2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Geçmiş olsun..Allah dermansız dert vermesin ..Tedaviyle Sular da azalacaktır toparlanırsın inşallah tez zamanda

Ne dedi cnm dr.
Ikinci ciger gelistirici igneyide yaptilar mi ?
Doktorun ne gibi bir yol izleyeceginden bahsettimi.
Atlatacaksin cnm gececk .

Kuzum beslenmen nasıldı? Hani böyle abartılı tatlı isteğin hamurişi olayların oldu mu ki? neyse tanı aldın geç olmadan şeker düzelir bebeler içerde kalır :)

Canın tatlı istiyor muydu Nosking . Ben hiç tatlı sevmem. Tatlı olarak içtiğim çeyrek muzla yapılmış süt tüm gün. Başkada bişey yemem şekerli. Hamile olmadan öncede çayı kahveyi şekersiz içerdim.
Ona rağmen zaten yaptıracaktım. Pcosluyum insülin direncim yoktu belki gebelikte çıkar diye korkuyordum
Dikkat et sende bacım yediğine içtiğine. Bunla geçmiş olsun. Toparlan biran önce bebişlerde iyi olsun inşallah

Yiyorum zaten bunları bakalım ilerleyen aylarda toparlarlar inşallah .. 135/140 gr canım ..seninkiler nasıl ?
Canım benim burdaki dr a gittim 19 mayısta, ölçmedi benim de o an aklıma gelmedi sormak ama sonra sordum gram olarak baktınız mı diye, bu haftalarda bakmıyoruz, bu haftalarda önemli olan gelişimin sağlıklı devam etmesi dedi senin için de böyle olduğundan buna odaklan bir dahakine bakarız dedi

Canım korkma o değerle komaya girmezsin korkma ama tabiki gebelik şekeri insanı korkutuyor .çok üzüldüm inşallah sağlıkla tamamlayacaksın sürecini öyleyse benim genetiğimde de var , ben kesin yaptırayım şeker yüklemesini

Benim genetiğimde de yok arada dondurma dışında çok dikkat ediyorum aslında ama yaptıracağım valla. Noskingin başına gelenden sonra. Yoksa amaaam ya çıkmaz bende modundaydım

Merhaba ikiz anneleri. Ben şu an çok yeni hamileyim. Beta hcg değerlerim
16mayısta 64
20 mayısta 800
22 mayıs 2400 çıktı.
Hızlı artıyor yani. Kese göründü ama doktor hiç bişey söyleyemem çok küçük ama hızlı yükselmesinin nedeni ikiz olması olabilir dedi. Siz deneyimli ikiz annelerinin de böyle hızlı mı yükselmişti. Çok tedirginim. Bir de kasıklarımın iki tarafı da sızlıyor ama özellikle sol tarafım daha cok sızlıyor. Mol gebelik olursa diye çok korkuyorum

Nasıl yükselirse yükselsin yada ne kadar yüksek olursa olsun doktorlar kese görmeden hatta ve hatta kalp atışı duymadan ikiz diyemem diyor.

Benim genetiğimde de yok arada dondurma dışında çok dikkat ediyorum aslında ama yaptıracağım valla. Noskingin başına gelenden sonra. Yoksa amaaam ya çıkmaz bende modundaydım
Benim doktorum şeker yüklemesi ile ilgili dünya sağlık örgütünün tüm dünyada bunu önerdiğini ve hatta gebelik takibinde bunun zorunlu doldurulması gerekli bir alan olduğunu söyledi sistemde. Yaptırmayanlarınkini atmak zorunda kalıyoruz dedi. Şeker yüklemesinden korkmana gerek yok normalde bir dilim baklava yediğinde daha çok şeker alıyorsun dedi. Benim babaannem, babam, halamda olduğu için ben zaten yaptırmayı düşünüyorum ama doktoruma danıştım. Bu şekilde bilgi verdi.

Merhaba hayırlı olsun ikiz gibi görünüyor iki katından fazla artmış ama belli olmuyor en iyisini keseleri gördüğünde anlarsın. Bir de mol gebelikte değer çok çok fazla oluyormuş senin ki normal artmış

Bende korkmuştum 2 katından fazla olunca ama endişelenme güzel artmış bende araştırmıştım mol gebeliği bak ne yazıyor ek'te
Evet burada öyle yazıyor. Aslında bende kese göründü ama doktor kesin yok diyemem belli olmaz dedi. Bi de kısmi mol diye birşey varmış onun tanısı daha zormuş. Neyse sabretmek lazım ama bu ilk haftalar çok zor geçmiyor

Aklına kötü bisey getirmemeye çalış gerçekten çok zor beklemekten başka çaremiz yok

Valla kuzum öncelikle hayırlı olsun
Benim transfer sonrası 6.gün 191
8.gün 580 sonrasında 2 katı artış gösterdi. Çok belli olmaz ama bana da değerleriniz ikiz gibi geldi.
Bu arada benden sana bir bilgi aktarımı olsun tüm süreç boyunca zaman geçmiyor gibi gelecek :)
Benden deneyimliler var elbet ama 17+3den bildiriyorum zaman geçmiyor da geçmiyor :)

Hala mi geçmiyor ben 6. Haftadayim geçmiyor 17 Lee daha rahat saniyordum

Kız ağrım var diye doktoru aramasam bir sonraki kontrole kadar anlasilmayacakti işte. Belki de gecikmiş olacaktık bilmiyorum.
Kıssadan hisse doktoru her şeyde arayın

Normalde de severim ama şerbetli veya sütlü tatlı değil de kuru meyve bal pekmez çok severim yiyordum da. Vaktinde yaptır gözünü seveyim diyetle kontrol altına alınabilecek seviyede olsun hiç değilse

Benim bu 2. Gebeliğim. 1. De herşey yolundaydı ilk haftalar zor geçmişti 2 aydan sonra su gibi geçmişti. çok güzel bi hamilelik geçirmiştim. Bu zamanların tadını çıkarmak lazım. Çünkü doğurunca hamileliği özlüyorsun. Çocuk memeyi bırakınca emzirmeyi bile özlüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…