- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.481
Solante yi oneririm cnm b3n onu kullniyormKızlar güneş kremi ne önerirsiniz? Kullandığınız var mı?
Yaaa muhakkak bana haber ver canımbundan sonrası da kolay ve sağlıklı geçer inşallah canım Ben de 12. Haftada gitmiştim en son muayeneye söylememişti Ebru hanım ..yarın kontrolüm var heyecanlıyım inşallah öğrenirim cinsiyetlerini de ..onun dışında ben de iyiyim çok şükür canım
Ben hala karin ağrısı yaşıyorum ara araKızlar merhaba konuşma geçti mi bilmiyorum ikiz olup ilk haftalarda karın ağrısı yasayan var mı acaba
Ben bazen yaşıyorum ayrıca pelvik ağrılarımı da hala baya baya yaşıyorum. Özellikle genital bölgemde..Kızlar merhaba konuşma geçti mi bilmiyorum ikiz olup ilk haftalarda karın ağrısı yasayan var mı acaba
Daha benim yeni 7 haftalık falan adet olacak gibi zaten migde bulantısı ayrı mahvediyor beniBen hala karin ağrısı yaşıyorum ara ara
Karnım da birşeyler oluyor gibi korkuyorum bazen ama doktor normal dedi tekrar gidicem bazen geçiyor bazen uzum süre devam ediyorBen bazen yaşıyorum ayrıca pelvik ağrılarımı da hala baya baya yaşıyorum. Özellikle genital bölgemde..
Çok iyi yapıyorsun haklısın canım ben de ondan korkuyorum hareketsizlik beni mahvedecek azıcık kalksam nefesim kesiliyor şimdiden bir de havalar artık sıcak olmaya başladı sıcak havalarda zaten insan klimanın önünden ayrılamıyor benim bulunduğum yerde en azından. O da ayrı bir sorun gerçi de bakalım hayırlısı olsun inşallah en sağlıklısından olsunİlk trimesterde benim de gram halim yoktu. 2. Trimester nispeten rahat kendimi kötü hissetmediğimde yürümeye çalışıyorum kuzum. Sonrası hep şiş. Bir de eforum çok düşsün istemiyorum
Bende ondan almaya karar verdim canımSolante yi oneririm cnm b3n onu kullniyorm
Merhaba bende dün 2 kese ve kalp atışlarını gördük tüp bebekle benimkideBende bugün iki kese oldugunu ögrendim iki hafta nasil gecicek bilmiyorum kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyoruz
Dün 9000 adım atmışım ben Allahim bu kadar tempoya tutunurlar inşallah çok korkuyorumGünlük 100 adım belkio gücü bulamıyorum ya yarısını yapsam büyük adım olur benim için
Ilk haftalarda bu kadar adım atmayın bence bol bol dinlenetrk gecirmeye calısın ilk 3 ayıDün 9000 adım atmışım ben Allahim bu kadar tempoya tutunurlar inşallah çok korkuyorum
Calisiyorum başka çarem yok yoğun tempoda çalıştığım için olabildiğince işten çıktıktan sonra yatmaya çalışıyorumIlk haftalarda bu kadar adım atmayın bence bol bol dinlenetrk gecirmeye calısın ilk 3 ayı
Anladim isiniz yogundur tabi ama orada da ara ara kacmaya calisin mutlaka dinlenin is yerindekiler bilsin hamile oldugunuzu anlayıs gösterirler insallahCalisiyorum başka çarem yok yoğun tempoda çalıştığım için olabildiğince işten çıktıktan sonra yatmaya çalışıyorum
Aahh nerde bizde öyle Bi durum yok sürekli hastalarla hasta başında olduğumuz için imkansız yani normalde 15bin adımdı şimdi 9 bine kadar düştüAnladim isiniz yogundur tabi ama orada da ara ara kacmaya calisin mutlaka dinlenin is yerindekiler bilsin hamile oldugunuzu anlayıs gösterirler insallah
Merhaba bende dün 2 kesemi gördüm tüp bebek benimki deMerhaba bende dün 2 kese ve kalp atışlarını gördük tüp bebekle benimkide
Kolaylıklar diliyorumAahh nerde bizde öyle Bi durum yok sürekli hastalarla hasta başında olduğumuz için imkansız yani normalde 15bin adımdı şimdi 9 bine kadar düştü
Merhaba bende 29 Nisan'da transfer oldum. Doktora sormuştum bende, ikisi ayrı keselerde olduğu için tehlikeli değilmiş yani birine bişey olursa diğerine zarar vermiyormusMerhaba arkadaşlar size kendimden bahsedeyim 22 Nisan da 2 tane 2.gun embriyosu transfer oldum dün kese ve kalp atışını gördük ikizmis biryandan çok mutluyum bir yandan çok endişeliyim ilerleyen haftalardaki anneler özellikle bilgilendirirseniz çok sevinirim öyle korkutuyolar ki sanki ikisini de kaybedecekmisim gibi ikiz çok tehlikeli falan diyolar bende şuan fazlasıyla mide bulantısı var 6 +1 oldu yardımcı olursanız çok çok sevinirim
21 Nisan da oldum canımMerhaba bende dün 2 kesemi gördüm tüp bebek benimki detransferi ne zaman oldunuz kalp atışını duymak için sabirsizlaniyorum