- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #11.041
Bence o aklındaki şeyler hiç bitmez hastane yolunda bile düşünürsünYatabilsem daha hamile yastigim gelmedi kargoda gorunuyr gece 4 yastikla yatiyorm biri basimin altina biri belimin arkasina biri bacak arasina birinede sariliyomiste bende aklimdaki butun herseyi halledimde oyle totoyu yayim diyom baklm rabbim hakkmzda hayrlisini nasip.etsn insallah
KıyamamÇeyrek muz yarim bile degil
BaşakBence o aklındaki şeyler hiç bitmez hastane yolunda bile düşünürsünburcun ne Başak filan mı yoksa ayy o haftalarda öyle yatmakta sorun değil mi en iyisi ben biraz daha yayayım totoyu inşallah kuzum inşallah sonu güzel olsun sağlıkla kavuşsun herkes bebelerine
Amin cnm.insallah mamadan sut arttrmaktan kakali bezlerden konusalim insallahBence o aklındaki şeyler hiç bitmez hastane yolunda bile düşünürsünburcun ne Başak filan mı yoksa ayy o haftalarda öyle yatmakta sorun değil mi en iyisi ben biraz daha yayayım totoyu inşallah kuzum inşallah sonu güzel olsun sağlıkla kavuşsun herkes bebelerine
Benim oluyordu ilk haftalarda kırmızıya dönmedikce sorun yok ama yiende doktorunu bilgilendir derimKizlar bende kahverengi leke geliyor korkuyorum sizdede oldumu öyle seyler bugün sabah da sanki kücük kücük pütürlü geldi
Canım yaa kötü olmuş çok geçmiş olsun. KıyamamAynen bulantıdan kan kusan görmüştüm hatta mide kanaması zannetmişti doktorlar sonra hamilelikten olduğu çıkmıştı. Rahatlamıştı ama. İnşallah seninde geçecek. Rabbim şifa versin. Yardımcın olsun
İnşallahAmin cnm.insallah mamadan sut arttrmaktan kakali bezlerden konusalim insallah
Aynen kuzum tedbiri elden bırakmamakta fayda var dursun kenardaNosking güçlü anniş sen zapdedersin minik hanmlari 37 . Haftaya kadar eminim yan gel yatt keyif yap totoma atesşi saldin dün utuleyemedigim yikanmis ne varsa ütülettim dün esime kendime alacaklarimida sepete ekledim ayin 25. De siparis vericem ne olur ne olmaz 1 hazirandi randevum önümzdeki hafta icine cektim herdey güzrl olacak inaniyorummm ben buna bizimkisi sadece tedbir
Rafine şekeri keserim herhalde bilmiyorum sonuçlar çıksın da. 2.saat tokluk kanını yarım saat sonra vercem ama açlık şekeri bile çok yüksek cıktı artık kendimi alıştırdım yani gebelik diyabeti olduğu konusundaKıyamamyavrum biraz okudum da şeker olanlarda sıfır şeker karbonhidrat değilde basit şekerlerden kaçının yazıyor çay şekeri reçel bal gibi. Dayan az kaldı inşallah. Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla kavuş yavrularına
Beni telaşa sürükledin dünAynen kuzum tedbiri elden bırakmamakta fayda var dursun kenarda
Kac cikti.kuzumRafine şekeri keserim herhalde bilmiyorum sonuçlar çıksın da. 2.saat tokluk kanını yarım saat sonra vercem ama açlık şekeri bile çok yüksek cıktı artık kendimi alıştırdım yani gebelik diyabeti olduğu konusunda
Bu ciğer geliştiricinin etkisi kaç hafta sürüyor biliyor musun sen?Beni telaşa sürükledin dün
Ama pes etmek yok 37. Hafta bekle biz geliyorink
Açlık 135 cıktıKac cikti.kuzum
Olsun kuzum inşallah önlemelerini aldıktan sonra çok daha iyi olacak her şey. Az kaldı inşallahRafine şekeri keserim herhalde bilmiyorum sonuçlar çıksın da. 2.saat tokluk kanını yarım saat sonra vercem ama açlık şekeri bile çok yüksek cıktı artık kendimi alıştırdım yani gebelik diyabeti olduğu konusunda
He valla ben de öyle düşünüyorum artık. Erken anlaşılması daha iyiydi tabi ama dün hiç diyet şeyinde değilim kafasıyla oturuyordum bugün napim idare ederim diyorum. Ne kadar daha duracaklar ki sonuçta maksimum 8 hafta.Olsun kuzum inşallah önlemelerini aldıktan sonra çok daha iyi olacak her şey. Az kaldı inşallah
İnşallah senin ve onların sağlığı açısından en doğru zamanda doğarlar en sorunsuz şekilde kucağına alırsın. Nelerden geçip geliyoruz bu da geçecek inşallah. Benim ailemde şeker var üstelik tansiyonum da sıkıntılı benim. En istenmeyen iki durum da var. Elimizden gelen çabayı göstereceğiz artık Rabbim büyükHe valla ben de öyle düşünüyorum artık. Erken anlaşılması daha iyiydi tabi ama dün hiç diyet şeyinde değilim kafasıyla oturuyordum bugün napim idare ederim diyorum. Ne kadar daha duracaklar ki sonuçta maksimum 8 hafta.
Şeker yine idare ediliyor en kötü insulin kullanılıyor ama tansiyon ciddi sorun. Doktor ne diyor bu duruma tansiyon ilacı gebelikte kullanılıyor kontrol altına almak için verdi mi?İnşallah senin ve onların sağlığı açısından en doğru zamanda doğarlar en sorunsuz şekilde kucağına alırsın. Nelerden geçip geliyoruz bu da geçecek inşallah. Benim ailemde şeker var üstelik tansiyonum da sıkıntılı benim. En istenmeyen iki durum da var. Elimizden gelen çabayı göstereceğiz artık Rabbim büyük