2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar bebeklere perşembe akşamı baktılar benim . O zaman 13+6 di. Biri 84 diğeri 87 gr di . Birde rahim ağzı uzunluğu 34 mm iyi mi sizce ?

Normalde de severim ama şerbetli veya sütlü tatlı değil de kuru meyve bal pekmez çok severim yiyordum da. Vaktinde yaptır gözünü seveyim diyetle kontrol altına alınabilecek seviyede olsun hiç değilse

Kan tahlilimde glikozum tokken normal çıkmıştı ama şeker yüklemesini yaptır derse yaptıracam zaten. Ne derse olur doktorcum diyorum 👍 Sende dikkat et artık yediğine içtiğine hatta diyetisyene başvur olmazsa 🤷‍♀️

Kızlar oksaparı yaparken bu ikinci kez oluyor şırıngaya bir iki damla kan doldu. Damara filan mı geldi neden oldu ki? İlacın etkisinde sorun olmasında sorun değil kan gelmesi. Tek endişem ilacın etkisinde sorun olur mu 🙄

Elo16 Elo16 kuzum sen nasılsın? Bebekler ne alemde?
Ben iyiyim canım çok şüküürr. 😊 yavrularım da iyiye gidiyolar. Oğlumun bugün tüpünü çıkardılar. Oksijen almıyor hiç. Kızım da iyi çok şükür. Şimdi büyümelerini emmelerini bekliyoruz. Emme refleksleri iyi duruyor şuan. Sürekli sondalarını falan emiyolar. Ya da aranıyolar. Bakalım zamanla herşey düzelcek 😍🤗 sen nasılsın nasıl gidiyor ?

İyiyiz kuzum çarşamba kontrolümüz var. Dinleniyorum arada baş ve gaz ağrısı dışında sorun yok. Tolere ediyorum ama :) hazır ağırlaşmamışken gelecek ay odalarını alışverişlerini bayağı kolaylayayım diyorum. Haftaya denize gideceğim dönüşte başlarım işlere.
Çok sevindim yavrulara 🥰🥰🥰kavuşmak yakın:) Dualarım sizinle :)

Kızlar oksaparı yaparken bu ikinci kez oluyor şırıngaya bir iki damla kan doldu. Damara filan mı geldi neden oldu ki? İlacın etkisinde sorun olmasında sorun değil kan gelmesi. Tek endişem ilacın etkisinde sorun olur mu 🙄

Benimde bazen oluyor . Benim aklıma şey geldi belki farkında olmadan geri cekiyoruzdur

İyiyiz kuzum çarşamba kontrolümüz var. Dinleniyorum arada baş ve gaz ağrısı dışında sorun yok. Tolere ediyorum ama :) hazır ağırlaşmamışken gelecek ay odalarını alışverişlerini bayağı kolaylayayım diyorum. Haftaya denize gideceğim dönüşte başlarım işlere.
Çok sevindim yavrulara 🥰🥰🥰kavuşmak yakın:) Dualarım sizinle :)
Ağırlaşmadan yapmak gerçekten çok önemli. Rabb im kolaylaştırsın.
Sağolasın canım. İnşallah tez zamanda kavuşcaz 🤗

Kan tahlilimde glikozum tokken normal çıkmıştı ama şeker yüklemesini yaptır derse yaptıracam zaten. Ne derse olur doktorcum diyorum 👍 Sende dikkat et artık yediğine içtiğine hatta diyetisyene başvur olmazsa 🤷‍♀️
Salı günü kontrolüm var insülinle de düşmediyse diyetle insülini beraber götürcez bakalım insallah düser

Insallah düsecek canım salı günü güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻💖

İnşallah güzelim dua ediyorum ben merak etme düşecek bir sıkıntı yok devam Allahın izniyle 🥰
Tokluk 140 altı olması gerekiyormuş bunu da buraya bilgi notu olarak bırakayım 🤣
Ölçtüm şimdi 134 cıktı tokum. Iki doz insülin aldım sadece ise yaramış gibi gözüküyor. Devamlılığı önemli inşallah bebeklerin suyu da normale döner.
Bu arada canım sürekli bir şeyler içmek istiyor yazmıştım buraya o da gebelik şekerinden dolayı öyleymiş. Su sıvı tüketme ihtiyacı artıyormuş. Aslında belirtiler hep varmış da cahil ben anlamamışım 🤦‍♀️
Suyun artmasını da anlıyor insan son zamanlarda karnım patlayacak gibiydi. Ne bileyim içinizde bir şeylerin yolunda gitmediğine dair bi his varsa hiç cekinmeyin doktora koşun

X