2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Dursunlar biraz daha cok erken. Nefes darlığı ağrılar kasılmalar hepsini çekerim dert değil valla

Bende de var aynı istek ama benimki soğuk bişeyler çekiyor. O yüzden komposto içiyorum ben. Hiç şekersiz sadece meyvenin tadıyla.
Iyi dedin kız komposto hiç aklıma gelmemişti kabızlığa da iyi gelir. Sen onu deyince aklıma geldi buzlukta bir sürü limon var limonata yapayım bari

Aynen öyleler ama ben minnoslarimi görmek için can atıyorum onlar da Bi sıkıntılı durum olursa sonucta doktorum raporumu verir sonuçta ben de olabildiğince dinlenip kulak asmiycam hiç birine
Tabiki asma az emek vermedik biz bu minnoşlara kavuşana kadar

Dr asistanı sorun olmadığını söyledi ama ben panik oldum
Merhaba geçmiş olsun benim de lekelenmelerim olmuştu sizinle aynı haftalarda ..12.haftaya kadar devam etmişti..Kanama alanı görmüştü doktorum..Dinlenmeye çalışın fazla ayakta kalmayın..Progesteron desteği de vermişti geçti sonra..

O kadar uzun sürünce insan korkuyor ardından kırmızı olacak mı diye

Benim doktorum kahvesiz yapamıyorsan haftada 2 kere içebilirsin dedi küfür etse daha az bozulurdum günde 4 5 kahve içen insandım

Ben günlük 1 Türk kahvesi içiyorum. Doktora sormadım bile 3 çay bardağı da çay kotası koydum kendime yani hiç kasmadım. Öyle kansızlığım filanda yok herşey normal Kanım zaten düşük çıkardı hep o olduğu halde aynı devam ediyor.

Bazı doktorlar izin veriyor ya görüyorum. Azıcık azıcık içilebilir heralde
Çok araştırdım günde en fazla 200 mg kafein tüketin diyor bi türk kahvesinde 60 mg kafein varmış. Kakao da çikolatada falan da var zaten kırk yılda bir çikolata yerim. Bebeklerin gelişimlerine de bakınca iyi gidiyoruz galiba.
Bildiğin bagimliyim ya öyle böyle değil transferden önce dışarda kahve içeceksem duble espresso söylüyordum diğerleri kesmiyordu

Olay tamamen kafein aslında en çok da çay kahvede kafein var. Kafeinin fazlası bebekte gelişim geriliğine sebep oluyormuş bizimkiler haftalarıyla uyumlu işte

Olay tamamen kafein aslında en çok da çay kahvede kafein var. Kafeinin fazlası bebekte gelişim geriliğine sebep oluyormuş bizimkiler haftalarıyla uyumlu işte

Vallaha hiç uyumsuz gitmedi. Gitseydi belki çok dikkat ederdim. Ama bakıyorum doktoruma oda bişey demiyor aynı gidiyor bende bodozlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…