- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.691
- 31
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.981
2 durur dediyse 3-4 de durabilir sen tamamen istirahate geç canım ne kadar seninle kalsalar o kadar iyiYok valla şu haftada doğar demiyor. Muayenede 2 hafta daha dururlar dedi ama sancı çıkınca hemen ciğer geliştirici yapalım dedi.
Kızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Rahim ağzı iyi cıktı ama soldakinin kafası rahim ağzına baskı yapıyormuş hareketleri de tam orda hissediyordum zaten. Nstde de sancı cıktı adalat başlayacak birkaç gün kullan duruma bakalım dedi. Yarın da ciğer geliştirici yapılacak. Yatış vermedi eve gidiyorum bakalım ne olacak. Dua edin erken gelmesinler
Yavrum 30.a kadar mi durur dediYok valla şu haftada doğar demiyor. Muayenede 2 hafta daha dururlar dedi ama sancı çıkınca hemen ciğer geliştirici yapalım dedi.
Yok valla şu haftada doğar demiyor. Muayenede 2 hafta daha dururlar dedi ama sancı çıkınca hemen ciğer geliştirici yapalım dedi.
Canım ilacını kullan bol bol dinlen insallah erken gelmez bebislerKızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Rahim ağzı iyi cıktı ama soldakinin kafası rahim ağzına baskı yapıyormuş hareketleri de tam orda hissediyordum zaten. Nstde de sancı cıktı adalat başlayacak birkaç gün kullan duruma bakalım dedi. Yarın da ciğer geliştirici yapılacak. Yatış vermedi eve gidiyorum bakalım ne olacak. Dua edin erken gelmesinler
Dursunlar bakalım öyle çabuk gelmek yok annesi, dayanacak onlar daha sen 35+Ları göreceksin. Dinlenip ilacını kullanınca daha iyi olacak her şey. Napıyoruz hep pozitif düşünüyoruz sonuçları da pozitif olacakKızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Yaa anlamadıgm suyun az olması tehlikeli deniliyorda su fazla olunca o da riskliEfenin_Annesi 28+5im canım doktor nst görmeden önce öyle dedi nst görünce hemen ciğer geliştirici yapalım dedi
Mi-Ok Yun sorma kaç gündür ağrım var diyordum ama
Regen_ nicecream inşallah kızlar 34ü bi gorseydim çok daha rahat olacaktım. Suyun fazla olması beni çok gerdi inşallah şeker yoktur. Ama ya sınırda çıkacak ya da var
Ben inanıyorum göreceksin. 37yi bile göreceksinEfenin_Annesi 28+5im canım doktor nst görmeden önce öyle dedi nst görünce hemen ciğer geliştirici yapalım dedi
Mi-Ok Yun sorma kaç gündür ağrım var diyordum ama
Regen_ nicecream inşallah kızlar 34ü bi gorseydim çok daha rahat olacaktım. Suyun fazla olması beni çok gerdi inşallah şeker yoktur. Ama ya sınırda çıkacak ya da var
Benim aklıma tek gelen şey gebelik şekeri. O suyu arttırıyor bildiğim bi de kan uyuşmazlığı olunca su artıyormuş ama bizde yokYaa anlamadıgm suyun az olması tehlikeli deniliyorda su fazla olunca o da risklipeki neden suları artmıs olabilrmis
Inşallah kuzum ciğer gelistiriciyi de duyunca iyice moralim bozulduBen inanıyorum göreceksin. 37yi bile göreceksininanırsak olur bence
Yaa bozma canım hiç moralini önlem amaçlı yapacak ama onlar zaten kalacaklar daha kaç hafta bi güzel gelişecek ciğercikleriInşallah kuzum ciğer gelistiriciyi de duyunca iyice moralim bozuldu
Canım mama mümessilliğini yapan arkadaşım var o en iyisi sma demişti. Kendi çocuğuna da sma yedirmiş,yeğenime de sma yedirdikMama olarak hangi markayı aldınız ikizlerde kaçınılmaz heralde mama vermemek bende şimdiden araştırayım
Kuzucum moral bozmak yok. Biz elimizden geleni yapalım, yatışa geçelim. Zaten ciğer geliştirici de yapıldı. İlacın etkisini göreceğine inanıyorum. Bence herşey yoluna girecek ve rahatlıkla 30 lu haftaları göreceksin. Bebeklerin ağırlığı şuan nedir? Açılma var mı diye çatıya baktı mıKızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
2 hafta miydi bunun etki süresi acaba?Yaa bozma canım hiç moralini önlem amaçlı yapacak ama onlar zaten kalacaklar daha kaç hafta bi güzel gelişecek ciğercikleri
Hayır hayır hiç öyle düşünme zaten aslında ikizlerde nerdeyse rutin 28. Haftalarda ciğer geliştirici yapılması gerekebiliyorInşallah kuzum ciğer gelistiriciyi de duyunca iyice moralim bozuldu
Inşallah canımCanım mama mümessilliğini yapan arkadaşım var o en iyisi sma demişti. Kendi çocuğuna da sma yedirmiş,yeğenime de sma yedirdik
Kuzucum moral bozmak yok. Biz elimizden geleni yapalım, yatışa geçelim. Zaten ciğer geliştirici de yapıldı. İlacın etkisini göreceğine inanıyorum. Bence herşey yoluna girecek ve rahatlıkla 30 lu haftaları göreceksin. Bebeklerin ağırlığı şuan nedir
Çok da rahat kendilerini kurtarabilecek kadar olmuşlarInşallah canım
1260 1370 gramlar
Kilo alımları doktora göre gayet güzel suları fazla işte. 10 gün önce gitmiştim 200 gram kadar almışlar biri 1260 biri 1370 gram. Bana da ailede diyabet geçmişi yok diye yapılmamıştı da neden artar ki su? Bi de birinin değil ikisinin de suyu fazla.Hayır hayır hiç öyle düşünme zaten aslında ikizlerde nerdeyse rutin 28. Haftalarda ciğer geliştirici yapılması gerekebiliyoro kısma hiç takılma.
Şeker hastalığın da yok. Peki Gebelikte çok şekerli beslendin mi aşerdin mi?pirinç hamurişi vs?bir de bebeklerin kiloları nasıldı kuzum bugün? En son gittiğinle bu gittiğin arasında bariz bir değişiklik var mıydı?
Gebelik şekeri için ben de yükleme yapmayı düşünmüyordum şeker hastalığımız hiç yok diye. Of of bazen sebepsiz de olabiliyor kuzum.
Doğumda yanına gelecek biri var mıydı? Annen kaynanan ablan vs? Bence ona önden haber verebilirsin şimdiden seni yatış modunda görelim ayakta durdukça rahim ağzına yük biner istemeyiz.
Sen şuan sadece bol bol dinleneceksin kuzucumHiç kötü de düşünme.
Yok ya ne doğurcam. Gelmesinler beklesin onlar da neyin acelesi buÇok da rahat kendilerini kurtarabilecek kadar olmuşlar2 ye de az kalmış