- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.401
Ben ecowell in ürününü aldım ilk defa, kokusu ve sürülmesi çok güzel. Organik ve temiz içerikli.Kızlar güneş kremi ne önerirsiniz? Kullandığınız var mı?
Yaglı bırakıyor mu yüzüBen Solante Pregna kullanıyorum ..Gebelik öncesinde de solante Gold kullanıyordum memnunum
Yaaa okudugum makalelerde daha etkili bir ası diyodu ondan bende cekindim.. tabi doktorum hamileler uzerine yapılan calismalara daha hakimdir bakayım o ne dicekbenden daha alerjik olamazsın :)
hamileliğe bile alerji oldum ben Progestan ve östrojene
pfizer aşısına olmadım ama
sinovac yaşlılar ve hamilelere uygulanmammış çin de
Ooo hatay mi hassas noktamY yesilcayyy @lusinNosking M Mevsimyaz06 sağolun kızlar solenta pregna alayım o zaman bende çok çıkmıyorum aslında dışarı fakat hatayda yaşayınca insan korkuyor açıkçası
Bende Solante pregna da karar kılmıştım ama eczanelerde bulamadım depoya sordurduk filan internetten de hiç güvenmiyorum artık. Hala alamadımY yesilcayyy @lusinNosking M Mevsimyaz06 sağolun kızlar solenta pregna alayım o zaman bende çok çıkmıyorum aslında dışarı fakat hatayda yaşayınca insan korkuyor açıkçası
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah kuzum az kalmışKızlar merhaba bende çarşamba günü rabbim nasip ederse kızlarıma kavuşacağım dünden beri sağ kasığımda bıçak saplanir gibi aniden bir ağrı oluyor uzaniyorum biraz zaman sonra geçiyor sizinde başınıza geldi mi böyle bişey ?
Ooo hatay mi hassas noktamdoğumdan sonra oraya tayin isticez ama 2 bebekle nasıl taşınırız bilmiyorum
Kaç kilo aldınız. Şu sıralar hiç dikkat etmiyorum hemen aldım gibi kiloIlk gebeliğim olduğu için kıyaslama yapamıyorum ama ben çok rahat geçirdim şimdiye kadar. Ağırlaşmadım da henüz hamile değilmişim gibi devam yani
Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de inşallah
Amiiiin inşallah bizde bu heyecanları yaşar sağlıkla geçeriz bu yollardan
Gayet iyiymiş kuzum zaten. Hadi ağrısız sıkıntısız bir doğum olsun inşallah
Yaa inan doğumla çoğu gider zaten bence çok ideal bir kilo alımı olmuş sizin ki. İnşallah biz de çok almayızSağol canım vücudum ilk defa bu kiloyu gördü şaşıyorum her tartıya çıktığımda ama bebisler iyi olsun kilo alır veririm sorun yok
İnşallah canım benim çok heyecanlıyım 1 güncük kaldıKilya
Losyon tarzında değil krem olduğu için biraz yağlı tabii ki ..Benim cildim kuru olduğu için memnun kaldım ..cilt üzerinde beyaz tabaka bırakmıyor emiliyor o yüzden memnun kaldımYaglı bırakıyor mu yüzü
Heyecan doruktadır tabi yaSağol canım vücudum ilk defa bu kiloyu gördü şaşıyorum her tartıya çıktığımda ama bebisler iyi olsun kilo alır veririm sorun yok
İnşallah canım benim çok heyecanlıyım 1 güncük kaldıKilya