- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.261
Oo hepsini halletmis olcaksınBu yastığa 150 tl istediler benden ben bütün oda süsleme malzemelerimi 350₺ ye aldım hem de yaptığım şeyleri daha sonra da kullanabileceğim.
Bir silikon tabancası bence bir evin kesinlikle olmazsa olmazı böyle durumlardaOo hepsini halletmis olcaksınya bu lohusa taç terlik falanda pahalıları gördüm böyle el yeteneginde varsa yapmak cok mantklı
Ahaha annemde var silikon tabancasıBir silikon tabancası bence bir evin kesinlikle olmazsa olmazı böyle durumlarda
Olur valla evde yapay çiçek varsa onu bozup bi deneme tacı yapabilirsinAhaha annemde var silikon tabancasısever boyle el islerini onunla mı yapsak acaba
Deneyelim bakalmOlur valla evde yapay çiçek varsa onu bozup bi deneme tacı yapabilirsin
Ben en son nevresim dikcem demistim. Dikmedim. Bu saatten sonra da dikemem herhalde makineleri kaldırmayı düşünüyorumDeneyelim bakalm
Bende yapicam diyip yapmayabilirmBen en son nevresim dikcem demistim. Dikmedim. Bu saatten sonra da dikemem herhalde makineleri kaldırmayı düşünüyorum
Dikişi çok seviyorum ama önümüzdeki 2 yıl makinelere bakıp neler yapardım be diye iç geçirmeyi planlıyorum sadeceBende yapicam diyip yapmayabilirm
Dikis nakıs biliyor musun vayy
Aman yoracak isler yapma canım nevresimi hazr alırsın
21 den sonra çılgınca şeyler oluyor :)Brnde o minik hareketlenmeleri hissedyorum ama doktorum hala hisssetmezsin bagrsak hareketidir diyone zaman hissetcez o zaman
Bizim ikiz bi de nasıl hissetmicen anacım mümkün değil. Hadi tek olsa 20ye kadar bebek hareketi değildir dersin de bazı doktorlar da bi alem ha21 den sonra çılgınca şeyler oluyor :)
O acının aynısı bende de var ve tabi ki nefes nefese kalmanın dasabah yeğenime video attım da
karnımı görünce şok oldum :) kocaman olmuşum ben
birde kızlar
sorularım var
kaburgalarım mı yoksa ordaki bağ doku mu acıyor ya 3 gündür
tam memelerin altı
soruyorum hocalara normal
ne sorsak zaten normal :) ikiz gebeyiz nasıl olsa hepsi normal
gerçekten normal mi sizde de oluyor mu ?
ayaklarımız ne zaman şişecek ?
hava çok sıcak ve ben nefes nefese kalıyorum şimdiden az hareket ettiğimde
egzersiz olayını ne yapmak gerek ?
sabah yataktan kalkıyorumO acının aynısı bende de var ve tabi ki nefes nefese kalmanın daay ayaklarımız şişmesin hemen lütfen en son raddede olsun o ben oturup kalkarken zorlanıyorum egzersiz de neymiş sadece yürüyüş yapabiliyorum.
Kaburga deme bana geçen haftadan beri kaburgamı aldırasım var öyle bi ağrı yaşamadım hiç. Ikiz gebe olduğumuz için rahim tek bebektekinden 3 4 hafta önde gidiyor normalmiş. Ama bu ağrıyla 2 ay nasıl yaşanır bilmiyorum.sabah yeğenime video attım da
karnımı görünce şok oldum :) kocaman olmuşum ben
birde kızlar
sorularım var
kaburgalarım mı yoksa ordaki bağ doku mu acıyor ya 3 gündür
tam memelerin altı
soruyorum hocalara normal
ne sorsak zaten normal :) ikiz gebeyiz nasıl olsa hepsi normal
gerçekten normal mi sizde de oluyor mu ?
ayaklarımız ne zaman şişecek ?
hava çok sıcak ve ben nefes nefese kalıyorum şimdiden az hareket ettiğimde
egzersiz olayını ne yapmak gerek ?
Her yatış kalkış of pof aman şeklinde daha şimdiden bende de, daha ileride ne olacak düşünemiyorum. Varis çorabı giyebiliyorsan işe yarıyor sanırım ama bana aşırı sıkıntı veriyor o yüzden giyemiyorum bensabah yataktan kalkıyorum
adımımı atıyorum
ayak tabanlarım acıyor bi de nasıl yürüyem ben :)
varis çorabı giysek işe yarar mı acaba şişmemesi için
İnşallah canım benim bende atlatırım geçer gider inşallah bana hep yat dedi doktor sadece lavaboya kalk dedi öyle yapıyorum şimdilik canım gönlüm ferahladı sizlerle konuşunca iyiki burası var sizler varsınızSıkma canını sakın bende yaşadım aynı şeyleri. Hatta bide üstüne pıhtı gibi Bi şey düştü aha dedim her şey boşa gitti. Hastaneye gittik. Çocuklar iyi dendi. Eski kan var onu atıyorsun dendi. Düşük olabılır. Kendı doktorum gördü. Kanama alanı oluşmuş kese dışında dedi. Kan lekeye dönüşmüştü. Zamanla azaldı. 2 hafta sürdü. İlaçlarımı kullandım. Günlük işlerimi yaptım. Şükür geçti gitti. Doktorum oksaparı bırak demedi. Halada kullanıyorum. Hafıf pıhtılaşma var. Galıba hemen hemen bu durumu herkes yasıyor. Kalbini ferah tut
İnşallahhh canım benim hep yatıyorum tek lavaboya kalkıyorum şimdilik canımCanım benim geçecek Allah ın izni ile hepsi. Önemli olan keselerin sağlıklı olması. Rahim çabuk toparlanan bir yapı bence çabuk atlatacaksın bol bol uzan kalkma Rabbim şifa versin inşallah
İnşallahhh canım benim şuan tek isteğim oSevindim canım çok geçmiş olsun azalarak bitsin inşallah
Aman kızlar şimdiden gözüm korktu benim21 den sonra çılgınca şeyler oluyor :)