2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Benim doktorum 2 haftada bir çağırıyordu. Artık 3e çıkardı.

Benim şimdiye kadar hep 20 günde birdi. 30'dan sonra haftada bir çağıracakmış. Öyle demişti. Gerçi durumuma göre değiştirebilir.

Arkadaşlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim ilk başta tekkeseydi sonra gittiğimizde 2 kese olduğunu öğrendik şükür kalp sesini de duyduk ama ben hep korku oluyor saha önce düşük olduğu için hiç birşey yiyemiyorum Herşeyden miğdem bulanıyor birkaç gün süren karın ağrım oldu doktorum normal dedi miğdem bulansa korkuyorum bulanmasa yine korkuyorum ilk haftalar sizler neelr yaşadınız bana da destek olurmusunuz

Kızla hepiniz saolun. Doktorumla konuştum . Acile gidip lavman yaptirmami söyledi eğer lavman da ise yaramazsa ameliyat olursun dedi . Inslalah lavman ise yarar . Ameliyat hamileyken riskli olur canım sıkıldı

Hangi aşıyı oldunuz acaba

Kızla hepiniz saolun. Doktorumla konuştum . Acile gidip lavman yaptirmami söyledi eğer lavman da ise yaramazsa ameliyat olursun dedi . Inslalah lavman ise yarar . Ameliyat hamileyken riskli olur canım sıkıldı

İnşallah lavman halleder ameliyata gerek kalmaz diye düşünüyorum. O kadar değildir herhalde ya. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun

Oo farklı cinsiyetlerimizde artışta ne güzel Hayırlı olsun Çarpıntı bende de ara ara oluyor fazla önemsememiştim. İçgüdüsel hareket ediyorum resmen

Canım sağ Salim kucağına almakta nasip olsun inşallah. Şarkı sözü gibi biri kız biri oğlan benimde yarın randevum var gerginim hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…