2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim doktorum 14. Haftada kilolarini söyledi canım

Bence 14. Haftada hafif hafif hissediyosun doktorlar kabul etmiyo
Anladım kuzum ya benim keseler altlı üstlü gibi duruyor doktora sordum bu açıdan böyle dedi bu cevaptan bir şey anlamadım da yani nasıl duruyor bilmiyorum ama üstte olan daha büyük gibi geldi niyeyse tabii çok başı da merak ediyordum kilo ölçümü filan ne zaman oluyor diye ilk gebelik değilse hissediliyormuş kuzum aslında 16.haftalarda filan ama ilk gebelikte karın kasları daha sağlam durduğu için biraz daha geç mümkünmüş

Çok şükür insülinle kan şekerini dengeledik gibi gözüküyor ama katı bir diyet de yapıyorum aynı zamanda. 2 ay idare ederiz bebekler iyi olsun yeter ki. Suları ne zaman normale döner onu merak ediyorum sadece

Senin varya çok kilo aldın dediğinde doktor farkındaydı ama göz ardı etti sanki. Senin o doktoru benim elime bir verin ben bir çırpalıyım onu. Aşırı yükseldim kendisine
Bebekler iyi olacak merak etme sularında şekere bağlı olduğu için yavaş yavaş vücudun atar. Sen yeter ki diyetine uy Çok meyve yeme porsiyon aşma.

Inşallah birşey olmaz korkma . Benimde 3 kere olmuştu . Sürekli dinlen bazı insanlar 9 ay boyunca yaşıyor bunu
Yok canım artık tam kanamam bitene kadar hiç kalkmıcam şuan için baktı doktor kanama alanı yarıya düşmüş şükür bebekler de iyi

Benimde altlı üstlüler canım ranza gibi kullanıyorlar simdilik bi sonraki kontrolunde gramlarini sor bakalm

Benimde altlı üstlüler canım ranza gibi kullanıyorlar simdilik bi sonraki kontrolunde gramlarini sor bakalm
Üstte yatan ultrasonda çok belli resmen el ense yatıyordu altta yatan kıyamam ona minimal resmen yüzüstü değişik bir konumda idi umarım büyüdükçe sorun olmaz öyle olması. Kuzum dokuzuncu haftada ya söylemez heralde yine de boyları filan ölçülür onu sorayım gerçi taaa bir ay sonra gel dedi

Aa yok soylemez o zmn boylarını söylüyor canm..
Üsttekilerin keyfi hep aynı demek ki bizimde öyle usttekinin kesede genis rahat rahat uyuyor

Kızlarcım geneli öyle duruyor eşime sordumdu bende neden öyle diye anca sığıyolar demişti biri sol üst diğeri sağ al ama çapraz gibi oluyorlar demişti. Bakalım 2 gün sonra kavuşmaca yavrularımla :)

Daha da büyüduklerinde nasil sıgacaklar ya alttakine üzülüyorm hem kilosuda daha az cıktı kardes kardes paylassinlar yerlerinide yemeklerinide lütfen

Bir hafta fark normal kabul ediliyor ama ilerisi için doktor öyle demiştir muhtemelen.
Kaşar muzlu süt bebeklere çok kilo aldırıyormuş günlük tüketmiyorsan sonraki kontrole kadar dene bakalım inşallah kapanır fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…