2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Adam da elli kere sordu ama ailede şeker var mı çok tatlı tüketiyor musun falan diye. Son kontrole kadar sulari normal olunca şeker yüklemesi yapmak istemedi zaten 10 günde su artmış. Ama ben kesin çıkar diyordum
Cumartesi doktordan döndük komşu aradı iyi misin şöyle böyle. 2 saat sonra kurabiyeyle bir kutu meyve suyu yollamış geçmiş olsun diyor öl geber der gibi bu komşuları napcam bilmiyorum valla

Allah iyiliğini versinAman napim ölü gibi gece gündüz uykusuz ortalıkta dolaşıyorum evdekiler acıyarak bakıyor artıko değil de az önce düşündüm sen o Adana sıcağında nasıl dayanacaksın bizim burası hala kış gibi buz ve ben ona rağmen pişiyorum,eve ekstra klima taktır şimdiden:))

3 ünüde her gün tüketiyorum canım.. baklagile biraz ara vermstm rahatsız ediyor diye ama tüketmeye baslayayım diyorum fark daha acılmasnda tabi olacaktr o kadar fark

Senin komşular iyi görünümlü kötülerden anlaşıldı. Bu son damlaydı Hadi yemek filan tamamda şekeri olana kurabiye meyve suyu ne olaki
Neyse farketti ya artık doktor affettim peki İyi baksın yeğenlerime. Vururum söyle ona

Erken doğurursam ben de vuracam
Sorma biri de bakla getirmiş o da zararlı

İnşAllah canım zaten kullanıyorum progesteron fakat kan sulandırıcı etki etti sanırım
Kan sulandırıcı kullandığım süreçte ben de yaşadım, sulandırıcıyı bıraktıktan sonra 1-2 güne bitti. Bir de prulotondu galiba ondan vurmuşlardı. Zor biliyorum ama sakin kalmaya çalışın. Çoğumuz yaşadık erken dönemde. Bol bol dua edin elinizi karnınıza koyup burda okumuştum beni çok rahatlatmıştı.

Kızlar bugün değişik bir şey yaşadım psikolojik mi konuşunca midem bulanıyor. Yemek yerken sorunum yok ama konuşunca oluyor bugün oldu ilk defa belki de sondur bilemiyorum ama çok enteresan değil mi

Kızlar bugün değişik bir şey yaşadım psikolojik mi konuşunca midem bulanıyor. Yemek yerken sorunum yok ama konuşunca oluyor bugün oldu ilk defa belki de sondur bilemiyorum ama çok enteresan değil mi

Değil ben 2 ay telefonla konuşmadım. Ne zaman biraz uzun konuşsam çıkartıyordum Hele yemekten sonraysa bitiyordum ben

Değil ben 2 ay telefonla konuşmadım. Ne zaman biraz uzun konuşsam çıkartıyordum Hele yemekten sonraysa bitiyordum ben
Yaaa demek ki yaşanabilen bir şey. Ben de gebelik belirtim yok diye kafaya taktım heralde ondan diyordum ders anlatmam gerekti mahvetti beni yutkun yutkun. Sus be kadın vır vır vır diyor bebeler heralde dedim

Yaaa demek ki yaşanabilen bir şey. Ben de gebelik belirtim yok diye kafaya taktım heralde ondan diyordum ders anlatmam gerekti mahvetti beni yutkun yutkun. Sus be kadın vır vır vır diyor bebeler heralde dedim

Eğer benim gibi olursan çok zorlanacağını şimdiden söyleyeyim. Annemi sadece dinlemiştim o ara. Ona sen konuş ben dinlerim diyordum.
Gerçi sende öğrencileri konuştur o his gelirse yine En azından çıkartmazsın

Ay dur gözümü korkutma dinledikleri bile şüpheli öğrencilerin mecbur ben vır vır

Brnde o minik hareketlenmeleri hissedyorum ama doktorum hala hisssetmezsin bagrsak hareketidir diyo ne zaman hissetcez o zaman

Ben de hastane odası süslerine başladım bugün. İlk bu yastığı yaptım kızın küvözüne koymak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…