2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yok canım değil diye biliyorum 2 buçuk altını istiyorlar fakat arkadaşımın 0.2lere mi ne düşmüştü o düşük oluyormuş benimde 1.97 çıktı canım normal dedi
Evet benim de 0,2 çıkmıştı kullandığım ilacı bıraktık. 2,5-3 'ün altındaysa hiç korkmayın dedi endokrin doktoru.

Kızlar ben sürekli bir şeyler içmek istiyorum. Çay kahve içemiyoruz sudan da tiksindim artık. Doktorunuz kuşburnu için falan onay verdi mi size?

Kızlar ben sürekli bir şeyler içmek istiyorum. Çay kahve içemiyoruz sudan da tiksindim artık. Doktorunuz kuşburnu için falan onay verdi mi size?
Merhaba canım . Bende öyleyim kurutulmuş meyveler alıyorum içinde kuşburnuda var . Kaynatıp suyunu içiyorum. Kuru halde var kurutulmuş meyveler bence deneyebilirsin

Eşim bugün resmi tatilde olunca cuma randevusunu bugüne aldım kızlar.
Bebişlerimi gördüm, biri kız biri erkekmiş 😂
Klitoral çıkıntıymış pipi sandığımız 😁
Çarpıntım normalmiş gayet sağlıklıyız 😁
Aaa cok sevindimm 😍😍 saglıkla buyusun minikler😘 nasil yuzlerini gosterdiler mi 🤗

Alayım ya ben de. Ic suyu sürekli o da bir yere kadar sonrası tiksindiriyor
Vallaha ben suyu daha çok seviyorum hiç bir şey su kadar hararet kesmiyor . Ama artık karnımda yer yok orası ayrı . Helede akşamları çekilmiyor artık . Çok kötüyüm gerçekten ilerki haftalar be yapacağız bilmiyorum hiç . Ağlıyorum artık sabaha kadar nefes alamıyorum 😞😞😞😞Lütfen bitsin artık ...

İyi akşamlar kızlar az önce kahverengi lekeler gördüm böyle olan var mı?
Iyi aksamlar canım genelde boyle lekelenmeler yasıyoruz ilk haftalarda ozellikle... ayakta fazla durmamaya calis uzan ve het ihtimale karsı doktoruna haber.. benm oldugunda doktorum ignemi vurulmamı soyluyordu.. canlı kırmızı olmadigi surece normal sayılıyor bu tür lekelenmeler

Iyi aksamlar canım genelde boyle lekelenmeler yasıyoruz ilk haftalarda ozellikle... ayakta fazla durmamaya calis uzan ve het ihtimale karsı doktoruna haber.. benm oldugunda doktorum ignemi vurulmamı soyluyordu.. canlı kırmızı olmadigi surece normal sayılıyor bu tür lekelenmeler
Pembe ve kirmizli olmadigi sürece sorun yokmus. Acaba yerleşme kanaması mi yoksa ilerisi olacak mı çok korktum su an

Pembe ve kirmizli olmadigi sürece sorun yokmus. Acaba yerleşme kanaması mi yoksa ilerisi olacak mı çok korktum su an
Benim ara ara oldu canım tam olmuyor diye dusunuyorken gece yarısı veysa sabaha karsı oluyordu panikletiyor insanı biliyorum ama ignemi olup fitilimi koyup bekliyodum... dedigim gibi bol bol uzan tuvalet dısında ayakta kalmamaya calıs gececek insallah 🙏🏻

Benim ara ara oldu canım tam olmuyor diye dusunuyorken gece yarısı veysa sabaha karsı oluyordu panikletiyor insanı biliyorum ama ignemi olup fitilimi koyup bekliyodum... dedigim gibi bol bol uzan tuvalet dısında ayakta kalmamaya calıs gececek insallah 🙏🏻
İnşallah bir daha olmaz canım evet panik oldum şuan agrimda var

Bende de var aynı istek ama benimki soğuk bişeyler çekiyor. O yüzden komposto içiyorum ben. Hiç şekersiz sadece meyvenin tadıyla.

X