- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.681
Ne güzel canım ya. Ben de şimdiden oldu belki çok küçüktü vardılar büyüdüler bilmiyorum ama eskisinden baya farklı bir görüntü varEsmerin dibiyim resmen ama tüylenme hiç olmadı bende
Ah çok haklısın annem bile eşim bir şey yapsa atıyorum salata yap demişim ne gerek var biz yaparız der hemen. O konuda haklısın canımDevam devam. Bizde gurbette yalnızız. Sadece eşim ve ben. O yüzden eğitim daha kolay veriliyor. Anası tanası olsa yaptıramazsın. Erkek adam yapmazcılar oluyor genelde aileler. Şimdi birde ikiz bebek bakıcaz tek başımıza. Eşlerin destekleri olmazsa işimiz yaş olur
Ah çok haklısın annem bile eşim bir şey yapsa atıyorum salata yap demişim ne gerek var biz yaparız der hemen. O konuda haklısın canım
İnşallah dayanırlar canımm. Herkesin bir olmaz tabi. Benim en başından beri çok rahat geçti. Ama bak 32 yi tam göremedikAynen canım karnımın alt kısmı kasık ağrısı yüzünden yürüyemiyorum resmen.Suyu iyi içiyorum ama fayda etmiyor.Seni de korkutmayayım 30 sonrası için, herkesin böyle olmuyor benim başından beri problemliydi gebeliğim yoksa çok rahat geçiren de var sen içini ferah tut canım
Tarif ettiğin herşeyi yaşıyorum inan dün doktordaydım herşey yolunda dedi.Bir çocuk aşağıda benim son iki haftadır o aşırı baskı yapıyor ve gerçekten bu günlerde ikisi de anlamadığım şekilde aşırı hareketliler.İnşallah 35 e kadar dayanırlar rabbim yardımcımız olsun.çocukları görebildin mi canım?
Geçmiş olsun canım ya fitiller etkili oluyor aslında ama süre uzunmuş bebekler için değilde senin genel sağlığın için iyi değil. Lavman filan yapabilirler gebelikte olur mu bilgim yok ama doktorun en iyisini söyleyecektir. Bende de var hoşaf yaptım blendırdan çektim yarım da soda katıp içtim bir de armut yedim bana iyi gelmişti normal kayısı bana da hiç etki etmiyor. Bir de bana yaprak sarması iyi gelir nedense hemen bağırsaklarımı gevşetir. Tabii asıl sorunun mide bulantısı o yüzden bunlar ne derece başarılı olur bilmiyorumKızlar bende ikizlere hamileyim. Buna şükür ama başından beri sıkıntılar hiç bitmedi kendimi hamile değilde hasta gibi hissediyorum. Kanama bitince bulantilar başladı . Bulantilarda bitmek bilmiyor doğru düzgün biseyde yiyemiyorum. Üstüne birde kabizlik eklendi . Doktorum kabızlık için probiyotik hap ve duphalac sürüp verdi ama bulantilardan icemiyorum. Icsemde anında geri çıkıyor . Birden fitil verdi kabızlık için malesef fitilide atıyorum ama bende tik yok . 10 gün oldu tuvalete çıkmayalı. Bu sefer zorda kalırsam zorlanmakta zorunda kalıyorum rahmimde dahi ağrı oluşuyor. Doktor bol su iç dinlen falan diyor . Ama yemeyince su icmek de imkansız gibi bisey bulantilardan. Herşeyi denedim kayısı kuru erik falan filan onlarda midemi mahvediyor devamında yiyemiyorum. Çok çaresiz kaldım
Aynen öyle canım annem kaynanamdan daha kaynanaBizim anneler daha çok yapıyor emin ol. Aman ne gerek var niye yoruyorsun. Sana ne be kadın diyorum ben kendime yatırım yapıyorum dokunma. Ne kıymetli damatları var arkadaş
Doğumdan sonra döküluyormus öyle diyollaaaNe güzel canım ya. Ben de şimdiden oldu belki çok küçüktü vardılar büyüdüler bilmiyorum ama eskisinden baya farklı bir görüntü var
Çok geçmiş olsun L lusin şükür ki değerlerin sonrasında normal çıkmış eminim devam eden bir sıkıntı olsaydı Ebru hoca söylerdi..26 sında yine güzel haberlerini alırız inşallahÜç kişi aynı haftalarda iki gebelik aynı doktorda :)
Çok iyi ya :) oyun grubu kurduğumuzu falan hayal ettim bir an :))buraya yeni taşındım ben pandemi gebelik derken genelde evdeyim
Y yesilcayyy haber ver bize de olur mu :) nasıl geçiyor kontrolün :)
Bizim en son kontrolümüz 13+6 da idi cinsiyet söylemedi gelecek ay söyleyeyim dedi ama ben 16da gittim eşim baktı bir kız bir erkek dedi radyolog eşim. Ebru hoca çook erken ama 11+6da bir kız bir erkek gibi görünüyor demişti amaSonraki Kontrolümüz 26sında :)
11+6 kontrolümüz çok kötüydü ense kalınlığı yüksekti. Cvs falan yapıldı çok gözyaşı dolu bir muayene olmuştu. 13+6da erkenden çağırdı. Şükür değerler normal.Son Bir gen testimiz var o da 26sında çıkacak. Bakalım temiz bekliyorum dedi ense kalınlıkları da gerilemişti hayırlısı
Ne yapalım canım evdeyiz . Şuan için ben ve bebişler iyiyiz hamd olsuncuma günü kontrol var iple çekiyorum
Bir şey dicem benim hamilelikten önce nabzın hep 120 civarındaydı hamilelikle beraber 150yi geçtiği oluyor. Acaba fazla mi? 120 civarında çarpıntim var gibi hissetmiyorum hiç.LaRisaCca canım belli oldu 1 kız 1 erkek geçmiş olsun çarpıntın varmış benim de var , geçen ay kardiyoloji doktoruna da gitmiştim ikiz gebeliklerde nabız 120 ye kadar normal kabul ediyoruz demişti ..Demir ilacı başlayalım dedi bugün de Ebru hoca.. Demir eksikliği de çarpıntı yapıyor ..
Oyy maşallah sağlıkla doğsunlar inşallahSelam kızlar. Bizim bugün detaylı usgmiz vardı. Oğluşlarımın keyfi yerinde, çok şükür bir sorun gözükmüyor. Suları da iyi dedi. Biri 425g diğeri de 450g olmuş.
Canımmm gözün aydınnn çok sevindimLaRisaCca canım belli oldu 1 kız 1 erkek geçmiş olsun çarpıntın varmış benim de var , geçen ay kardiyoloji doktoruna da gitmiştim ikiz gebeliklerde nabız 120 ye kadar normal kabul ediyoruz demişti ..Demir ilacı başlayalım dedi bugün de Ebru hoca.. Demir eksikliği de çarpıntı yapıyor ..
Bir şey dicem benim hamilelikten önce nabzın hep 120 civarındaydı hamilelikle beraber 150yi geçtiği oluyor. Acaba fazla mi? 120 civarında çarpıntim var gibi hissetmiyorum hiç.
Dinlenmem lazim gerckten tas oldu dedigin gibiYorma kendini demekten tüy bitiyor dilimde. Çok ayakta kalınca bende taş oluyorum. Dinlen biraz. Yat ! Oturarak ayak uzatma, tam yat
Bilmem bu gidişle kendimizi iyi sanarken bi gün gidecez ama hadi hayırlısıBende çok şırfıntılı oluyorum kanım accık düşük diye demişti. Acaba takılmamakla hata mı ediyoruz
Bilmem bu gidişle kendimizi iyi sanarken bi gün gidecez ama hadi hayırlısı
Hadi inşallah ağzın bal yesinBoşver boşverAynen devam hiç birşeyi takmaya takmaya belki 40 görür litaretüre geçeriz
Şöyle söyleyebilirim; benim de gebelik öncesi nabzım 100 çıkardı gebelikle beraber 4.haftadan itibaren çarpıntı hissediyordum 100-115 arası çıkıyor ..hamilelik nabızı arttırıyormuş ..ama 150 de baya yüksek geldi bana kadın doğum doktorunuz ne diyor ? Benimki 100 üzeri olunca kardiyoloji bölümüne gitmeni öneririm dedi ..gittiğim doktor EKG/EKO yaptı normal çıktı , siz de nabız yüksekliği için altta başka bir neden var mı en azından onu ekarte etmek için gidebilirsinizBir şey dicem benim hamilelikten önce nabzın hep 120 civarındaydı hamilelikle beraber 150yi geçtiği oluyor. Acaba fazla mi? 120 civarında çarpıntim var gibi hissetmiyorum hiç.
150 oldugunu soylemedim kiŞöyle söyleyebilirim; benim de gebelik öncesi nabzım 100 çıkardı gebelikle beraber 4.haftadan itibaren çarpıntı hissediyordum 100-115 arası çıkıyor ..hamilelik nabızı arttırıyormuş ..ama 150 de baya yüksek geldi bana kadın doğum doktorunuz ne diyor ? Benimki 100 üzeri olunca kardiyoloji bölümüne gitmeni öneririm dedi ..gittiğim doktor EKG/EKO yaptı normal çıktı , siz de nabız yüksekliği için altta başka bir neden var mı en azından onu ekarte etmek için gidebilirsiniz
Bence söylemelisin150 oldugunu soylemedim ki