2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ah çok haklısın annem bile eşim bir şey yapsa atıyorum salata yap demişim ne gerek var biz yaparız der hemen. O konuda haklısın canım

Ah çok haklısın annem bile eşim bir şey yapsa atıyorum salata yap demişim ne gerek var biz yaparız der hemen. O konuda haklısın canım

Bizim anneler daha çok yapıyor emin ol. Aman ne gerek var niye yoruyorsun. Sana ne be kadın diyorum ben kendime yatırım yapıyorum dokunma. Ne kıymetli damatları var arkadaş

İnşallah dayanırlar canımm. Herkesin bir olmaz tabi. Benim en başından beri çok rahat geçti. Ama bak 32 yi tam göremedik
Ben bebeklerimi her gün görüyorum çok şükür. Eşimi almıyorlar sadece. O da ilk günler gördü.

Geçmiş olsun canım ya fitiller etkili oluyor aslında ama süre uzunmuş bebekler için değilde senin genel sağlığın için iyi değil. Lavman filan yapabilirler gebelikte olur mu bilgim yok ama doktorun en iyisini söyleyecektir. Bende de var hoşaf yaptım blendırdan çektim yarım da soda katıp içtim bir de armut yedim bana iyi gelmişti normal kayısı bana da hiç etki etmiyor. Bir de bana yaprak sarması iyi gelir nedense hemen bağırsaklarımı gevşetir. Tabii asıl sorunun mide bulantısı o yüzden bunlar ne derece başarılı olur bilmiyorum

Çok geçmiş olsun L lusin şükür ki değerlerin sonrasında normal çıkmış eminim devam eden bir sıkıntı olsaydı Ebru hoca söylerdi..26 sında yine güzel haberlerini alırız inşallah bugün benim de kontrolüm vardı 1 kız 1 erkek dedi hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsünler doğsunlar inşallah

Ne yapalım canım evdeyiz . Şuan için ben ve bebişler iyiyiz hamd olsun cuma günü kontrol var iple çekiyorum
LaRisaCca canım belli oldu 1 kız 1 erkek geçmiş olsun çarpıntın varmış benim de var , geçen ay kardiyoloji doktoruna da gitmiştim ikiz gebeliklerde nabız 120 ye kadar normal kabul ediyoruz demişti ..Demir ilacı başlayalım dedi bugün de Ebru hoca.. Demir eksikliği de çarpıntı yapıyor ..

Bir şey dicem benim hamilelikten önce nabzın hep 120 civarındaydı hamilelikle beraber 150yi geçtiği oluyor. Acaba fazla mi? 120 civarında çarpıntim var gibi hissetmiyorum hiç.

Selam kızlar. Bizim bugün detaylı usgmiz vardı. Oğluşlarımın keyfi yerinde, çok şükür bir sorun gözükmüyor. Suları da iyi dedi. Biri 425g diğeri de 450g olmuş.
Oyy maşallah sağlıkla doğsunlar inşallah

Canımmm gözün aydınnn çok sevindim çok güzelll bşr taşta 2 kuşş ben günde 2 ferrum içiyorum canım. kaç gr olmuşlar

Bir şey dicem benim hamilelikten önce nabzın hep 120 civarındaydı hamilelikle beraber 150yi geçtiği oluyor. Acaba fazla mi? 120 civarında çarpıntim var gibi hissetmiyorum hiç.

Bende çok şırfıntılı oluyorum kanım accık düşük diye demişti. Acaba takılmamakla hata mı ediyoruz

Şöyle söyleyebilirim; benim de gebelik öncesi nabzım 100 çıkardı gebelikle beraber 4.haftadan itibaren çarpıntı hissediyordum 100-115 arası çıkıyor ..hamilelik nabızı arttırıyormuş ..ama 150 de baya yüksek geldi bana kadın doğum doktorunuz ne diyor ? Benimki 100 üzeri olunca kardiyoloji bölümüne gitmeni öneririm dedi ..gittiğim doktor EKG/EKO yaptı normal çıktı , siz de nabız yüksekliği için altta başka bir neden var mı en azından onu ekarte etmek için gidebilirsiniz

150 oldugunu soylemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…