2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

37 gayet iyi benim 14.haftada 30 çıkmıştı daha da kısalır diye korkmuştum. Sonra hep o 35 40 arası çıkmaya başladı

Yarın aricam doktoru. Eşimde diyor gerekiyorsa hastaneye yatirsin. Zorda kalınca mecbur ikiniyorum elimde olmadan

Hosaf denedim ama artık midem kaldırmıyor onuda. Lavman yaptım fayda etmedi . Dua edin bana

Yarın aricam doktoru. Eşimde diyor gerekiyorsa hastaneye yatirsin. Zorda kalınca mecbur ikiniyorum elimde olmadan

Eşin haklı serumla filan halledebilir belki bu sorunu.
Bende kabızlığıma acı biber turşusu ile çözüm buldum. Normalde acı yenilmesi iyi olmasada bana ishal yaptığını bildiğim için yiyorum

Benim de oluyor arada,tansiyon aleti aldik, meğer tansiyonum çıkmış, öneririm size de tansiyonunuzu kontrol edin, hemen sodaya limon sıkıp içtim kısa sürede düştü tansiyonum.
Teşekkür ederim canım benim de tansiyon aletim var, ölçtüm. Normal çıktı. Normalde de küçük olan hep düşük çıkar. Ben de kan 10 a gerilemişti demir başlamıştık belki de o yüzden böyle oluyorum. Cuma günü kontrolüm var dr tekrar bakacak, gerekirse serum takviyesi alacağım. Bir de telefondaki sağlık uygulamasından nabzıma da baktım 91 çıktı , iyi yazıyordu zaten çoğul gebeliklerde 120 ye kadar normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…