyi beslen bedenin dirençli olsun
ileri haftalarda güçlü bi bedene ihtiyacın olacak :)
Jöle kıvamında vücudum kendimi öyle hissediyorum ben şimdiden akışkan peltemsi. Güya hamileler kafasını koyduğu yerde uyurdu nerde öyle düzgün uyku da yok ben yatıyorum ama bölük pörçük rüyalarla filan sürekli bölünüyor gündüz asla uyuyamam. İşim zor desene 😬

Üzmesinler seni inşallah zaman da çabucak aksın çok özlemeden görmüş ol😍
AMinnn fıstık anne 🤗
Oo hepsini halletmis olcaksın 🤗 ya bu lohusa taç terlik falanda pahalıları gördüm böyle el yeteneginde varsa yapmak cok mantklı
Evet niyetim o inşallah 🤗❤️ onları da ben yapacam terliğim var lohusa setimde onu süslemeyi düşünmüyorum sonra evde giycem onu ama saçıma düşünüyorum 🤗

X