- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.181
İlk gebelikte 20. Haftadan sonra diyorlar kuzumBrnde o minik hareketlenmeleri hissedyorum ama doktorum hala hisssetmezsin bagrsak hareketidir diyo ne zaman hissetcez o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gebelikte 20. Haftadan sonra diyorlar kuzumBrnde o minik hareketlenmeleri hissedyorum ama doktorum hala hisssetmezsin bagrsak hareketidir diyo ne zaman hissetcez o zaman
Benim doktorum 14. Haftada kilolarini söyledi canımKızlar kilo takipleri ne zaman başlıyor bebişlerin
Bence 14. Haftada hafif hafif hissediyosun doktorlar kabul etmiyoİlk gebelikte 20. Haftadan sonra diyorlar kuzum
Anladım kuzum ya benim keseler altlı üstlü gibi duruyor doktora sordum bu açıdan böyle dedi bu cevaptan bir şey anlamadım da yani nasıl duruyor bilmiyorum ama üstte olan daha büyük gibi geldi niyeyse tabii çok başı da merak ediyordum kilo ölçümü filan ne zaman oluyor diye ilk gebelik değilse hissediliyormuş kuzum aslında 16.haftalarda filan ama ilk gebelikte karın kasları daha sağlam durduğu için biraz daha geç mümkünmüşBenim doktorum 14. Haftada kilolarini söyledi canım
Bence 14. Haftada hafif hafif hissediyosun doktorlar kabul etmiyo
Kızlar kanamam tekrarladı şimdi hastanede yatıyorum dua edin
Kızlar kilo takipleri ne zaman başlıyor bebişlerin
Çok şükür insülinle kan şekerini dengeledik gibi gözüküyor ama katı bir diyet de yapıyorum aynı zamanda. 2 ay idare ederiz bebekler iyi olsun yeter ki. Suları ne zaman normale döner onu merak ediyorum sadece
Ayy hepsi sağlıkla gelişsin inşallahKilolarını ilk 16.haftada söyledi benim doktorum. Daha önce hep boy ölçüyordu. Şimdide hiç boy söylemiyor bende FL (Bacak Kemiği) X 7 yapıp ortalama boyunu tahmin ediyorum
Yok canım artık tam kanamam bitene kadar hiç kalkmıcam şuan için baktı doktor kanama alanı yarıya düşmüş şükür bebekler de iyiInşallah birşey olmaz korkma . Benimde 3 kere olmuştu . Sürekli dinlen bazı insanlar 9 ay boyunca yaşıyor bunu
16.haftadan itibaren hissetmeye başladım canım erken değil seninki deBrnde o minik hareketlenmeleri hissedyorum ama doktorum hala hisssetmezsin bagrsak hareketidir diyo ne zaman hissetcez o zaman
Ben kan sulandiriciyi hic kesmedim canim doktorum devam etmemi bunun kanamayi olumsuz etkilemeyecegini soyledi tabi her yigidin yogurt yeyisi farkli her doktor baska karar veriyorİnşAllah canım zaten kullanıyorum progesteron fakat kan sulandırıcı etki etti sanırım
Geçmiş olsun canım benimde bugün kanamam oldu hala geliyor bende çok korktum ama bebekler iyiydi. Eğer bebeğine zarar vermiyorsa korkma olağan bir durum bu sanırımSağolun kızlar böyle tekrarlayan olmuş muydu çok korkuyorum
Bencede doktorum erkek ondan tam net bilemez diyorum bunu kadnlar anlar ancak16.haftadan itibaren hissetmeye başladım canım erken değil seninki de
Benimde altlı üstlüler canım ranza gibi kullanıyorlar simdilik bi sonraki kontrolunde gramlarini sor bakalmAnladım kuzum ya benim keseler altlı üstlü gibi duruyor doktora sordum bu açıdan böyle dedi bu cevaptan bir şey anlamadım da yani nasıl duruyor bilmiyorum ama üstte olan daha büyük gibi geldi niyeyse tabii çok başı da merak ediyordum kilo ölçümü filan ne zaman oluyor diye ilk gebelik değilse hissediliyormuş kuzum aslında 16.haftalarda filan ama ilk gebelikte karın kasları daha sağlam durduğu için biraz daha geç mümkünmüş
Üstte yatan ultrasonda çok belli resmen el ense yatıyordu altta yatan kıyamam ona minimal resmen yüzüstü değişik bir konumda idi umarım büyüdükçe sorun olmaz öyle olması. Kuzum dokuzuncu haftada ya söylemez heralde yine de boyları filan ölçülür onu sorayım gerçi taaa bir ay sonra gel dediBenimde altlı üstlüler canım ranza gibi kullanıyorlar simdilik bi sonraki kontrolunde gramlarini sor bakalm
Aa yok soylemez o zmn boylarını söylüyor canm..Üstte yatan ultrasonda çok belli resmen el ense yatıyordu altta yatan kıyamam ona minimal resmen yüzüstü değişik bir konumda idi umarım büyüdükçe sorun olmaz öyle olması. Kuzum dokuzuncu haftada ya söylemez heralde yine de boyları filan ölçülür onu sorayım gerçi taaa bir ay sonra gel dedi
Kızlarcım geneli öyle duruyor eşime sordumdu bende neden öyle diye anca sığıyolar demişti biri sol üst diğeri sağ al ama çapraz gibi oluyorlar demişti. Bakalım 2 gün sonra kavuşmaca yavrularımla :)Benimde altlı üstlüler canım ranza gibi kullanıyorlar simdilik bi sonraki kontrolunde gramlarini sor bakalm
Daha da büyüduklerinde nasil sıgacaklar ya alttakine üzülüyorm hem kilosuda daha az cıktı kardes kardes paylassinlar yerlerinide yemeklerinide lütfenKızlarcım geneli öyle duruyor eşime sordumdu bende neden öyle diye anca sığıyolar demişti biri sol üst diğeri sağ al ama çapraz gibi oluyorlar demişti. Bakalım 2 gün sonra kavuşmaca yavrularımla :)
Benim alttaki ustekini sıkıstırmis doktor sasirdiDaha da büyüduklerinde nasil sıgacaklar ya alttakine üzülüyorm hem kilosuda daha az cıktı kardes kardes paylassinlar yerlerinide yemeklerinide lütfen
Ahahah süper yaa hep alttaki mi sıkışcak aferin ona konusayım bizimkide yapsınBenim alttaki ustekini sıkıstırmis doktor sasirdi
Bir hafta fark normal kabul ediliyor ama ilerisi için doktor öyle demiştir muhtemelen.Insallah canım bebislerde 37. Haftada geldiler mi tamamdir
Benimde cumartesi kontrolum vardı kızım oglana gore 1 hafta geride doktor arası fazla acılmasın diyo neler yesemdr onada kiko aldrsam diye düsünüyorum fark 38 grama çıkms