2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kuzum peki hangi aşıyı tavsiye etmis bende yarın sorcam doktoruma bakalm ne dicek

Benim doktorum da çıktıysa olun diyor sık sık. Hastalıktan daha iyi aşı olmak görüşünde

Kuzum peki hangi aşıyı tavsiye etmis bende yarın sorcam doktoruma bakalm ne dicek
Kuzum aşı ismi söylememiş bak gir instada sinan erdoğan adı oku istiyorsan ya da dur sana ekran görüntüsü atayım
Benim doktorum da çıktıysa olun diyor sık sık. Hastalıktan daha iyi aşı olmak görüşünde
Aynen canım ben de olmaya kesin kararlıyım

Merhabalar.benim doktorum da aşı olabileceğimi söylüyor.hatta o da instagramda yazmış.benim şuan aşı hakkım var ama kararsız kaldım.daha önce vurulan birini bilmiyorum.herhangi bir yan etkisi var mı bilinmiyor.

Gebeyken yapan çok sağlık personeli tanıdığım var canım onlarda bir yan etki olmadı ama yan etki yaşayan insanlar da vardır muhakkak. Bana göre faydası zararından daha çok ben aşı olmaya kesin gözüyle bakıyorum

Sağol canım.ben de çarşamba kontrolüm var doktorla detaylı bi konuşayım karar vericem

Kızlar genelde ikinci dozdan sonra hastalık belirtileri oluyormuş bazılarında kusma ateş gibi bir iki günde geçiyormuş tabii biontech bilmiyorum çevremde şu an pek olan yok. Bir iki kişi vardı ilk dozu olan hiç bir şey yaşamamışlar. Bizler de nasıl olur hiç bilmiyorum ama olmak istiyorum inşallah hasta olmamayı başarırsam o bekleme sürecinde ve nasip olursa üç ay dolduktan sonra olmak niyetim. Sıram gelmedi henüz bakalım o arada gelir inşallah

Kızlar dünden beri adet sancısı gibi sancım var ve soldaki bebek çok aşağıda hareket ediyor. Böyle bir sey yasayan oldu mu aranızda?

Benim oğlan hep aşağıda ama adet sancısı gibi sancı çok arada girer dinlediğim zaman geçer. Diyorlar ki eğer ağrı, sancı dinlendiğinde geçmiyorsa doktora başvurun. Denedin mi hiç yatınca geçmiyor mu?

Yok gülüm geçmiyor. Surekli devam eden bi ağrı değil gelip geçiyor ama ağrı girdiğinde uzanınca geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…