2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yarın aricam doktoru. Eşimde diyor gerekiyorsa hastaneye yatirsin. Zorda kalınca mecbur ikiniyorum elimde olmadan
Kuzucum benim arkadaşım yaşadı, içerde kurumuş dışkı. İlaçla olmadı sonra lavman yapıldı hastanede yine olmadı. Lavmandan sonra artık En son çare kendi dr u ile hangi bölüm uzmanı bilmiyorum 2 dr onu doğumhaneye aldılar, yan yatırdılar , diğer uzman doktor parmağıyla çıkmayanı çıkardı , tekrar lavman yapıldı ve öyle wc ye çıktı arkadaşım. Dr u da duphalac ı gebeliğin sonuna kadar kullanmasını söyledi ve seni bir daha böyle görmek istemiyorum dedi. Bu durum vücudunda ödem olmasına da sebep oluyordu

Kuzum ya bugün yine verdim tsh tüp bebek doktorum istemişti sonuç çıktı 1.07 düşük mü bu da anlamadım t3 2.86 t4 1.04. İlk defa böyle çıkıyor tsh 🙄
Normal bir deger canım tsh ın benim son komtrolde 0.86 ydı doktorum bebislerin tiroid hormonunu benden kullandkları icin bu degerde olmasina iyi demisti yuksek olmasini istemiyorlar

Kadrolaysan 24.haftada idari izin alabiliyorsun sağlık personelleri de alıyor. Arkadaşımın ablası var benimle aynı haftası yoğun bakımda hemşire. Kimseyi dinlemedi çatır çatır aldı raporu sonra da idari izin aldı.
Insallah ben o haftaya gelene kadar Bi değişiklik olmazda alabilirim dün o kadar kötüydü ki kalcamla belim ağrıdı prilam içmeme rağmen mide bulamtim geçmedi evde geçirmenin Bi yolunu bulmam lazım benimde

Aaa rapora o kadar kötü bakmamaları lazım öyleyse ben özeldir diye düşündüm . Sen be emeklerle hamile kaldın kimsenin çok görmemesi lazım sana şuan rapor almayı
Aaaa hele Bi ayaklarını uzat otur ooo bu da bunu bahane ederek yan gelip yatıyor hiç calismiyo vs vs kötü söylemlere başlıyorlar

Hayırlı olsun. Aramıza hoşgeldin 😍
Kimsenin olumsuz yorumlarını dinleme gel biz burda sana pozitifi yükleriz. Her birimiz farklı şeyler yaşadık. Kanaması olanda oldu bende hiç kanama yaşamadım mesela. Her bünye farklı. Benimde yaşadığım farklı şeyler oldu. İkizlerin bence tekillerden tek farkı mal paylaşımına erken başlıyor bebeler. Yer kavgası çok oluyor 🤣 Birde ağır oluyoruz diğerlerinden 🤫
Ya nasıl güzel moral verdin çok seviyorum buraya yazmayı gerçekten bakalım bu süreçte tek olmadığını bilmek çok güzel

Kuzum ya bugün yine verdim tsh tüp bebek doktorum istemişti sonuç çıktı 1.07 düşük mü bu da anlamadım t3 2.86 t4 1.04. İlk defa böyle çıkıyor tsh 🙄
Yok canım değil diye biliyorum 2 buçuk altını istiyorlar fakat arkadaşımın 0.2lere mi ne düşmüştü o düşük oluyormuş benimde 1.97 çıktı canım normal dedi

Ne vicdansızlar 😥 sen onları dinleme ama kendini sakınman lazım kim ne derse desin
Aynen öyleler ama ben minnoslarimi görmek için can atıyorum onlar da Bi sıkıntılı durum olursa sonucta doktorum raporumu verir sonuçta ben de olabildiğince dinlenip kulak asmiycam hiç birine

Herkese merhaba bi sorum olucak.16.haftamdayım şuan.en son 12.haftada gitmiştim kontrole ve bi sonraki kontrolüm haftaya.yani ikiz gebelik için 5 hafta uzun bir süre değil mi? Bazen iyiler mi acaba diye endişe duyuyorum.sizlerde de bu endişe olmuş muydu? Kaçıncı haftadan sonra muayneler sıklaşıyor?

Herkese merhaba bi sorum olucak.16.haftamdayım şuan.en son 12.haftada gitmiştim kontrole ve bi sonraki kontrolüm haftaya.yani ikiz gebelik için 5 hafta uzun bir süre değil mi? Bazen iyiler mi acaba diye endişe duyuyorum.sizlerde de bu endişe olmuş muydu? Kaçıncı haftadan sonra muayneler sıklaşıyor?
Ay ben panikten ilk zamanlar 2 haftada bir gittim hep. Hareketleri hissetmeye başlayınca ayda bir gitmeye başladım şimdi doktorum 3 hafta sonra çağırıyor son iki kontroldür

X