2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Tam ben yazacaktım. Hatay dedi diye 🤭🤭
Bu arada kuzu sana bişey olmasın lütfen. Ne yaşarsan peşinden geliyorum derken doğru söylüyorum. Midem bulanmaya başladı tekrardan sabahları 🤦🏼 Mide yanmalarımdan Rennie şişesiyle ortam kurar oldum. Nesine içeceğime karar veremiyorum sadece. 🤣🤣 Sağlığına mı içsem 🤷‍♀️
Sağlığına iç gülüm sapasağlam olsun bebekler inşallah 🤗 ikimiz de 36 37leri görelim.
Ben ciddi ciddi dogurdugum haftada senin de doğuracağını düşünmeye başladım yaşananlardan sonra🤣

Yaa inan doğumla çoğu gider zaten bence çok ideal bir kilo alımı olmuş sizin ki. İnşallah biz de çok almayız 🤲🏻 Evet ya ben o ilk buluşma anını çok merak ederim hep. Yani şimdi görüntüleme teknikleri çok iyi ama canlı kanlı olarak görmek 🤩🥰 tüm bekleyenlere sağlık huzur kolaylıkla nasip olsun🤲🏻
Teknik ne kadar iyi olursa olsun sıpalar yüzünü göstermezse mal gibi kalıyoruz orda 🤣 bi de insan hep görmek istiyor ya orda doğuma kadar yatıp bebekleri izleyebilirim 🤗

Teknik ne kadar iyi olursa olsun sıpalar yüzünü göstermezse mal gibi kalıyoruz orda 🤣 bi de insan hep görmek istiyor ya orda doğuma kadar yatıp bebekleri izleyebilirim 🤗
Haklısın kuzum yüz görümlüğü istiyorlardır belki 🤭 ya da daha da meraklandırayım bana kavuşmayı daha çok istesinler diye piyasasını yapıyor şimdiden akıllı olacak çocuklar 😂😂😂 sağlıklı ve iyi olsunlarda inşallah kuzum gelir o günlerde 🤗

Haklısın kuzum yüz görümlüğü istiyorlardır belki 🤭 ya da daha da meraklandırayım bana kavuşmayı daha çok istesinler diye piyasasını yapıyor şimdiden akıllı olacak çocuklar 😂😂😂 sağlıklı ve iyi olsunlarda inşallah kuzum gelir o günlerde 🤗
Ikiz olunca birinin yüzüne diğerinin ayağı kolu falan da denk gelebiliyor. Benimkilerden biri yüzünü göstermedi göstermedi en son gosteresi geldi onda da diğerinin sırtına dayamış yanağını yine bir sey göremedik 🤦‍♀️

Ikiz olunca birinin yüzüne diğerinin ayağı kolu falan da denk gelebiliyor. Benimkilerden biri yüzünü göstermedi göstermedi en son gosteresi geldi onda da diğerinin sırtına dayamış yanağını yine bir sey göremedik 🤦‍♀️
Sağlık olsun canım bir dahakine inşallah. Valla çok cahilim şu an ne nasıl oluyor bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ tek duam sağlıkla kolaylıkla kavuşalım

Ilk basamak 8 ikinci basamak 12. Risk her zaman var tabi ama 8den sonra biraz daha azalıyor.
Progestan falan kullanıyor musun?
Allah ım uzak etsin daha önce bu haftalarda kayıp yaşamıştım. Onun da bilinçaltı etkisi sürüyor. Perşembe muayenem var sabırsızlıkla bekliyorum. Evet hem de her türlüsünü 😬 fitil prolutex ve proluton. Bunun dışında kan sulandırıcı oksapar

Sağlığına iç gülüm sapasağlam olsun bebekler inşallah 🤗 ikimiz de 36 37leri görelim.
Ben ciddi ciddi dogurdugum haftada senin de doğuracağını düşünmeye başladım yaşananlardan sonra🤣

Sağlığımıza içiyorum peki 👍💕
Ben hala 37+ düşünüyorum vücudumu beynimin yönettiğini inancım tam bakalım. Psikolojik olarak kendimi ne kadar etkileyebiliyorum bunu görücez.
Şimdilik sana uyuduğum görüşüyle baya etkilendiğime emin oldum 🙊🙊

Allah ım uzak etsin daha önce bu haftalarda kayıp yaşamıştım. Onun da bilinçaltı etkisi sürüyor. Perşembe muayenem var sabırsızlıkla bekliyorum. Evet hem de her türlüsünü 😬 fitil prolutex ve proluton. Bunun dışında kan sulandırıcı oksapar
Ilaclari düzenli kullan bir sey olmaz inşallah.
Sorma ben de çok etkileniyorum öyle şeylerden. Bi arkadaş 15 haftalık düşük yaptım dedi tam 14+5tim o zaman bir hafta kabus gibi geçmişti. Geçen de annem dedi arkadaşı 27+4te doğum yapmış geçen hafta da sürekli diken üstündeydim. Her şey yolunda gidecek 37den sonra doğum yapıcaz inşallah 🤗

Sağlığımıza içiyorum peki 👍💕
Ben hala 37+ düşünüyorum vücudumu beynimin yönettiğini inancım tam bakalım. Psikolojik olarak kendimi ne kadar etkileyebiliyorum bunu görücez.
Şimdilik sana uyuduğum görüşüyle baya etkilendiğime emin oldum 🙊🙊
Ya gece kabus gördüm 28 haftalık doğurmuştum🤦‍♀️ korkuyorum şimdi bugün 28+1im bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. 9 haftacık daha dursunlar 28 de çok erken yav

Ya gece kabus gördüm 28 haftalık doğurmuştum🤦‍♀️ korkuyorum şimdi bugün 28+1im bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum. 9 haftacık daha dursunlar 28 de çok erken yav

Dün 32 hafta durumuda beni çok etkiledi. Sanırım bu ara korkularımız bizi ele geçirmeye başladı. Bişeyler yapmalı. Bir yerde okumasan, duymasan görmezdin bu kabusu.
Sen dediğimi yap zaten 38'de doğurucam de gül geç 👍 Yoksa arkandan bende gelirim 🤣🤣🤣

Dün 32 hafta durumuda beni çok etkiledi. Sanırım bu ara korkularımız bizi ele geçirmeye başladı. Bişeyler yapmalı. Bir yerde okumasan, duymasan görmezdin bu kabusu.
Sen dediğimi yap zaten 38'de doğurucam de gül geç 👍 Yoksa arkandan bende gelirim 🤣🤣🤣
Keşke seninkilerin ikisi de oğlan olsa kızları kesin verirdim dünür olur başımıza neler gelecek çekirdek çitleyerek beklerdik🤣🤣🤣

X