2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ayy sağ olasın içim rahatladı bunu duydum. Yoğun diye öyle yapıyor düşündüm
Kilyacım doktor herşeyi yolunda gördüğü için ayda bir çağırmıştır. Beni ense kalınlığı zamanı 2 haftada bir çağırdı son kontrolde bir ay sonra gel dedi. İnan böylesi daha iyi kuzucum. 13+6 da gittim o zaman karnım yoktu şimdi çıktı bile :) senin için de daha güzel bence az kontrol herşey yolunda demek doktor açısından hiç düşünme
Nosking yarıın ben görücem yavruşlarımı

Canım benim Allah razı olsun içimi rahatlattınız Ay sorunsuz olsun da bekleriz Yarın için her şey güzel olsun senin için de kuzum

Bu hafta ne kadar çok kontrol varmış hepiniz çok güzel haberler alın inşallah

12. Haftada ikili test falan olduğu için, kritik olan 12. Haftaya randevu veriyor doktorlar genelde.
Ikili testte ultrasonla ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor, ve kan verilip bazı değerlere bakılıyor, down sendromu ve başka bir kaç rahatsızlık var mi yok mu kontrol ediliyor.

Çok teşekkür ederim

Benimde altlı üstlüler canım ranza gibi kullanıyorlar simdilik bi sonraki kontrolunde gramlarini sor bakalm

Kızlar benimde hep alt üstlüydü bebeklerim. Oğlan kızı yukarı doğru hep sıkıştırıyodu. Bir hafta vardı araları. Bide genelde nasıl yatıyolarsa hep kafa kafayaydılar. Doktorlar her seferinde nasıl yatıyolar bunlar diyip şaşırıyodu solumda nerdeyse hiç hareketlilik yoktu.

yaa canım benim şimdi nasıllar. Hayata birlikte kafa tutacaklar ondandır üstte yatan iyi görünüyordu da altta yatan kesede çapraz yatıyordu ultrason görüntüsüne göre yavrum altta kalmayı protesto ediyor gibiydi inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım

Bende acaba saga sola cekilirler mi diyodum o zaman dogana kadar oyle kalacaklar peki karnın nasıldı canım ileri cok sivri sekilde mi oldu

Ay özledin dimi kuzuları güzel haberlerini bekliyorum

Özledim vallaha Hiç haber yok ha bire bir tekme ha bire bir kıpraşma sonra bir durup anneyi panik yapma İnşallah iyi haberlerle döneriz her gittiğimizde bir atraksiyon çıkardıkları için hazırım gerçi

Şimdi küvözleri kafa kafaya amin canım. İnşallah sağlıklı bi şekilde alalım kucağımıza
Bende acaba saga sola cekilirler mi diyodum o zaman dogana kadar oyle kalacaklar peki karnın nasıldı canım ileri cok sivri sekilde mi oldu
Bense bekledim esasen sağlı sollu olurlar mı diye. 32 ye kadar olmamışlardı nst çekerken birini alta diğerini sağıma takıyoduk. Karnımda sivri gibiydi

Günaydın kızlar
Var mı bugün bebişleri görecek olan
Günaydın canım ben 2 hafta sonra göreceğim bebişimi detaylıda 19 mayısta görmüştüm
Ayy sağ olasın içim rahatladı bunu duydum. Yoğun diye öyle yapıyor düşündüm
Sen de varol bebişim
Çok güzel olmus kuzum ellerine saglık
Teşekkür ederim rego cum böyle yaptıklarımı atacam size fikir olsun,uyguna mal ederiz hem de diye düşündüm organizasyon firmaları böyle şeyler yapmıyor Instagram'da n alınca da dünya para tutuyor kalktım ben de kendim yaptım
Bende bayıldım Eline emeğine sağlık. Güzel günlerde kullan inşallah
Teşekkür ederim canım benim daha güzelleri sizin olsun inşallah

Iyi düsünmüssün canım dedigin gibi internette pahalı oluyor bide iki tane bizimkiler

Özledim vallaha Hiç haber yok ha bire bir tekme ha bire bir kıpraşma sonra bir durup anneyi panik yapma İnşallah iyi haberlerle döneriz her gittiğimizde bir atraksiyon çıkardıkları için hazırım gerçi
Gülüm o atraksiyonlar bittiğinde muhtemelen doğurmuş olcaz o yüzden ben kendimi kasmıyorum artık

Üzmesinler seni inşallah zaman da çabucak aksın çok özlemeden görmüş ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…