2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bence o aklındaki şeyler hiç bitmez hastane yolunda bile düşünürsün burcun ne Başak filan mı yoksa ayy o haftalarda öyle yatmakta sorun değil mi en iyisi ben biraz daha yayayım totoyu inşallah kuzum inşallah sonu güzel olsun sağlıkla kavuşsun herkes bebelerine

Başak

Amin cnm.insallah mamadan sut arttrmaktan kakali bezlerden konusalim insallah

Kizlar bende kahverengi leke geliyor korkuyorum sizdede oldumu öyle seyler bugün sabah da sanki kücük kücük pütürlü geldi

Amin canım insallah . Rabbim hayırlısıyla evlatlarimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin

Aynen kuzum tedbiri elden bırakmamakta fayda var dursun kenarda

Rafine şekeri keserim herhalde bilmiyorum sonuçlar çıksın da. 2.saat tokluk kanını yarım saat sonra vercem ama açlık şekeri bile çok yüksek cıktı artık kendimi alıştırdım yani gebelik diyabeti olduğu konusunda

Ya bisey dicem.benim.kizlar altli ustlu sagli sollu degiller simdi şu hamilelik takip gunlu varya horum yapinca altta cikan dogum pozisyonu almis grunuyo benim kizlar bu sekilde nasil.duruyo yada duracak

Olsun kuzum inşallah önlemelerini aldıktan sonra çok daha iyi olacak her şey. Az kaldı inşallah

Olsun kuzum inşallah önlemelerini aldıktan sonra çok daha iyi olacak her şey. Az kaldı inşallah
He valla ben de öyle düşünüyorum artık. Erken anlaşılması daha iyiydi tabi ama dün hiç diyet şeyinde değilim kafasıyla oturuyordum bugün napim idare ederim diyorum. Ne kadar daha duracaklar ki sonuçta maksimum 8 hafta.

İnşallah senin ve onların sağlığı açısından en doğru zamanda doğarlar en sorunsuz şekilde kucağına alırsın. Nelerden geçip geliyoruz bu da geçecek inşallah. Benim ailemde şeker var üstelik tansiyonum da sıkıntılı benim. En istenmeyen iki durum da var. Elimizden gelen çabayı göstereceğiz artık Rabbim büyük

Şeker yine idare ediliyor en kötü insulin kullanılıyor ama tansiyon ciddi sorun. Doktor ne diyor bu duruma tansiyon ilacı gebelikte kullanılıyor kontrol altına almak için verdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…