- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.201
Adam da elli kere sordu ama ailede şeker var mı çok tatlı tüketiyor musun falan diye. Son kontrole kadar sulari normal olunca şeker yüklemesi yapmak istemedi zaten 10 günde su artmış. Ama ben kesin çıkar diyordumSenin varya çok kilo aldın dediğinde doktor farkındaydı ama göz ardı etti sanki. Senin o doktoru benim elime bir verin ben bir çırpalıyım onu. Aşırı yükseldim kendisine
Bebekler iyi olacak merak etme sularında şekere bağlı olduğu için yavaş yavaş vücudun atar. Sen yeter ki diyetine uyÇok meyve yeme porsiyon aşma.
Allah iyiliğini versinMedline yolu görünür diyorsun yani :) ahahaha
Sağlıkla gelsinler de kuzularım sorun değil :)
Hareket hala çok net hissetmiyorum ben yaböyle pat pat olanı yanı. minnacık hareketimsiler oluyo o da kesmiyor. Dün trendyoldan çok güzel müslinle battaniye ve az daha kıyafet aldım gelimce paylaşıyım :)))
@Skrkz17 kanama alanını boşaltıyordur vücut kötü düşünme. Kan sulandırıcı kesilse iyi olabilir ama sankiDoktorun ne dediğini yaz kuzum bize de.
L Lisa42 sen nasılsın son trimester fatihi?
Nosking asayiş berkamal mi? Son durumları yazmayı unutma dualarımız seninle
@Elo2515 kuzuum yavruların nasıliyi haberlerini bekliyoruz
3 ünüde her gün tüketiyorum canım.. baklagile biraz ara vermstm rahatsız ediyor diye ama tüketmeye baslayayım diyorum fark daha acılmasnda tabi olacaktr o kadar farkBir hafta fark normal kabul ediliyor ama ilerisi için doktor öyle demiştir muhtemelen.
Kaşar muzlu süt bebeklere çok kilo aldırıyormuş günlük tüketmiyorsan sonraki kontrole kadar dene bakalım inşallah kapanır fark
Adam da elli kere sordu ama ailede şeker var mı çok tatlı tüketiyor musun falan diye. Son kontrole kadar sulari normal olunca şeker yüklemesi yapmak istemedi zaten 10 günde su artmış. Ama ben kesin çıkar diyordum
Cumartesi doktordan döndük komşu aradı iyi misin şöyle böyle. 2 saat sonra kurabiyeyle bir kutu meyve suyu yollamış geçmiş olsun diyoröl geber der gibi bu komşuları napcam bilmiyorum valla
Yoğurt falan yiyor musun o da kilo aldırıyormuş3 ünüde her gün tüketiyorum canım.. baklagile biraz ara vermstm rahatsız ediyor diye ama tüketmeye baslayayım diyorum fark daha acılmasnda tabi olacaktr o kadar fark
Erken doğurursam ben de vuracamSenin komşular iyi görünümlü kötülerden anlaşıldı. Bu son damlaydıHadi yemek filan tamamda şekeri olana kurabiye meyve suyu ne olaki
Neyse farketti ya artık doktor affettim pekiİyi baksın yeğenlerime. Vururum söyle ona
Erken doğurursam ben de vuracam
Sorma biri de bakla getirmiş o da zararlı
Yiyorum canm 1 kase yogurt 1 bardak süt acaba ikiz diye bunları ikiye mı çıkarmak lazmYoğurt falan yiyor musun o da kilo aldırıyormuş
Ben de bakla çok severim neden zararliymis ki acabaBence komşuların sana kumpas kuruyorlar
Ama sana diyim mi ben geçen dayanamayıp bakla yemeği yedimÇok severim canım çektiydi
Afiyet olsun gülüm son zamanlar fazla yememeye çalış sen de Allah korusun okyanusu geçip derede bogulmayalimBence komşuların sana kumpas kuruyorlar
Ama sana diyim mi ben geçen dayanamayıp bakla yemeği yedimÇok severim canım çektiydi
Birer tane de harici mide almak lazımYiyorum canm 1 kase yogurt 1 bardak süt acaba ikiz diye bunları ikiye mı çıkarmak lazm
Ben de bakla çok severim neden zararliymis ki acaba
Ay ben de yemiştim 3-4 aylıkken daha, Allah korudu bisey olmadi demek ki çok şükürBakla zehirler derlerdi büyüklerimizTehlikeliymiş. Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem
Kan sulandırıcı kullandığım süreçte ben de yaşadım, sulandırıcıyı bıraktıktan sonra 1-2 güne bitti. Bir de prulotondu galiba ondan vurmuşlardı. Zor biliyorum ama sakin kalmaya çalışın. Çoğumuz yaşadık erken dönemde. Bol bol dua edin elinizi karnınıza koyupİnşAllah canım zaten kullanıyorum progesteron fakat kan sulandırıcı etki etti sanırım
Kızlar bugün değişik bir şey yaşadım psikolojik mikonuşunca midem bulanıyor. Yemek yerken sorunum yok ama konuşunca oluyor bugün oldu ilk defa belki de sondur bilemiyorum ama çok enteresan değil mi
Yaaa demek ki yaşanabilen bir şey. Ben de gebelik belirtim yok diye kafaya taktım heralde ondan diyordumDeğil ben 2 ay telefonla konuşmadım. Ne zaman biraz uzun konuşsam çıkartıyordumHele yemekten sonraysa bitiyordum ben
Yaaa demek ki yaşanabilen bir şey. Ben de gebelik belirtim yok diye kafaya taktım heralde ondan diyordumders anlatmam gerekti mahvetti beni yutkun yutkun. Sus be kadın vır vır vır diyor bebeler heralde dedim
Ay dur gözümü korkutmaEğer benim gibi olursan çok zorlanacağını şimdiden söyleyeyim. Annemi sadece dinlemiştim o ara. Ona sen konuş ben dinlerim diyordum.
Gerçi sende öğrencileri konuştur o his gelirse yineEn azından çıkartmazsın
Medline yolu görünür diyorsun yani :) ahahaha
Sağlıkla gelsinler de kuzularım sorun değil :)
Hareket hala çok net hissetmiyorum ben yaböyle pat pat olanı yanı. minnacık hareketimsiler oluyo o da kesmiyor. Dün trendyoldan çok güzel müslinle battaniye ve az daha kıyafet aldım gelimce paylaşıyım :)))
@Skrkz17 kanama alanını boşaltıyordur vücut kötü düşünme. Kan sulandırıcı kesilse iyi olabilir ama sankiDoktorun ne dediğini yaz kuzum bize de.
L Lisa42 sen nasılsın son trimester fatihi?
Nosking asayiş berkamal mi? Son durumları yazmayı unutma dualarımız seninle
@Elo2515 kuzuum yavruların nasıliyi haberlerini bekliyoruz
Brnde o minik hareketlenmeleri hissedyorum ama doktorum hala hisssetmezsin bagrsak hareketidir diyone zaman hissetcez o zaman