- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.061
Şu an ilaca gerek görmediler ama belli ki ilerleyen haftalarda zorlayacak. Evde normal çıkıyor hastanede aşırı yüksek oynak olması doktoru endişelendiriyor. Beni de tabii. Gebelik zehirlenmesi filan çok üzülüyorum korkuyorum olacak diye. Bakalım inşallah korktuğum gibi olmaz. Zamanla göreceğiz artıkŞeker yine idare ediliyor en kötü insulin kullanılıyor ama tansiyon ciddi sorun. Doktor ne diyor bu duruma tansiyon ilacı gebelikte kullanılıyor kontrol altına almak için verdi mi?
Ben 36+0 da planlı sezaryen oldum kuzum. İlk kızım da sezeryan olduğu için dikişleri riske atmamak adına 36+0 da alındı bebekler hiç sancım vs yoktu bıraksak 38 i de görürlerdi. Kuvöze vs girmediler. Oğlum 2850 kızım 2200 doğdu solunum da vs hiç sıkıntı yaşamadık birlikte çıktık hastaneden . Ciğer geliştirici de olmadım ben. Biz çok şükür iyiyiz canım az kaldı 3 aylık olacaz günler çok yoğun geçiyor haklı olarakAyyy canımıniçibiz iyiyiz asıl sen nasılsın? Cücüler napıyorlar? Bir kız bir erkek olcak inşallah pelvik ağrılarım var ama epey azaldı spor yapıyorum. Sen kaçıncı haftada doğum yapmıştın canım normal miydi sezeryan mı ve kaçar kg idiler? Bir daha hatırlayalım örneğim sensin en yakın
Inşallah canım idrarda proteine bakıldı miŞu an ilaca gerek görmediler ama belli ki ilerleyen haftalarda zorlayacak. Evde normal çıkıyor hastanede aşırı yüksek oynak olması doktoru endişelendiriyor. Beni de tabii. Gebelik zehirlenmesi filan çok üzülüyorum korkuyorum olacak diye. Bakalım inşallah korktuğum gibi olmaz. Zamanla göreceğiz artık
İdolümsünBen 36+0 da planlı sezaryen oldum kuzum. İlk kızım da sezeryan olduğu için dikişleri riske atmamak adına 36+0 da alındı bebekler hiç sancım vs yoktu bıraksak 38 i de görürlerdi. Kuvöze vs girmediler. Oğlum 2850 kızım 2200 doğdu solunum da vs hiç sıkıntı yaşamadık birlikte çıktık hastaneden . Ciğer geliştirici de olmadım ben. Biz çok şükür iyiyiz canım az kaldı 3 aylık olacaz günler çok yoğun geçiyor haklı olarak
Hayır kuzum daha sekizinci haftadayım sanırım o yüzden şu an buna gerek görmediler. Sürekli yüksek çıkmıyor bir de evde iken normal şükür. Umarım korktuğum olmaz ilerleyen zamanlar da da.Inşallah canım idrarda proteine bakıldı mi
zum ya bilmiyrmBu ciğer geliştiricinin etkisi kaç hafta sürüyor biliyor musun sen?
Açlık 135 cıktı
Canım okuduğum kadarıyla ne kadar çok iğneden sonra bebek içeride kalırsa o kadar etkili oluyormuşBu ciğer geliştiricinin etkisi kaç hafta sürüyor biliyor musun sen?
Iyi iyi ben en az 6 hafta daha tutacamCanım okuduğum kadarıyla ne kadar çok iğneden sonra bebek içeride kalırsa o kadar etkili oluyormuş
Nasıl yani Lariş soda içmek benişlere kilo mu aldırıyor ?
Açlık şekeri kaçtı kuzum?Rafine şekeri keserim herhalde bilmiyorum sonuçlar çıksın da. 2.saat tokluk kanını yarım saat sonra vercem ama açlık şekeri bile çok yüksek cıktı artık kendimi alıştırdım yani gebelik diyabeti olduğu konusunda
Yok kuzu bebeğin kilosuna etki etmez annenin hazmını sağlar mineral takviyesini sağlar ileriki gebelik dönemlerinde filan epey faydası olabilirNasıl yani Lariş soda içmek benişlere kilo mu aldırıyor ?
135 demişti canım.Açlık şekeri kaçtı kuzum?
Benim minnoşlar küçük biraz ..bulantılar yeni yeni bitti ancak yemeye başladım ..neler yesem direkt faydalı diye düşünüyordum ..soda yazınca dikkatimi çektiYok kuzu bebeğin kilosuna etki etmez annenin hazmını sağlar mineral takviyesini sağlar ileriki gebelik dönemlerinde filan epey faydası olabilir
Açlık 109 çıktıAçlık şekeri kaçtı kuzum?
Muz ceviz kaşar gibi yiyecekler ama biz ikiz gebe olduğumuzdan zaten çok iri bebekler bekleme kaçar gr çıktılarBenim minnoşlar küçük biraz ..bulantılar yeni yeni bitti ancak yemeye başladım ..neler yesem direkt faydalı diye düşünüyordum ..soda yazınca dikkatimi çekti
Yiyorum zaten bunları bakalım ilerleyen aylarda toparlarlar inşallah .. 135/140 gr canım ..seninkiler nasıl ?Muz ceviz kaşar gibi yiyecekler ama biz ikiz gebe olduğumuzdan zaten çok iri bebekler bekleme kaçar gr çıktılar