- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.761
Pfizer biontechHangi aşıyı oldunuz acaba
gebelikte uygulama ile ilgili bir tek bunun yayınları araştırmaları vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pfizer biontechHangi aşıyı oldunuz acaba
Limonlu olunca düşürdü sanırım, evet bir ara tansiyonum düşmüştü bu sefer limonsuz içmiştimCanım soda yükseltir normalde bildiğim kadarıyla bende sorun yaşıyorum da ara ara
Evet benim de 0,2 çıkmıştı kullandığım ilacı bıraktık. 2,5-3 'ün altındaysa hiç korkmayın dedi endokrin doktoru.Yok canım değil diye biliyorum 2 buçuk altını istiyorlar fakat arkadaşımın 0.2lere mi ne düşmüştü o düşük oluyormuş benimde 1.97 çıktı canım normal dedi
Aynen canım 2.5 üstü tehlikeliEvet benim de 0,2 çıkmıştı kullandığım ilacı bıraktık. 2,5-3 'ün altındaysa hiç korkmayın dedi endokrin doktoru.
Merhaba canım . Bende öyleyim kurutulmuş meyveler alıyorum içinde kuşburnuda var . Kaynatıp suyunu içiyorum. Kuru halde var kurutulmuş meyveler bence deneyebilirsinKızlar ben sürekli bir şeyler içmek istiyorum. Çay kahve içemiyoruz sudan da tiksindim artık. Doktorunuz kuşburnu için falan onay verdi mi size?
Alayım ya ben de. Ic suyu sürekli o da bir yere kadar sonrası tiksindiriyorMerhaba canım . Bende öyleyim kurutulmuş meyveler alıyorum içinde kuşburnuda var . Kaynatıp suyunu içiyorum. Kuru halde var kurutulmuş meyveler bence deneyebilirsin
Aaa cok sevindimm saglıkla buyusun minikler nasil yuzlerini gosterdiler miEşim bugün resmi tatilde olunca cuma randevusunu bugüne aldım kızlar.
Bebişlerimi gördüm, biri kız biri erkekmiş
Klitoral çıkıntıymış pipi sandığımız
Çarpıntım normalmiş gayet sağlıklıyız
Vallaha ben suyu daha çok seviyorum hiç bir şey su kadar hararet kesmiyor . Ama artık karnımda yer yok orası ayrı . Helede akşamları çekilmiyor artık . Çok kötüyüm gerçekten ilerki haftalar be yapacağız bilmiyorum hiç . Ağlıyorum artık sabaha kadar nefes alamıyorum Lütfen bitsin artık ...Alayım ya ben de. Ic suyu sürekli o da bir yere kadar sonrası tiksindiriyor
Iyi aksamlar canım genelde boyle lekelenmeler yasıyoruz ilk haftalarda ozellikle... ayakta fazla durmamaya calis uzan ve het ihtimale karsı doktoruna haber.. benm oldugunda doktorum ignemi vurulmamı soyluyordu.. canlı kırmızı olmadigi surece normal sayılıyor bu tür lekelenmelerİyi akşamlar kızlar az önce kahverengi lekeler gördüm böyle olan var mı?
Herşeylerini gösterdiler çok tatlılarAaa cok sevindimm saglıkla buyusun minikler nasil yuzlerini gosterdiler mi
Oyy maşallahh minik kuzulara bende cok özledim bu sefer uzun sürdü randevu aralığımız.. cumartesiyi bekliyorumHerşeylerini gösterdiler çok tatlılar
Pembe ve kirmizli olmadigi sürece sorun yokmus. Acaba yerleşme kanaması mi yoksa ilerisi olacak mı çok korktum su anIyi aksamlar canım genelde boyle lekelenmeler yasıyoruz ilk haftalarda ozellikle... ayakta fazla durmamaya calis uzan ve het ihtimale karsı doktoruna haber.. benm oldugunda doktorum ignemi vurulmamı soyluyordu.. canlı kırmızı olmadigi surece normal sayılıyor bu tür lekelenmeler
Benim ara ara oldu canım tam olmuyor diye dusunuyorken gece yarısı veysa sabaha karsı oluyordu panikletiyor insanı biliyorum ama ignemi olup fitilimi koyup bekliyodum... dedigim gibi bol bol uzan tuvalet dısında ayakta kalmamaya calıs gececek insallahPembe ve kirmizli olmadigi sürece sorun yokmus. Acaba yerleşme kanaması mi yoksa ilerisi olacak mı çok korktum su an
İnşallah bir daha olmaz canım evet panik oldum şuan agrimda varBenim ara ara oldu canım tam olmuyor diye dusunuyorken gece yarısı veysa sabaha karsı oluyordu panikletiyor insanı biliyorum ama ignemi olup fitilimi koyup bekliyodum... dedigim gibi bol bol uzan tuvalet dısında ayakta kalmamaya calıs gececek insallah
AY hadi hayırlı haberlerle inşallahOyy maşallahh minik kuzulara bende cok özledim bu sefer uzun sürdü randevu aralığımız.. cumartesiyi bekliyorum
Bende de var aynı istek ama benimki soğuk bişeyler çekiyor. O yüzden komposto içiyorum ben. Hiç şekersiz sadece meyvenin tadıyla.Kızlar ben sürekli bir şeyler içmek istiyorum. Çay kahve içemiyoruz sudan da tiksindim artık. Doktorunuz kuşburnu için falan onay verdi mi size?
Insallah kuzum insallahAY hadi hayırlı haberlerle inşallah