2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Şeker yine idare ediliyor en kötü insulin kullanılıyor ama tansiyon ciddi sorun. Doktor ne diyor bu duruma tansiyon ilacı gebelikte kullanılıyor kontrol altına almak için verdi mi?
Şu an ilaca gerek görmediler ama belli ki ilerleyen haftalarda zorlayacak. Evde normal çıkıyor hastanede aşırı yüksek oynak olması doktoru endişelendiriyor. Beni de tabii. Gebelik zehirlenmesi filan çok üzülüyorum korkuyorum olacak diye. Bakalım inşallah korktuğum gibi olmaz. Zamanla göreceğiz artık

Ayyy canımıniçi 🤗💕biz iyiyiz asıl sen nasılsın? Cücüler napıyorlar? Bir kız bir erkek olcak inşallah 😍 pelvik ağrılarım var ama epey azaldı spor yapıyorum. Sen kaçıncı haftada doğum yapmıştın canım normal miydi sezeryan mı ve kaçar kg idiler? Bir daha hatırlayalım 😂 örneğim sensin en yakın
Ben 36+0 da planlı sezaryen oldum kuzum. İlk kızım da sezeryan olduğu için dikişleri riske atmamak adına 36+0 da alındı bebekler hiç sancım vs yoktu bıraksak 38 i de görürlerdi. Kuvöze vs girmediler. Oğlum 2850 kızım 2200 doğdu solunum da vs hiç sıkıntı yaşamadık birlikte çıktık hastaneden . Ciğer geliştirici de olmadım ben. Biz çok şükür iyiyiz canım az kaldı 3 aylık olacaz günler çok yoğun geçiyor haklı olarak 😀

Şu an ilaca gerek görmediler ama belli ki ilerleyen haftalarda zorlayacak. Evde normal çıkıyor hastanede aşırı yüksek oynak olması doktoru endişelendiriyor. Beni de tabii. Gebelik zehirlenmesi filan çok üzülüyorum korkuyorum olacak diye. Bakalım inşallah korktuğum gibi olmaz. Zamanla göreceğiz artık
Inşallah canım idrarda proteine bakıldı mi

Ben 36+0 da planlı sezaryen oldum kuzum. İlk kızım da sezeryan olduğu için dikişleri riske atmamak adına 36+0 da alındı bebekler hiç sancım vs yoktu bıraksak 38 i de görürlerdi. Kuvöze vs girmediler. Oğlum 2850 kızım 2200 doğdu solunum da vs hiç sıkıntı yaşamadık birlikte çıktık hastaneden . Ciğer geliştirici de olmadım ben. Biz çok şükür iyiyiz canım az kaldı 3 aylık olacaz günler çok yoğun geçiyor haklı olarak 😀
İdolümsün 😂 darısı bize diyelim.
Nasıl zor mu aynı anda iki bebiş ❤️

Arkadaşlar aranızda varis çorabı kullanan var mı ? Benim dizimin yan tarafında küme halinde kılcal damarlar oluştu alt bacaklarımda da kılcallar var.. zaten genetik olarak varise yatkınız ..doktorum varis çorabı giyebilirsin dedi ama sıcaklar malum zor ..gebelik öncesi diz üstü almıştım etimi çok kesmişti aşağıya kayma yapıyordu ..kullanan varsa konforlu kullanımından memnun kaldığınız marka var mı ?

Yok kuzu bebeğin kilosuna etki etmez annenin hazmını sağlar mineral takviyesini sağlar ileriki gebelik dönemlerinde filan epey faydası olabilir
Benim minnoşlar küçük biraz ..bulantılar yeni yeni bitti ancak yemeye başladım ..neler yesem direkt faydalı diye düşünüyordum ..soda yazınca dikkatimi çekti 🤣

Açlık şekeri kaçtı kuzum?
Açlık 109 çıktı🤦‍♀️
Tokluk 1.saat 259 2.saat 225 cıkmış. Az daha beklesem komaya girecekmişim 🤣 biliydim beyle olacağını. Diyet miyet hikaye direkt insülin başladılar. Bi bu gelmemişti başıma Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun şeker yüklemesini erken yaptır ha

Benim minnoşlar küçük biraz ..bulantılar yeni yeni bitti ancak yemeye başladım ..neler yesem direkt faydalı diye düşünüyordum ..soda yazınca dikkatimi çekti 🤣
Muz ceviz kaşar gibi yiyecekler ama biz ikiz gebe olduğumuzdan zaten çok iri bebekler bekleme kaçar gr çıktılar

Merhaba güzel anneler, dün 6+2 de muayenem vardı, karından bakınca bebeklerden birini tam göremedi doktorum, vajinal bakmak istedi. İki bebeği de gördük, kalp atışlarını duyduk. Kaybolan ikiz sendromunu sordum ama artık bu saatten sonra çok düşük ihtimal dedi. Gebelik boyunca riskin hep olduğunu ama güzel düşünmemiz gerektiğini söyledi. İkiz bebekler çocukluk hayalimdi çok şükür gerçek oluyor. Nasıl mutluyum anlatamam, bu grubun enerjisi bana çok iyi geliyor, güzel haberleri sizinle de paylaşmak istedim 😊

X