- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.901
İyiyiz şükür kızlar evimize geldik bugün bebislerde sarılık başlangıcı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz şükür kızlar evimize geldik bugün bebislerde sarılık başlangıcı var
Iyi olmanıza sevindim canm sarılık neredeyse tüm bebislerde oluyor sütlerini ictikce gececektir insallahİyiyiz şükür kızlar evimize geldik bugün bebislerde sarılık başlangıcı var
Sütün varsa bol bol emzir kuzum 2-2.5 saatte bir yettiğince. Çok şükür sevindim kuzumİyiyiz şükür kızlar evimize geldik bugün bebislerde sarılık başlangıcı var
Mama vermeye başladık sütüm çok çok az geldi insalah bir an önce geçer hep uyuyolar çok üzülüyorum
Bikac güne sütünde cogalır canım insallah bebislerinede sifa olurMama vermeye başladık sütüm çok çok az geldi insalah bir an önce geçer hep uyuyolar çok üzülüyorum
Ben de 3 tane alıyorum en başından beri hep fitil olarak. Geçen servikse bakıldı gayet iyiydi. Çok sıkıldım çok kaşıntı yapıyor bana bir de sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor bence fitilden oluyor sinir oldum.nicecream canım benim 10. Haftada tüp bebek doktorum bırak dedi. Perinatologum da 11+6 da gittiğimde başlamadı tekrar. 17deyim i momı bile doğru dürüst alamıyorum -ciddi hazımsızlık yapıyo- hiçbirşey kullanmıyor gibiyim. Çarşamba rahim ağzımı soracağım. Yürüyüşümü rahat rahat yapayım
var1 embriyo transferi olup ikiz hamile olan var mı?
Siz misiniz yoksa
BiberonlaMama kullanan arkadaşlar ne ile verdiniz şırınga mı kaşık biberon mu ?
Ben normal biberonla başlarım direk diye düşünüyorum zaten 2 bebek mama desteği zaten olacak. Birini emzirirken diğerine mama verdiğim öğü ler olup diğer öğünde tam tersini yaptığım olacak. Genelde beslenmelerini aynı saate denk getirmeye çalışacağım. Ama ben gündüz bakıcı desteği alacağım kuzum. Ve her boş vakitte sağım yapacağım inşallah. Ailem de başlarda bir fiil destek olacak.Akşam da eşimle paslaşırız.Mama kullanan arkadaşlar ne ile verdiniz şırınga mı kaşık biberon mu ?
Kuzum kiloları nasıldı? Sen kaç kilo almıştın son ayların nasıl geçmişti? Biz 2. Trimester ve 3. Trimesterdeki yarışmacı arkadaşlara ne söylemek isterdin :)Mama kullanan arkadaşlar ne ile verdiniz şırınga mı kaşık biberon mu ?
Heyecanla bekliyoruzKuzum kiloları nasıldı? Sen kaç kilo almıştın son ayların nasıl geçmişti? Biz 2. Trimester ve 3. Trimesterdeki yarışmacı arkadaşlara ne söylemek isterdin :)
Canımmm hoşgeldiniz evinize Rabbim sizi birbirinize bağışlasın. Ben de seni sormaya geldim baktım ki yazmışsın. Canım sarılık başlangıcı için bebişleri güneşe çıkar. Balkonda filan güneşlenin. Geçer o zaman. Yeğenime doktor böyle yapmamızı önerdi. Hiç hastaneye filan yatmadık ekstra ilaç kullanmadık.İyiyiz şükür kızlar evimize geldik bugün bebislerde sarılık başlangıcı var
Reggoo reggooIyi olmanıza sevindim canm sarılık neredeyse tüm bebislerde oluyor sütlerini ictikce gececektir insallah
Yeğenim tek bebekti , biberonla çekim kuvveti çok rahat sonra memeyi reddeder diye kaşık biberonla verdik ama biz ikiz olduğumuzda birini emzirirken diğerini kaşık biberon ile beslemek zor olabilir. Ben kendime bim e ya da şok a gelmişti bebeğin hava yutmasını önleyen, antikolik biberon ondan almıştım. Kaşığı zaptedebileceğimi düşünmüyorum aynı anda.Bir de sadece bol bol su tüketmen gerekiyor canım sütün çoğalması için. Uyuyabilmek önem, dinlenmelisin. Bildiklerim bunlarMama kullanan arkadaşlar ne ile verdiniz şırınga mı kaşık biberon mu ?
Çok tatlısın yaKuzum kiloları nasıldı? Sen kaç kilo almıştın son ayların nasıl geçmişti? Biz 2. Trimester ve 3. Trimesterdeki yarışmacı arkadaşlara ne söylemek isterdin :)
Canım ne oldu durumun kaçırdım mı acaba umarım iyisindirKızla hepiniz saolun. Doktorumla konuştum . Acile gidip lavman yaptirmami söyledi eğer lavman da ise yaramazsa ameliyat olursun dedi . Inslalah lavman ise yarar . Ameliyat hamileyken riskli olur canım sıkıldı
Kuzum evinize çıkmış olmanıza sevindim sarılık Yenidoğanlar da çok duyuyorum çabucak atlatırlar inşallahİyiyiz şükür kızlar evimize geldik bugün bebislerde sarılık başlangıcı var
Canım hayırlı olsun şükür kavuşmuşsun yavrularına Kaçar kilo doğdu bebeklerinMama kullanan arkadaşlar ne ile verdiniz şırınga mı kaşık biberon mu ?