- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.961
Evdeyim canım daha 4ten sonra gidicem. Ara ara sancılar devam ediyor. Ikiz gebeliklerde bekledigimiz bir şey ama kontrol etmekte fayda var dedi ben de rahatladım o öyle deyinceTahmin etmiştim nst normal çıkarsa gaz sancısı düşünür ya da magnezyum dozu yükseltmesi yapar. Rahim ağzı uzunluğuna bakar. Bir de gitmişken şu çarpıntına da bir baktırsan hocam bazen 150 oluyor der misinadama ben komple bakıma geldim dersin
Hepsi de güzel haberlerle dönecek ama şu aşamada önemli olanlara bakacaktır
Müsait olur olmaz dön bize habersiz bırakma kuzum
Çok teşekkür ederimHappy mom uygulamasında olan bir sürü gebe var onlara sorabilirsin :)
Ben bu zinciri kırarım inşallah 37leri görücez inanıyorumNosking naptin kuzum gittinmi haberdar et bizi kiyamam @Mi-Ok Yun da korkuyo sana ne olursa oda basina gelecek diye sakon olun kizlar hic bisey cikmazyacak insallah
Iyi bari biraz rahtla ilik bir duş al oyle git cnm rahatlar bebkler blkiEvdeyim canım daha 4ten sonra gidicem. Ara ara sancılar devam ediyor. Ikiz gebeliklerde bekledigimiz bir şey ama kontrol etmekte fayda var dedi ben de rahatladım o öyle deyince
Insallah kuzum bnde inaniyorum 37. Haftaya kadar duracak miniklerimizBen bu zinciri kırarım inşallah 37leri görücez inanıyorum
Evdeyim kuzum 4ten sonra gidicem. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama.
Oh maşallah yolu yarıladın sayılır,iyi çıkacak sonuçlar Allah’ın izniyle sonuçlarTest sonucunu haftaya çarşamba kontrolde öğreniriz diye düşünüyorum
17+2 deyiz :) hareketleri çok net hissedemiyorum minik minik hissediyorum henüz. Plesantam ön tarafta diye muhtemelen yastık görevi görüyor net hissedemiyorum :) iştahım çok yok biraz da halsizlik oluyo bazen uykusuzluk falan ama ciddi bir sorun yok şuan2. Trimester nispeten daha iyi geçiyor kuzum. Gelecek ay odalarını hazırlama alışveriş yapma işlerime eğilcem
Aklım 3. Trimesterda :)
Bize de haber ver olur muSağol canım.ben de çarşamba kontrolüm var doktorla detaylı bi konuşayım karar vericem
Hmm minik yan etkiler olabilir belki ama bu da benim kabulümKızlar genelde ikinci dozdan sonra hastalık belirtileri oluyormuş bazılarında kusma ateş gibi bir iki günde geçiyormuş tabii biontech bilmiyorum çevremde şu an pek olan yok. Bir iki kişi vardı ilk dozu olan hiç bir şey yaşamamışlar. Bizler de nasıl olur hiç bilmiyorum ama olmak istiyorum inşallah hasta olmamayı başarırsam o bekleme sürecinde ve nasip olursa üç ay dolduktan sonra olmak niyetim. Sıram gelmedi henüz bakalım o arada gelir inşallah
Maşallah Allah esirgesin sizi canım benimCanım ben 21 kilo aldım boy olduğu için pek belli olmadı hatta karnımı gören ikiz gebelik olduğuna inanmıyordu bebisler biri 2700 biri 2500 doğdu
Canım ne yaptın? Aklıma geldi de o haftalarda yalancı sancılar da başlıyor. Böyle bir durum olabilir mi? Ben kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Dr dan mutlu döneceksin, bebişi görünce rahatlarsınKızlar dünden beri adet sancısı gibi sancım var ve soldaki bebek çok aşağıda hareket ediyor. Böyle bir sey yasayan oldu mu aranızda?
Tabiki haber veririm canımBize de haber ver olur mu
Hmm minik yan etkiler olabilir belki ama bu da benim kabulümher aşıdan sonra ateşlenme ihtimali fix zaten
Maşallah Allah esirgesin sizi canım benim
Canım ne yaptın? Aklıma geldi de o haftalarda yalancı sancılar da başlıyor. Böyle bir durum olabilir mi? Ben kötü birşey olduğunu sanmıyorum. Dr dan mutlu döneceksin, bebişi görünce rahatlarsın
Hastane çantan arabada mı? Eğer arabayla gideceksen bence bulundurman olası bir durum için, tedbiren mantıklı olabilir
Mama olarak hangi markayı aldınız ikizlerde kaçınılmaz heralde mama vermemek bende şimdiden araştırayımSüt icin rezene tahin helvası bol su tüketiyorum bide sağma makinesi ile uyarıyorum göğüslerimi ikiz oldukları için mama destekli gideceğim ama sütüm olması için elimden geleni yapiyodun
Sma aldim bnMama olarak hangi markayı aldınız ikizlerde kaçınılmaz heralde mama vermemek bende şimdiden araştırayım
Yat sakin kalkma ayaga nosking yaaa simdi sende bole yazinca al elim ayagima dolandi istee yaaaKızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Rahim ağzı iyi cıktı ama soldakinin kafası rahim ağzına baskı yapıyormuş hareketleri de tam orda hissediyordum zaten. Nstde de sancı cıktı adalat başlayacak birkaç gün kullan duruma bakalım dedi. Yarın da ciğer geliştirici yapılacak. Yatış vermedi eve gidiyorum bakalım ne olacak. Dua edin erken gelmesinler
Bugün yatış vermediyse yarın hiç vermez kuzum. Hep magnezyum dedim dedim gerçekten sancım varmışYat sakin kalkma ayaga nosking yaaa simdi sende bole yazinca al elim ayagima dolandi istee yaaacantani aksamdan hazirla her ihtimale karsi hazr vaziyette bulunsun üzdün beni yaa
YaaaKızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Rahim ağzı iyi cıktı ama soldakinin kafası rahim ağzına baskı yapıyormuş hareketleri de tam orda hissediyordum zaten. Nstde de sancı cıktı adalat başlayacak birkaç gün kullan duruma bakalım dedi. Yarın da ciğer geliştirici yapılacak. Yatış vermedi eve gidiyorum bakalım ne olacak. Dua edin erken gelmesinler
Allah yardımcın olsun. Sizin bekleyen herkes için Rabbım en hayırlısını versin. Üzülme lütfen İnşaAllah dahada dururlar.Kızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Yok valla şu haftada doğar demiyor. Muayenede 2 hafta daha dururlar dedi ama sancı çıkınca hemen ciğer geliştirici yapalım dedi.Yaaadoktor doğum için bişey dedi mi ? 32 ye kadar dayansan en azından çok güzel olur
Kuzum inşallah dayanır yavrularınKızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.