- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.241
Günaydın kızlar
Var mı bugün bebişleri görecek olan
Teşekkür ederim canım benim
Kilyacım doktor herşeyi yolunda gördüğü için ayda bir çağırmıştır. Beni ense kalınlığı zamanı 2 haftada bir çağırdı son kontrolde bir ay sonra gel dedi. İnan böylesi daha iyi kuzucum. 13+6 da gittim o zaman karnım yoktu şimdi çıktı bile :) senin için de daha güzel bence az kontrol herşey yolunda demek doktor açısından hiç düşünmeAyy sağ olasın içim rahatladı bunu duydum. Yoğun diye öyle yapıyor düşündüm
Ay özledin dimi kuzuları güzel haberlerini bekliyorumBen gitcem bugün. Aşırı heyecan yaptım ilk defa 1 aydır kendi doktorum görmediğinden olsa gerek
Canım benim Allah razı olsun içimi rahatlattınızKilyacım doktor herşeyi yolunda gördüğü için ayda bir çağırmıştır. Beni ense kalınlığı zamanı 2 haftada bir çağırdı son kontrolde bir ay sonra gel dedi. İnan böylesi daha iyi kuzucum. 13+6 da gittim o zaman karnım yoktu şimdi çıktı bile :) senin için de daha güzel bence az kontrol herşey yolunda demek doktor açısından hiç düşünme
Nosking yarıın ben görücem yavruşlarımı
Bu hafta ne kadar çok kontrol varmış hepiniz çok güzel haberler alın inşallahKilyacım doktor herşeyi yolunda gördüğü için ayda bir çağırmıştır. Beni ense kalınlığı zamanı 2 haftada bir çağırdı son kontrolde bir ay sonra gel dedi. İnan böylesi daha iyi kuzucum. 13+6 da gittim o zaman karnım yoktu şimdi çıktı bile :) senin için de daha güzel bence az kontrol herşey yolunda demek doktor açısından hiç düşünme
Nosking yarıın ben görücem yavruşlarımı
12. Haftada ikili test falan olduğu için, kritik olan 12. Haftaya randevu veriyor doktorlar genelde.Selam kızlar. Benim 8+3 de kontrolüm vardı bir dahakine bir ay sonraya verdi. 12+5 hatta. Süre çok uzun değil mi ? Sizce normal mi? Bekleyeyim mi ? Başka şansım yokta başka doktora gitsem mi arada diyorum sonra gerek yok diyorum bilmiyorum
Çok teşekkür ederim12. Haftada ikili test falan olduğu için, kritik olan 12. Haftaya randevu veriyor doktorlar genelde.
Ikili testte ultrasonla ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor, ve kan verilip bazı değerlere bakılıyor, down sendromu ve başka bir kaç rahatsızlık var mi yok mu kontrol ediliyor.
Benimde altlı üstlüler canım ranza gibi kullanıyorlar simdilikbi sonraki kontrolunde gramlarini sor bakalm
Kızlar benimde hep alt üstlüydü bebeklerim. Oğlan kızı yukarı doğru hep sıkıştırıyodu. Bir hafta vardı araları. Bide genelde nasıl yatıyolarsa hep kafa kafayaydılar. Doktorlar her seferinde nasıl yatıyolar bunlar diyip şaşırıyoduÜstte yatan ultrasonda çok belli resmen el ense yatıyordu altta yatan kıyamam ona minimal resmen yüzüstü değişik bir konumda idiumarım büyüdükçe sorun olmaz öyle olması. Kuzum dokuzuncu haftada ya söylemez heralde yine de boyları filan ölçülür onu sorayım gerçi taaa bir ay sonra gel dedi
Kızlar benimde hep alt üstlüydü bebeklerim. Oğlan kızı yukarı doğru hep sıkıştırıyodu. Bir hafta vardı araları. Bide genelde nasıl yatıyolarsa hep kafa kafayaydılar. Doktorlar her seferinde nasıl yatıyolar bunlar diyip şaşırıyodusolumda nerdeyse hiç hareketlilik yoktu.
Bende acaba saga sola cekilirler mi diyodum o zaman dogana kadar oyle kalacaklarKızlar benimde hep alt üstlüydü bebeklerim. Oğlan kızı yukarı doğru hep sıkıştırıyodu. Bir hafta vardı araları. Bide genelde nasıl yatıyolarsa hep kafa kafayaydılar. Doktorlar her seferinde nasıl yatıyolar bunlar diyip şaşırıyodusolumda nerdeyse hiç hareketlilik yoktu.
Ay özledin dimi kuzuları güzel haberlerini bekliyorum
Şimdi küvözleri kafa kafayayaa canım benim şimdi nasıllar. Hayata birlikte kafa tutacaklar ondandır üstte yatan iyi görünüyordu da altta yatan kesede çapraz yatıyordu ultrason görüntüsüne göre yavrum altta kalmayı protesto ediyor gibiydi inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım
Bense bekledim esasen sağlı sollu olurlar mı diye. 32 ye kadar olmamışlardıBende acaba saga sola cekilirler mi diyodum o zaman dogana kadar oyle kalacaklarpeki karnın nasıldı canım ileri cok sivri sekilde mi oldu
Günaydın canımGünaydın kızlar
Var mı bugün bebişleri görecek olan
Ayy sağ olasın içim rahatladı bunu duydum. Yoğun diye öyle yapıyor düşündüm
Teşekkür ederim rego cum böyle yaptıklarımı atacam size fikir olsun,uyguna mal ederiz hem de diye düşündümÇok güzel olmus kuzum ellerine saglık
Teşekkür ederim canım benimBende bayıldımEline emeğine sağlık. Güzel günlerde kullan inşallah
Iyi düsünmüssün canım dedigin gibi internette pahalı oluyor bide iki tane bizimkilerGünaydın canımben 2 hafta sonra göreceğim bebişimi detaylıda 19 mayısta görmüştüm
Sen de varol bebişim
Teşekkür ederim rego cum böyle yaptıklarımı atacam size fikir olsun,uyguna mal ederiz hem de diye düşündümorganizasyon firmaları böyle şeyler yapmıyor Instagram'da n alınca da dünya para tutuyor kalktım ben de kendim yaptım
Teşekkür ederim canım benimdaha güzelleri sizin olsun inşallah
Gülüm o atraksiyonlar bittiğinde muhtemelen doğurmuş olcaz o yüzden ben kendimi kasmıyorum artıkÖzledim vallahaHiç haber yok ha bire bir tekme ha bire bir kıpraşma sonra bir durup anneyi panik yapma İnşallah iyi haberlerle döneriz her gittiğimizde bir atraksiyon çıkardıkları için hazırım gerçi
Bu yastığa 150 tl istediler benden ben bütün oda süsleme malzemelerimi 350₺ ye aldım hem de yaptığım şeyleri daha sonra da kullanabileceğim.Iyi düsünmüssün canım dedigin gibi internette pahalı oluyor bide iki tane bizimkiler
Üzmesinler seni inşallah zaman da çabucak aksın çok özlemeden görmüş olGünaydın canımben 2 hafta sonra göreceğim bebişimi detaylıda 19 mayısta görmüştüm
Sen de varol bebişim
Teşekkür ederim rego cum böyle yaptıklarımı atacam size fikir olsun,uyguna mal ederiz hem de diye düşündümorganizasyon firmaları böyle şeyler yapmıyor Instagram'da n alınca da dünya para tutuyor kalktım ben de kendim yaptım
Teşekkür ederim canım benimdaha güzelleri sizin olsun inşallah
Güzel haberlerle gelceksin canım hic cağırmaÖzledim vallahaHiç haber yok ha bire bir tekme ha bire bir kıpraşma sonra bir durup anneyi panik yapma İnşallah iyi haberlerle döneriz her gittiğimizde bir atraksiyon çıkardıkları için hazırım gerçi