2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Rahim ağzı iyi cıktı ama soldakinin kafası rahim ağzına baskı yapıyormuş hareketleri de tam orda hissediyordum zaten. Nstde de sancı cıktı adalat başlayacak birkaç gün kullan duruma bakalım dedi. Yarın da ciğer geliştirici yapılacak. Yatış vermedi eve gidiyorum bakalım ne olacak. Dua edin erken gelmesinler😕

Naptın bacım sen herşeyi saydın ama. Dinlen bakalım ne olacak. Buna şükür durdururlar daha ilaçlarla ve yatışla. 👍

Yok valla şu haftada doğar demiyor. Muayenede 2 hafta daha dururlar dedi ama sancı çıkınca hemen ciğer geliştirici yapalım dedi.

Sakin kal bu arada çok ağır olsaydın yatırırlardı seni öyle düşün. Sen yat, doktorun dediklerini yap daha çok duracaklar onlar eminim ben teyzesini üzmez senin kızlar 🥰

Kızlar bende haberler pek iyi degil. Bebeklerin suyu artmış ağrıların suyla alakası olabilir dedi. Rahim şu an 34.haftada olması gereken boyuttaymış. Şeker yüklemesi yapılmamıştı yarın şeker yüklemesi için çağırdı. Gebelik şekerinden şüpheleniyoruz.
Rahim ağzı iyi cıktı ama soldakinin kafası rahim ağzına baskı yapıyormuş hareketleri de tam orda hissediyordum zaten. Nstde de sancı cıktı adalat başlayacak birkaç gün kullan duruma bakalım dedi. Yarın da ciğer geliştirici yapılacak. Yatış vermedi eve gidiyorum bakalım ne olacak. Dua edin erken gelmesinler😕
Canım ilacını kullan bol bol dinlen insallah erken gelmez bebisler 🙏🏻

Dursunlar bakalım öyle çabuk gelmek yok annesi, dayanacak onlar daha sen 35+Ları göreceksin. Dinlenip ilacını kullanınca daha iyi olacak her şey. Napıyoruz hep pozitif düşünüyoruz sonuçları da pozitif olacak 🥰

Efenin_Annesi Efenin_Annesi 28+5im canım doktor nst görmeden önce öyle dedi nst görünce hemen ciğer geliştirici yapalım dedi
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun sorma kaç gündür ağrım var diyordum ama
Regen_ Regen_ nicecream nicecream inşallah kızlar 34ü bi gorseydim çok daha rahat olacaktım. Suyun fazla olması beni çok gerdi inşallah şeker yoktur. Ama ya sınırda çıkacak ya da var🤷‍♀️

Efenin_Annesi Efenin_Annesi 28+5im canım doktor nst görmeden önce öyle dedi nst görünce hemen ciğer geliştirici yapalım dedi
Regen_ Regen_ nicecream nicecream inşallah kızlar 34ü bi gorseydim çok daha rahat olacaktım. Suyun fazla olması beni çok gerdi inşallah şeker yoktur. Ama ya sınırda çıkacak ya da var🤷‍♀️
Yaa anlamadıgm suyun az olması tehlikeli deniliyorda su fazla olunca o da riskli 🤷🏻‍♀️ peki neden suları artmıs olabilrmis 🤔

Ben inanıyorum göreceksin. 37yi bile göreceksin 😉 inanırsak olur bence 😘🧿♥️

Mama olarak hangi markayı aldınız ikizlerde kaçınılmaz heralde mama vermemek bende şimdiden araştırayım
Canım mama mümessilliğini yapan arkadaşım var o en iyisi sma demişti. Kendi çocuğuna da sma yedirmiş,yeğenime de sma yedirdik
Kuzucum moral bozmak yok. Biz elimizden geleni yapalım, yatışa geçelim. Zaten ciğer geliştirici de yapıldı. İlacın etkisini göreceğine inanıyorum. Bence herşey yoluna girecek ve rahatlıkla 30 lu haftaları göreceksin. Bebeklerin ağırlığı şuan nedir? Açılma var mı diye çatıya baktı mı

Inşallah kuzum ciğer gelistiriciyi de duyunca iyice moralim bozuldu 😐
Hayır hayır hiç öyle düşünme zaten aslında ikizlerde nerdeyse rutin 28. Haftalarda ciğer geliştirici yapılması gerekebiliyor☺️🙏🏻 o kısma hiç takılma.
Şeker hastalığın da yok. Peki Gebelikte çok şekerli beslendin mi aşerdin mi?pirinç hamurişi vs?bir de bebeklerin kiloları nasıldı kuzum bugün? En son gittiğinle bu gittiğin arasında bariz bir değişiklik var mıydı?
Gebelik şekeri için ben de yükleme yapmayı düşünmüyordum şeker hastalığımız hiç yok diye. Of of bazen sebepsiz de olabiliyor kuzum.
Doğumda yanına gelecek biri var mıydı? Annen kaynanan ablan vs? Bence ona önden haber verebilirsin şimdiden seni yatış modunda görelim ayakta durdukça rahim ağzına yük biner istemeyiz. 🙏🏻
Sen şuan sadece bol bol dinleneceksin kuzucum☺️🥰🙏🏻 Hiç kötü de düşünme.

Canım mama mümessilliğini yapan arkadaşım var o en iyisi sma demişti. Kendi çocuğuna da sma yedirmiş,yeğenime de sma yedirdik

Kuzucum moral bozmak yok. Biz elimizden geleni yapalım, yatışa geçelim. Zaten ciğer geliştirici de yapıldı. İlacın etkisini göreceğine inanıyorum. Bence herşey yoluna girecek ve rahatlıkla 30 lu haftaları göreceksin. Bebeklerin ağırlığı şuan nedir
Inşallah canım 🙁
1260 1370 gramlar

Hayır hayır hiç öyle düşünme zaten aslında ikizlerde nerdeyse rutin 28. Haftalarda ciğer geliştirici yapılması gerekebiliyor☺️🙏🏻 o kısma hiç takılma.
Şeker hastalığın da yok. Peki Gebelikte çok şekerli beslendin mi aşerdin mi?pirinç hamurişi vs?bir de bebeklerin kiloları nasıldı kuzum bugün? En son gittiğinle bu gittiğin arasında bariz bir değişiklik var mıydı?
Gebelik şekeri için ben de yükleme yapmayı düşünmüyordum şeker hastalığımız hiç yok diye. Of of bazen sebepsiz de olabiliyor kuzum.
Doğumda yanına gelecek biri var mıydı? Annen kaynanan ablan vs? Bence ona önden haber verebilirsin şimdiden seni yatış modunda görelim ayakta durdukça rahim ağzına yük biner istemeyiz. 🙏🏻
Sen şuan sadece bol bol dinleneceksin kuzucum☺️🥰🙏🏻 Hiç kötü de düşünme.
Kilo alımları doktora göre gayet güzel suları fazla işte. 10 gün önce gitmiştim 200 gram kadar almışlar biri 1260 biri 1370 gram. Bana da ailede diyabet geçmişi yok diye yapılmamıştı da neden artar ki su? Bi de birinin değil ikisinin de suyu fazla.

X