2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bu yastığa 150 tl istediler benden ben bütün oda süsleme malzemelerimi 350₺ ye aldım hem de yaptığım şeyleri daha sonra da kullanabileceğim.
Oo hepsini halletmis olcaksın ya bu lohusa taç terlik falanda pahalıları gördüm böyle el yeteneginde varsa yapmak cok mantklı

sabah yeğenime video attım da
karnımı görünce şok oldum :) kocaman olmuşum ben

birde kızlar
sorularım var
kaburgalarım mı yoksa ordaki bağ doku mu acıyor ya 3 gündür
tam memelerin altı
soruyorum hocalara normal
ne sorsak zaten normal :) ikiz gebeyiz nasıl olsa hepsi normal

gerçekten normal mi sizde de oluyor mu ?

ayaklarımız ne zaman şişecek ?
hava çok sıcak ve ben nefes nefese kalıyorum şimdiden az hareket ettiğimde
egzersiz olayını ne yapmak gerek ?

O acının aynısı bende de var ve tabi ki nefes nefese kalmanın da ay ayaklarımız şişmesin hemen lütfen en son raddede olsun o ben oturup kalkarken zorlanıyorum egzersiz de neymiş sadece yürüyüş yapabiliyorum.

sabah yataktan kalkıyorum
adımımı atıyorum
ayak tabanlarım acıyor bi de nasıl yürüyem ben :)

varis çorabı giysek işe yarar mı acaba şişmemesi için

Kaburga deme bana geçen haftadan beri kaburgamı aldırasım var öyle bi ağrı yaşamadım hiç. Ikiz gebe olduğumuz için rahim tek bebektekinden 3 4 hafta önde gidiyor normalmiş. Ama bu ağrıyla 2 ay nasıl yaşanır bilmiyorum.
Egzersiz konusunda da benden pas doktorum mümkünse kalkma diyor ama duramıyorum ki

sabah yataktan kalkıyorum
adımımı atıyorum
ayak tabanlarım acıyor bi de nasıl yürüyem ben :)

varis çorabı giysek işe yarar mı acaba şişmemesi için
Her yatış kalkış of pof aman şeklinde daha şimdiden bende de, daha ileride ne olacak düşünemiyorum. Varis çorabı giyebiliyorsan işe yarıyor sanırım ama bana aşırı sıkıntı veriyor o yüzden giyemiyorum ben

İnşallah canım benim bende atlatırım geçer gider inşallah bana hep yat dedi doktor sadece lavaboya kalk dedi öyle yapıyorum şimdilik canım gönlüm ferahladı sizlerle konuşunca iyiki burası var sizler varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…