- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.101
Kızlar bebeklere perşembe akşamı baktılar benim . O zaman 13+6 di. Biri 84 diğeri 87 gr di . Birde rahim ağzı uzunluğu 34 mm iyi mi sizce ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde de severim ama şerbetli veya sütlü tatlı değil de kuru meyve bal pekmez çok severim yiyordum da. Vaktinde yaptır gözünü seveyim diyetle kontrol altına alınabilecek seviyede olsun hiç değilse
Ben iyiyim canım çok şüküürr. yavrularım da iyiye gidiyolar. Oğlumun bugün tüpünü çıkardılar. Oksijen almıyor hiç. Kızım da iyi çok şükür. Şimdi büyümelerini emmelerini bekliyoruz. Emme refleksleri iyi duruyor şuan. Sürekli sondalarını falan emiyolar. Ya da aranıyolar. Bakalım zamanla herşey düzelcek sen nasılsın nasıl gidiyor ?Elo16 kuzum sen nasılsın? Bebekler ne alemde?
Doktoru hızlı aramalara kaydediyorumKız ağrım var diye doktoru aramasam bir sonraki kontrole kadar anlasilmayacakti işte. Belki de gecikmiş olacaktık bilmiyorum.
Kıssadan hisse doktoru her şeyde arayın
Kızlar oksaparı yaparken bu ikinci kez oluyor şırıngaya bir iki damla kan doldu. Damara filan mı geldi neden oldu ki? İlacın etkisinde sorun olmasında sorun değil kan gelmesi. Tek endişem ilacın etkisinde sorun olur mu
Ağırlaşmadan yapmak gerçekten çok önemli. Rabb im kolaylaştırsın.İyiyiz kuzum çarşamba kontrolümüz var. Dinleniyorum arada baş ve gaz ağrısı dışında sorun yok. Tolere ediyorum ama :) hazır ağırlaşmamışken gelecek ay odalarını alışverişlerini bayağı kolaylayayım diyorum. Haftaya denize gideceğim dönüşte başlarım işlere.
Çok sevindim yavrulara kavuşmak yakın:) Dualarım sizinle :)
Benim nerdeyse her seferinde kan kaciyodu enjektore canim endise etmeKızlar oksaparı yaparken bu ikinci kez oluyor şırıngaya bir iki damla kan doldu. Damara filan mı geldi neden oldu ki? İlacın etkisinde sorun olmasında sorun değil kan gelmesi. Tek endişem ilacın etkisinde sorun olur mu
Çok teşekkür ederimBenim nerdeyse her seferinde kan kaciyodu enjektore canim endise etme
Salı günü kontrolüm var insülinle de düşmediyse diyetle insülini beraber götürcez bakalım insallah düserKan tahlilimde glikozum tokken normal çıkmıştı ama şeker yüklemesini yaptır derse yaptıracam zaten. Ne derse olur doktorcum diyorum Sende dikkat et artık yediğine içtiğine hatta diyetisyene başvur olmazsa
Salı günü kontrolüm var insülinle de düşmediyse diyetle insülini beraber götürcez bakalım insallah düser
Insallah düsecek canım salı günü güzel haberlerini bekliyoruzSalı günü kontrolüm var insülinle de düşmediyse diyetle insülini beraber götürcez bakalım insallah düser
Insallah düsecek canım salı günü güzel haberlerini bekliyoruz
Tokluk 140 altı olması gerekiyormuş bunu da buraya bilgi notu olarak bırakayımİnşallah güzelim dua ediyorum ben merak etme düşecek bir sıkıntı yok devam Allahın izniyle
Canım hiç korkma bende çok kanama yaşadım Allah’ın izniyle atlatırsın inşallahKızlar günaydın gece kanamam oldu hastaneye yatırdılar bir kesenin altında kanama alanı oluşmuş dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kuzum Rabbim şifa versin benim de birinin altında vardı. Progesteron artırıldı. İnşallah tez zamanda sağlıkla çıkarsınızKızlar günaydın gece kanamam oldu hastaneye yatırdılar bir kesenin altında kanama alanı oluşmuş dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Tek bakan arkadaşlarda var çocuğuna göre değişiyor canım benimkiler gazlı o yüzden imkansız tek bakmakİdolümsün darısı bize diyelim.
Nasıl zor mu aynı anda iki bebiş