2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar biz dün akşam üzeri hastaneden taburcu olduk doktor kanama alanın yarıya düşmüş dedi bu alan belki 2 günde kapanır belki 1 haftada belki 1 ayda dedi sadece lavaboya kalk dedi bu alandan kaynaklı kanaman olur dedi taze kanda gelmesi normal dedi geçene kadar kan sulandırıcı tamamen kesildi endol fitil verdi ve haftada bir prulutona başlıycam inşallah çok artmadan böyle azar azar gelir kızlar lütfen dua edin çok teşekkürler hepinize çok moral verdiniz

Kizlar erken dogumu tetikleyen bi kac unsur varmis karninizla çok oynamaniz bide ayip olcak belki ama zaten ikiz gebelik riskli bir gebelik diye tanimlandigi icin cinsel birliktelik yasak "belki" yüzeysel eşlerimizle yakinlaşmalarimiz oluyordur. Bizim oluyor. Bundada gögüs ucuna temastan yani ora ile ilgili yapilan şeylerin yapilmamasi gerekiyormuş. Belki bilmeyenimiz vardir diye yazmak istedim. Bide çatlamasin diye losyon bakim kremleri yaglari kullanicaksak banyodan snra fazla karnimizi oksamadan süŕüp elimizi çekmek gerekmis. Belki faydali olur bu bilgi 🤗

Benim de 7. Haftadan 11. Haftaya kadar kahverengi lekelenmem hiç durmamıştı, progestan kullanıyordum zaten günde 3 kere, proluton depot iğne vardı bir de haftada 1 kere. Ilk kanamam olduğunda da, acil de serum takmışlardı.bir de kan sulandiriciyi hemen biraktirmisti doktor, hem iğne , hem hap kullanıyordum. Kanama alanı görülmemişti çok şükür ama, kanama alanı gorunenlerde de tuvalet harici kalkmadan atlattılar bu süreci . Inşallah senin de sana sımsıkı tutunur bebeğin. Stres yapma, sakince dua edip bekle sadece. Allah izin verirse geçer bunlar da 🤗🤗
Geçmiş olsun. Benim de ikinci defa kanamam oldu açık pembe biraz endişe ediyorum. Doktor önceki kanamamda proluton depot verdi 5 günde 1 vuruluyorum, gün aşırı progeston vuruluyorum, günde 3 defa vajinal progestan kullanıyorum buna rağmen oluyor anlamadım? Bugün yine soracağım bakalım ne diyecek. Sürekli yatmak mı lazım acaba , çalışıyorum aktif hep böyle mi devam edecek ne dersin? 🥺

Kızlar biz dün akşam üzeri hastaneden taburcu olduk doktor kanama alanın yarıya düşmüş dedi bu alan belki 2 günde kapanır belki 1 haftada belki 1 ayda dedi sadece lavaboya kalk dedi bu alandan kaynaklı kanaman olur dedi taze kanda gelmesi normal dedi geçene kadar kan sulandırıcı tamamen kesildi endol fitil verdi ve haftada bir prulutona başlıycam inşallah çok artmadan böyle azar azar gelir kızlar lütfen dua edin çok teşekkürler hepinize çok moral verdiniz
Sıkma canını sakın bende yaşadım aynı şeyleri. Hatta bide üstüne pıhtı gibi Bi şey düştü aha dedim her şey boşa gitti. Hastaneye gittik. Çocuklar iyi dendi. Eski kan var onu atıyorsun dendi. Düşük olabılır. Kendı doktorum gördü. Kanama alanı oluşmuş kese dışında dedi. Kan lekeye dönüşmüştü. Zamanla azaldı. 2 hafta sürdü. İlaçlarımı kullandım. Günlük işlerimi yaptım. Şükür geçti gitti. Doktorum oksaparı bırak demedi. Halada kullanıyorum. Hafıf pıhtılaşma var. Galıba hemen hemen bu durumu herkes yasıyor. Kalbini ferah tut.

Geçmiş olsun. Benim de ikinci defa kanamam oldu açık pembe biraz endişe ediyorum. Doktor önceki kanamamda proluton depot verdi 5 günde 1 vuruluyorum, gün aşırı progeston vuruluyorum, günde 3 defa vajinal progestan kullanıyorum buna rağmen oluyor anlamadım? Bugün yine soracağım bakalım ne diyecek. Sürekli yatmak mı lazım acaba , çalışıyorum aktif hep böyle mi devam edecek ne dersin? 🥺
Benim 11. Haftada bitmişti, içerde kanama alanı görmediği için normal hayatına dönebilirsin demişti doktor, yalnız kan sulandiriciyi kesmişti hemen. Çoğu kişinin bu tip lekelenmeleri olmuştu, ama geçti ilerleyen haftalarda. Pembe ya da kırmızı olduğunda ben de hemen gıdın hastaneye, serum falan takıyorlar.

Canım bazen fitillerde yapıyor kanama alanın yoksa fitil kaynaklı olabilir tabii en doğrusunu doktorunuz bilir çok geçmiş olsun

Canım benim geçecek Allah ın izni ile hepsi. Önemli olan keselerin sağlıklı olması. Rahim çabuk toparlanan bir yapı bence çabuk atlatacaksın bol bol uzan kalkma Rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻

Sevindim canım çok geçmiş olsun azalarak bitsin inşallah 😍
Sen mi yaptın canım maşallah 🤩
Evet kuzum ben yaptım 🤗 elimden geliyor birşeyler , daha iyileri sizin olsun inşallah

Selam kızlar. Benim 8+3 de kontrolüm vardı bir dahakine bir ay sonraya verdi. 12+5 hatta. Süre çok uzun değil mi ? Sizce normal mi? Bekleyeyim mi ? Başka şansım yokta başka doktora gitsem mi arada diyorum sonra gerek yok diyorum bilmiyorum 🙄

Selam kızlar. Benim 8+3 de kontrolüm vardı bir dahakine bir ay sonraya verdi. 12+5 hatta. Süre çok uzun değil mi ? Sizce normal mi? Bekleyeyim mi ? Başka şansım yokta başka doktora gitsem mi arada diyorum sonra gerek yok diyorum bilmiyorum 🙄
Canım ayda 1 veriyor benim de dr um kontrol aralığını. Normal, bir sorun yok. Çok şükür kanaman bir problem vs yokki öyle vermiş 🤗

Burda doktoruna güvenmek önemli. Ben 2 haftada bir gidiyorum başından beridir. Hanı bi sıkıntın falan yoksa ilk başlarda böyle uygun görmüş olabılır

Burda doktoruna güvenmek önemli. Ben 2 haftada bir gidiyorum başından beridir. Hanı bi sıkıntın falan yoksa ilk başlarda böyle uygun görmüş olabılır
Güveniyorum ama çok yoğun biri acaba dedim yoğun diye mi öyle yaptı 😬 bir de gidince ikili tarama yapılacak dedi nasıl bir şey kızlar. Seçim tanımadı bana ama bazıları hiç boşuna yaptırma diyor o konu stres ayrıca bende

X