- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.781
Dursunlar biraz daha cok erken. Nefes darlığı ağrılar kasılmalar hepsini çekerim dert değil vallaVallaha ben suyu daha çok seviyorum hiç bir şey su kadar hararet kesmiyor . Ama artık karnımda yer yok orası ayrı . Helede akşamları çekilmiyor artık . Çok kötüyüm gerçekten ilerki haftalar be yapacağız bilmiyorum hiç . Ağlıyorum artık sabaha kadar nefes alamıyorumLütfen bitsin artık ...
Iyi dedin kız komposto hiç aklıma gelmemişti kabızlığa da iyi gelir. Sen onu deyince aklıma geldi buzlukta bir sürü limon var limonata yapayım bariBende de var aynı istek ama benimki soğuk bişeyler çekiyor. O yüzden komposto içiyorum ben. Hiç şekersiz sadece meyvenin tadıyla.
Kahve toptan yasak mı ya hiç serbest bırakmıyorlar mıKızlar ben sürekli bir şeyler içmek istiyorum. Çay kahve içemiyoruz sudan da tiksindim artık. Doktorunuz kuşburnu için falan onay verdi mi size?
Tabiki asma az emek vermedik biz bu minnoşlara kavuşana kadarAynen öyleler ama ben minnoslarimi görmek için can atıyorum onlar da Bi sıkıntılı durum olursa sonucta doktorum raporumu verir sonuçta ben de olabildiğince dinlenip kulak asmiycam hiç birine
İyi akşamlar.ben de olmuştu 10.haftaya kadar devam etti.doktorunuza bi danışın bence.İyi akşamlar kızlar az önce kahverengi lekeler gördüm böyle olan var mı?
Tabiki vaktinden önce doğmasınlar bir an önce o vakitte olalımDursunlar biraz daha cok erken. Nefes darlığı ağrılar kasılmalar hepsini çekerim dert değil valla
Dr asistanı sorun olmadığını söyledi ama ben panik oldumİyi akşamlar.ben de olmuştu 10.haftaya kadar devam etti.doktorunuza bi danışın bence.
AhahaEşim bugün resmi tatilde olunca cuma randevusunu bugüne aldım kızlar.
Bebişlerimi gördüm, biri kız biri erkekmiş
Klitoral çıkıntıymış pipi sandığımız
Çarpıntım normalmiş gayet sağlıklıyız
Benim doktorum kahvesiz yapamıyorsan haftada 2 kere içebilirsin dediKahve toptan yasak mı ya hiç serbest bırakmıyorlar mı
2 rakamlı sayılara indik ben en az 8 hafta daha içimde tutmayı düşünüyorumTabiki vaktinden önce doğmasınlar bir an önce o vakitte olalım
Merhaba geçmiş olsun benim de lekelenmelerim olmuştu sizinle aynı haftalarda ..12.haftaya kadar devam etmişti..Kanama alanı görmüştü doktorum..Dinlenmeye çalışın fazla ayakta kalmayın..Progesteron desteği de vermişti geçti sonra..Dr asistanı sorun olmadığını söyledi ama ben panik oldum
Bana daha serbest bırakmadı ilerleyen günlerde günde bir fincan az telveli izin verir diye bekliyorum açıkçasıBenim doktorum kahvesiz yapamıyorsan haftada 2 kere içebilirsin dediküfür etse daha az bozulurdum günde 4 5 kahve içen insandım
Merhaba geçmiş olsun benim de lekelenmelerim olmuştu sizinle aynı haftalarda ..12.haftaya kadar devam etmişti..Kanama alanı görmüştü doktorum..Dinlenmeye çalışın fazla ayakta kalmayın..Progesteron desteği de vermişti geçti sonra..
[/QUOT
Merhaba teşekkür ederim lekeyle beraber ağrılarda olunca endişelendim. 6 hafta boyunca devam mı etmisti? Progesteron kullanıyoruz 12. Haftada birakicaz onun etkisi mi var acaba
O kadar uzun sürünce insan korkuyor ardından kırmızı olacak mı diyeMerhaba geçmiş olsun benim de lekelenmelerim olmuştu sizinle aynı haftalarda ..12.haftaya kadar devam etmişti..Kanama alanı görmüştü doktorum..Dinlenmeye çalışın fazla ayakta kalmayın..Progesteron desteği de vermişti geçti sonra..
20.haftaya kadar hldesigi gibi yaptım şimdi içiyorum valla her gün bi tane sütlü vallaBana daha serbest bırakmadı ilerleyen günlerde günde bir fincan az telveli izin verir diye bekliyorum açıkçası
Bazı doktorlar izin veriyor ya görüyorum. Azıcık azıcık içilebilir heralde20.haftaya kadar hldesigi gibi yaptım şimdi içiyorum valla her gün bi tane sütlü valla
Benim doktorum kahvesiz yapamıyorsan haftada 2 kere içebilirsin dediküfür etse daha az bozulurdum günde 4 5 kahve içen insandım
Çok araştırdım günde en fazla 200 mg kafein tüketin diyor bi türk kahvesinde 60 mg kafein varmış. Kakao da çikolatada falan da var zaten kırk yılda bir çikolata yerim. Bebeklerin gelişimlerine de bakınca iyi gidiyoruz galiba.Bazı doktorlar izin veriyor ya görüyorum. Azıcık azıcık içilebilir heralde
Olay tamamen kafein aslında en çok da çay kahvede kafein var. Kafeinin fazlası bebekte gelişim geriliğine sebep oluyormuş bizimkiler haftalarıyla uyumlu işteBen günlük 1 Türk kahvesi içiyorum. Doktora sormadım bile3 çay bardağı da çay kotası koydum kendime yani hiç kasmadım. Öyle kansızlığım filanda yok herşey normal Kanım zaten düşük çıkardı hep o olduğu halde aynı devam ediyor.
Olay tamamen kafein aslında en çok da çay kahvede kafein var. Kafeinin fazlası bebekte gelişim geriliğine sebep oluyormuş bizimkiler haftalarıyla uyumlu işte