2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhabalar.benim doktorum da aşı olabileceğimi söylüyor.hatta o da instagramda yazmış.benim şuan aşı hakkım var ama kararsız kaldım.daha önce vurulan birini bilmiyorum.herhangi bir yan etkisi var mı bilinmiyor.
Happy mom uygulamasında olan bir sürü gebe var onlara sorabilirsin :)

Mesaj attım dönmedi o da ameliyattadır belki diye aramıyorum 🤦‍♀️
Hayır ağrılar beklenen şey artık magnezyumun dozunu arttırır belki onunla alakalıdır. Ama soldakinin hareketlerini de çok aşağıda hissedince panik oldum
Kuzum sen yine de istirahat moduna geç☺️🙏🏻 Gaz ağrısı da böyle hissettirir. Doktorun çağırır ise bir nst çekilir rahat edersin kuzum dinlen bol bol🙏🏻 Ayakta durma çok🙏🏻

Mesaj attım dönmedi o da ameliyattadır belki diye aramıyorum 🤦‍♀️
Hayır ağrılar beklenen şey artık magnezyumun dozunu arttırır belki onunla alakalıdır. Ama soldakinin hareketlerini de çok aşağıda hissedince panik oldum

Panik yok panik yok. Daha çok var hadi düşünme öyle şeyler. Doktora kesin ulaş ama 👍

Kuzum sen yine de istirahat moduna geç☺️🙏🏻 Gaz ağrısı da böyle hissettirir. Doktorun çağırır ise bir nst çekilir rahat edersin kuzum dinlen bol bol🙏🏻 Ayakta durma çok🙏🏻
Eşim de diyor ki doğuruyorsan hastaneye gidelim🤦‍♀️ dediğim gibi magnezyum dozunu arttırır umuduyla yazdım doktora inşallah magnezyum yetersiz geliyordur da ondandır

Canım ben 21 kilo aldım boy olduğu için pek belli olmadı hatta karnımı gören ikiz gebelik olduğuna inanmıyordu bebisler biri 2700 biri 2500 doğdu
Maşallah kuzum nazarlardan ırak. Allah analı babalı büyütsün elinden geleni de yapıyorsun sarılıktan da hiç endişe etme herşey çok güzel olacak☺️🙏🏻🧿🧿
Hepimize moral oldun umut oldun☺️🙏🏻

Eşim de diyor ki doğuruyorsan hastaneye gidelim🤦‍♀️ dediğim gibi magnezyum dozunu arttırır umuduyla yazdım doktora inşallah magnezyum yetersiz geliyordur da ondandır
Bence mesajını görünce seni görmeyi isteyecektir🤔olsun görsün ama benim aklıma da gaz sancısı geldi ben çok sık çektiğim için biliyorum pozitif düşünüyoruz☺️🙏🏻 Doktorun mesaj yazınca bize de yaz olur mu kuzum🥰🙏🏻

Bence mesajını görünce seni görmeyi isteyecektir🤔olsun görsün ama benim aklıma da gaz sancısı geldi ben çok sık çektiğim için biliyorum pozitif düşünüyoruz☺️🙏🏻 Doktorun mesaj yazınca bize de yaz olur mu kuzum🥰🙏🏻
Mutlaka haber veririm. Gaz sancısı yanlarda olur demişti bana ilk zamanlar bu hissettiğim tam ortada. Inşallah gazdır 🤦‍♀️

Delirtmesin beni onu bir kaydırırım burdan, feleği şaşar 🤦🏼
Kıyamam kız doktorcugumun da harbiden işi çok muayenede bile telefonu hiç susmuyor. Ben aramıyorum çok acil değilse o yüzden diğer hastaların hakkına giriyormuş gibi hissediyorum. Keşke her vatandaş benim gibi olsa 🤣🤣🤣🤣🤣

Kıyamam kız doktorcugumun da harbiden işi çok muayenede bile telefonu hiç susmuyor. Ben aramıyorum çok acil değilse o yüzden diğer hastaların hakkına giriyormuş gibi hissediyorum. Keşke her vatandaş benim gibi olsa 🤣🤣🤣🤣🤣

Sen düşünceli insansın ota çöpe arayan değil o yüzden öyle düşünme ara benide burda dellendirme. Hocam midem bulanıyor diye arayan gördüm ben 🤬 Senin durum ciddi o yüzden araaaaaaa 👍 Yoksa ben arayacam senin ben diploma numaranı ezberlerim dicem 🤭🤭

Sen düşünceli insansın ota çöpe arayan değil o yüzden öyle düşünme ara benide burda dellendirme. Hocam midem bulanıyor diye arayan gördüm ben 🤬 Senin durum ciddi o yüzden araaaaaaa 👍 Yoksa ben arayacam senin ben diploma numaranı ezberlerim dicem 🤭🤭
Döndü şimdi gel nst bakalım dedi 🤦‍♀️ L lusin

Ya kızlar bana hiçbir hediye gelmemesi😞 ay sinir oldum şimdi. Bir de bişeyler alma konusunda da kimsede zerre heyecan olmaması. Erkenmiş de bilmemne de...4.5 ay olcak işte bu ay bitince. Neyse aklıma geldi sinirlendim. Ben şu bibuçuk ay içinde bitireyim herşeyi kimseden de istemiyorum bişey😾😾😾
Bizim 15 yıl sonra oldu ve eşimin tarafında zerre heyecan yok ki eşim tek erkek çocuk yıllarca çok istediklerini belli ettiler torun ama şimdi oldu hiç beklediğim tepki ve heyecanı göremedim hatta telefonda kayınvalideme soruyorlar heyecanlı mısın diye yoo değilim diyor. Ama benim ailem akrabalarım arkadaşlarım çok heyecanlı hepsi annem her gün soruyor durumumu bebekleri şimdiden 7 yelek 2 hırka ördü bir sürü kıyafet aldı daha cinsiyetleri belli değil dememe rağmen hala daha alıyor bir şeyler neyse moralimizi bozmayalım sağlıkla kucağımıza alalım gerisi önemli değil

Döndü şimdi gel nst bakalım dedi 🤦‍♀️ L lusin
Tahmin etmiştim nst normal çıkarsa gaz sancısı düşünür ya da magnezyum dozu yükseltmesi yapar. Rahim ağzı uzunluğuna bakar. Bir de gitmişken şu çarpıntına da bir baktırsan hocam bazen 150 oluyor der misin☺️😬 adama ben komple bakıma geldim dersin😬🙏🏻
Hepsi de güzel haberlerle dönecek ama şu aşamada önemli olanlara bakacaktır☺️🙏🏻
Müsait olur olmaz dön bize habersiz bırakma kuzum☺️🙏🏻

Ayyy çok zor geçiyor canım çok ağırlaştım uyku kalmadı yeme içme kalmadı zor geçtiğini biliyordum ama acaba bende mi sorun var diyorum.Sen nasılsın bebeklerin test sonucu ne zaman çıkacak bir de kaçıncı haftaya girdin?
Test sonucunu haftaya çarşamba kontrolde öğreniriz diye düşünüyorum☺️🙏🏻
17+2 deyiz :) hareketleri çok net hissedemiyorum minik minik hissediyorum henüz. Plesantam ön tarafta diye muhtemelen yastık görevi görüyor net hissedemiyorum :) iştahım çok yok biraz da halsizlik oluyo bazen uykusuzluk falan ama ciddi bir sorun yok şuan☺️🙏🏻 2. Trimester nispeten daha iyi geçiyor kuzum. Gelecek ay odalarını hazırlama alışveriş yapma işlerime eğilcem☺️
Aklım 3. Trimesterda :)

X