- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.227
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.661
Selam kızlar. Bizim bugün detaylı usgmiz vardı. Oğluşlarımın keyfi yerinde, çok şükür bir sorun gözükmüyor. Suları da iyi dedi. Biri 425g diğeri de 450g olmuş.
Aynen canım karnımın alt kısmı kasık ağrısı yüzünden yürüyemiyorum resmen.Suyu iyi içiyorum ama fayda etmiyor.Seni de korkutmayayım 30 sonrası için, herkesin böyle olmuyor benim başından beri problemliydi gebeliğim yoksa çok rahat geçiren de var sen içini ferah tut canımAyakta çok durmamaya çalış kuzum. Alt kısımlarda ağrın var mı? Bir de su çok iç kuzumbaşka ne önerilir bilmiyorum ki kuzum
Tarif ettiğin herşeyi yaşıyorum inan dün doktordaydım herşey yolunda dedi.Bir çocuk aşağıda benim son iki haftadır o aşırı baskı yapıyor ve gerçekten bu günlerde ikisi de anlamadığım şekilde aşırı hareketliler.İnşallah 35 e kadar dayanırlar rabbim yardımcımız olsun.çocukları görebildin mi canım?bebeklerim iyiye gidiyor çok şükürr. Kızım oksijen almıyor artık. Oğlumun makine ayarları da baya düştü. Solunumu düzene giriyor hamdolsun. Onun haricinde bebeklerim iyiyse bende iyiyim. Şuan bi sıkıntım yok. Bol bol süt sağmaya çalışıyorum
Göğüs uçlarımı hatırlamıyorum canım ya. Dikkat etmedim yani. Bide son bi kaç gündür bebeğim alt tarafa baskı yapıyodu. Özellikle azcık ayakta kalsam bile. Ve 2 gece çok hareketliydiler.
Tam 30 haftalıkken doktora gittiğimde doktor şuan herşey yolunda demişti. Kasılma veya farklı bişey görmedi. 2 hafta sonra kontrole gel ciğer geliştirici yapcaz dedi. Bugüne randevu almıştım. Ama bugün dikişlerimi kontrol ettirmek nasip oldu. Demek istediğim ne olcağı belli olmuyor. Ne olduysa son haftamda oldu zaten. Bide öncesinde bişey anlamadım. Akşam eşimle erken uyumuşuz
Gece 1 gibi kalktık. Çay demleyip bişeyler yiyip içtik. Geri yattım 5 gibi aniden suyum geldi. Ve sonra düzenli kasılmalar. Sonrasında suyum yine gelmeye devam etti. Ve 3 cme kadar açıklık oluştu. O yüzden doktor acil sezeryana aldı. 11 de de doğumum oldu. 6 saat te herşey bitmişti. Doğum gerçekten anlık onu anladım
AminMaşallah maşallah Allah daha güzel günlerini göstersinErkek olunca işte böyle erkenden toplanıyorlar. Allahım nazarlardan uzak. Ama bacım yinede ne yedin ne içtin sorması ayıp
Aminhepimize inşallah. Valla bana da fazla gibi geldi ama haftasıyla da uyumlu anlamadım ki şuana kadar 5 kilo aldım. 17ye kadar aşırı mide bulantısından çorba ile beslendim. Şimdi de normal her şey yiyorum. Ama mide yanmasına akşamları etli şeyler yediğimde daha iyi geldiğini fark ettim proteinlerin sindiriminin uzun olmasından olsa gerek. Öyle özel bir şeyim yok. Hatta hep derdim hamile kalınca çok sağlıklı besleneceğim diye koca bir yalan oldu benim için
Merhaba. Bişey sorabilir miyim? İdari izin sadece devlet memurları ve ya belli.bir meslek grubundakiler için mi geçerli?Zaten 24 te idari izne ayrılacaksın senin için şuan çok önemli fazla yormaman lazım kendini en azından daha pasif bi servise alsalar seni
Evet canım banada öyle dedi aşırı düşme yada yükselme olmasın diye senin kaçtı?Hadi gözün Aydın kuzum. Her ay takip edilecekmiş zaten öyle istedi doktorum yarın yine vereceğim bende bakalım
Benimde tüylendi canım göbeğimKızlar bir de göbek bölgem tüylendi benimbaktıkça canımı sıkıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı. Diğer bölgelerde artma azalma yok. Ama göbek bölgem tüylendi baya baya
burda okuyorum hep et gerçekten faydalı diye biraz da bilinçaltıma işlemiş galibaYapacağını yapmışsın formül basit et
Herkese diyip kendim yapmamaya başladım. Kocam sık sık yedirirdi. Kaynanam geldi ota çöpe geçtik ilk başta aldıkları kilolar yok bebelerimde.
Sakın kesme eti. Mide bulantısı zamanları önemli değildi zaten onda depolarda kullandılar. Maşallah Allahım korusun esirgesin fazla değil iyi diyelim ona
Esmerin dibiyim resmen ama tüylenme hiç olmadı bendeBen sarışın olmama rağmen bende tüylendimEsmerleri düşünemiyorum
Esmerin dibiyim resmen ama tüylenme hiç olmadı bende
Kızlar bende ikizlere hamileyim. Buna şükür ama başından beri sıkıntılar hiç bitmedi kendimi hamile değilde hasta gibi hissediyorum. Kanama bitince bulantilar başladı . Bulantilarda bitmek bilmiyor doğru düzgün biseyde yiyemiyorum. Üstüne birde kabizlik eklendi . Doktorum kabızlık için probiyotik hap ve duphalac sürüp verdi ama bulantilardan icemiyorum. Icsemde anında geri çıkıyor . Birden fitil verdi kabızlık için malesef fitilide atıyorum ama bende tik yok . 10 gün oldu tuvalete çıkmayalı. Bu sefer zorda kalırsam zorlanmakta zorunda kalıyorum rahmimde dahi ağrı oluşuyor. Doktor bol su iç dinlen falan diyor . Ama yemeyince su icmek de imkansız gibi bisey bulantilardan. Herşeyi denedim kayısı kuru erik falan filan onlarda midemi mahvediyor devamında yiyemiyorum. Çok çaresiz kaldım
Saol canimDoktorun test filan yapmadı mı?
10 gün büyük bir süre. Bende bulantılarım olduğu zamanlarda 2 güne bir çıkmaya başlamıştım. Muhtemelen progestan kullanıyorsun o yapıyor. Tekrar doktorunla görüş başka bir formül bulsun. Çok geçmiş olsun
Aaa rapora o kadar kötü bakmamaları lazım öyleyse ben özeldir diye düşündüm . Sen be emeklerle hamile kaldın kimsenin çok görmemesi lazım sana şuan rapor almayıYok devlet hastanesi bildiğin güya kadrolu memurum ama işte insan yerine konmuyosun ki heryer hep ayni
Ben devlet memurlarına diye biliyorum çok fazla da bilgim yok açıkçasıMerhaba. Bişey sorabilir miyim? İdari izin sadece devlet memurları ve ya belli.bir meslek grubundakiler için mi geçerli?
Saol canim
Nasik bir test yapılıyor ki bu durumda ? Progestan fitil kullanıyorum . En büyük etknde bulantilarin olduğunu düşünüyorum . Acaba hastaneye falan yatırır mi ki artık bebeklerine içinde korkmaya basldim.
Valla yeni evliyiz ocağa çay koydum telefonla konuşuyordum yana yakıla geldi telaşla kaynıyor bu su ne yapacağım diye o kadar fena idi durumumuz. Yine bir gün aşırı aşırı hastayım idrar yolu enfeksiyonu ama ne enfeksiyon gram bir şey yiyip içemiyorum midem berbat karnım ağrıyor ateş sürekli yatış halindeyim öyle dışarı yemeği filan yok yiyemiyorum bir hazır çorbayı yapamadı. Ortalığı tarumar etmesine asla takılmıyorum bile. Rezil durumdaydık o ara dört beş kilo verdim bir hafta içinde. O günlerden geldikSiz eğitim için geç kalmışsınız. Ben ileriyi görerek adamı ilk zamanlardan alıştırdım. İlk etapta dediğiniz gibi yalapşap iş yapıyordu ama hevesini kırmadım. Tabi arkasını dönünce hallettim o zamanlar. Yapa yapa öğrendi. 5 yılımı aldı ama şuan benim kadar iş görür, yemek yapar. Çok amatör davranmışsınız olmadı bu
Kadrolaysan 24.haftada idari izin alabiliyorsun sağlık personelleri de alıyor. Arkadaşımın ablası var benimle aynı haftası yoğun bakımda hemşire. Kimseyi dinlemedi çatır çatır aldı raporu sonra da idari izin aldı.Yok devlet hastanesi bildiğin güya kadrolu memurum ama işte insan yerine konmuyosun ki heryer hep ayni
Kuzum dört küsürdü iki gün sonra verdim 1.7 çıktı. Her ay bakalım düzenli olarak dedi endokrinciEvet canım banada öyle dedi aşırı düşme yada yükselme olmasın diye senin kaçtı?
Valla yeni evliyiz ocağa çay koydum telefonla konuşuyordum yana yakıla geldi telaşla kaynıyor bu su ne yapacağım diye o kadar fena idi durumumuz. Yine bir gün aşırı aşırı hastayım idrar yolu enfeksiyonu ama ne enfeksiyon gram bir şey yiyip içemiyorum midem berbat karnım ağrıyor ateş sürekli yatış halindeyim öyle dışarı yemeği filan yok yiyemiyorum bir hazır çorbayı yapamadı. Ortalığı tarumar etmesine asla takılmıyorum bile. Rezil durumdaydık o ara dört beş kilo verdim bir hafta içinde. O günlerden geldikonu bunu bilmem de gurbet zor.