- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.701
37 gayet iyi benim 14.haftada 30 çıkmıştı daha da kısalır diye korkmuştum. Sonra hep o 35 40 arası çıkmaya başladıBence söylemelisin20 haftadan sonra özellikle 120 üzeri olursa ilaç başlayabiliriz demişti Gebelikte kullanılabilen ilaçlar varmış bu arada bişey sormak istiyorum serviks uzunluğu konusunda bugün doktorum 37 mm dedi sizin kaç çıkmıştı bu haftalarda ?
Hadi inşallahDoğumdan sonra döküluyormus öyle diyollaaa
Progestan değerin çok mu fazla diye bakabilir mesela. Diğer değerlerine baksın. Vitaminsiz filan kalma. Nedenini bulsun. Şunu yap bunu yap demekle geçmiyor demek ki. Böyle hamilelik sana eziyet olur. Bebekler için korkma. Onlar her türlü iyi olurlar. Sadece tuvalete çıkınca ıkınma bebekler için önemli olan o
Geçmiş olsun canım ya fitiller etkili oluyor aslında ama süre uzunmuş bebekler için değilde senin genel sağlığın için iyi değil. Lavman filan yapabilirler gebelikte olur mu bilgim yok ama doktorun en iyisini söyleyecektir. Bende de var hoşaf yaptım blendırdan çektim yarım da soda katıp içtim bir de armut yedim bana iyi gelmişti normal kayısı bana da hiç etki etmiyor. Bir de bana yaprak sarması iyi gelir nedense hemen bağırsaklarımı gevşetir. Tabii asıl sorunun mide bulantısı o yüzden bunlar ne derece başarılı olur bilmiyorum
Yarın aricam doktoru. Eşimde diyor gerekiyorsa hastaneye yatirsin. Zorda kalınca mecbur ikiniyorum elimde olmadan
Baya iş yapmışsın canım yorulmussun belliki dinlen bu kadar yormak iyi degil erken falan gelmesin bebislerDinlenmem lazim gerckten tas oldu dedigin gibi
Aman allahim korusun kjzumBaya iş yapmışsın canım yorulmussun belliki dinlen bu kadar yormak iyi degil erken falan gelmesin bebisler
Allah korusun tabiAman allahim korusun kjzum
Allah Allah canım bir doktora görün sen muhakkak daha fazla erteleme Rabbim şifa versin. Bir de aç karnına kiraz ye çıktı artık sabah biraz ye yiyebilirsen üzerine bol su iç.Hosaf denedim ama artık midem kaldırmıyor onuda. Lavman yaptım fayda etmedi . Dua edin bana
Kabız mısınızYarın aricam doktoru. Eşimde diyor gerekiyorsa hastaneye yatirsin. Zorda kalınca mecbur ikiniyorum elimde olmadan
Canım ilk zamanında artma olabiliyormuş şuan ki değerin artmamıştır diye düşünüyorum inşallah çokta düşmemiştirKuzum dört küsürdü iki gün sonra verdim 1.7 çıktı. Her ay bakalım düzenli olarak dedi endokrinci
İnşallah kuzumCanım ilk zamanında artma olabiliyormuş şuan ki değerin artmamıştır diye düşünüyorum inşallah çokta düşmemiştir
Teşekkür ederim yine deBen devlet memurlarına diye biliyorum çok fazla da bilgim yok açıkçası
Kuzum 150 normalin üstündeBilmem bu gidişle kendimizi iyi sanarken bi gün gidecez ama hadi hayırlısı
Gaz çıkışın var mı?Hosaf denedim ama artık midem kaldırmıyor onuda. Lavman yaptım fayda etmedi . Dua edin bana
Yatiss gctim cnm za tenAllah korusun tabibol bol dinleniyosun canım
Benim de oluyor arada,tansiyon aleti aldik, meğer tansiyonum çıkmış, öneririm size de tansiyonunuzu kontrol edin, hemen sodaya limon sıkıp içtim kısa sürede düştü tansiyonum.Kızlar çarpıntınız oluyor mu? Benim çok var bu ara
Kuzum ya bugün yine verdim tsh tüp bebek doktorum istemişti sonuç çıktı 1.07 düşük mü bu da anlamadım t3 2.86 t4 1.04. İlk defa böyle çıkıyor tshCanım ilk zamanında artma olabiliyormuş şuan ki değerin artmamıştır diye düşünüyorum inşallah çokta düşmemiştir
Teşekkür ederim canımBenim de oluyor arada,tansiyon aleti aldik, meğer tansiyonum çıkmış, öneririm size de tansiyonunuzu kontrol edin, hemen sodaya limon sıkıp içtim kısa sürede düştü tansiyonum.