-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.361
Bende 6. Haftadayim kalp atisi duydunuz mu acaba?Merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim 6. Haftaya girdiğimden beri mide bulantım var ama çıkaramıyorum. İştahsızlık var ne zaman geçer ilaç kullanmıyorum
Sağlıkla ilerlesin insallah hamileliginizMerhaba arkadaslar bendede iki kese gorundu biri 4 haftalik biri 5 haftalik gorunuyor sali gunu kontrol var kalp atisi duymak icin insIkizler de boyle mi oluyor acaba ?
Hepimizin ins saglikli ilerlesinSağlıkla ilerlesin insallah hamileliginizikizlerde genelde biri daha geriden takip ediyor benimde öyle hala digerine göre daha kücük
Amin insallahHepimizin ins saglikli ilerlesinsiz kacinci haftadasiniz 17 gosteriyor sanirim dimi
Nasil besleniyorsunuz acaba ?muz ceviz sut yemeye icmeye calisiyorum amaAmin insallah16+5 deyiz
Protein ağırlıklı besleniyorum ve her gün muz süt kaşar peyniri ceviz tüketmeye çalışıyorumNasil besleniyorsunuz acaba ?muz ceviz sut yemeye icmeye calisiyorum ama
Sağlıklı olsunlarda. Mama ile beslensinler. Çok şükürrr. Bugünlere. Ama bizim dün gecemiz ağır geçti. Oğlumun akciğerinde hava varmış. Yavrumun akciğerine tüp taktılar. Şimdi biraz daha iyi. Dua edin.Çıktılar teyzesi çok şükür iyiler tek derdim benimde emzirmek ve süt... herşeyi yiyemiyorum diyetim var biraz mama takviyesi ile devam ediyoruz..yinede şükürler olsun...
Canım benim rabbim şifa versin... hatırlarsın benimkiler entübeydi şimdi durumu ağır olan çok daha iyi toparladı kendini, gün gün değişecek durumlarıı inanıyorum ben Allaha.. tevekkül edelim sabır gösterelim inşallah..Sağlıklı olsunlarda. Mama ile beslensinler. Çok şükürrr. Bugünlere. Ama bizim dün gecemiz ağır geçti. Oğlumun akciğerinde hava varmış. Yavrumun akciğerine tüp taktılar. Şimdi biraz daha iyi. Dua edin.
Yenidoğan yoğunbakımın içinde çalışmak hiç bişeymiş. Çaresiz kapıda beklemek çok ağırmış. Dün gece çok iyi anladım ...
İnşallah biz de en yakın zamanda toparlarız. Hep beraber evimize gideriz.Canım benim rabbim şifa versin... hatırlarsın benimkiler entübeydi şimdi durumu ağır olan çok daha iyi toparladı kendini, gün gün değişecek durumlarıı inanıyorum ben Allaha.. tevekkül edelim sabır gösterelim inşallah..
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah çabucak toparlanırlarSağlıklı olsunlarda. Mama ile beslensinler. Çok şükürrr. Bugünlere. Ama bizim dün gecemiz ağır geçti. Oğlumun akciğerinde hava varmış. Yavrumun akciğerine tüp taktılar. Şimdi biraz daha iyi. Dua edin.
Yenidoğan yoğunbakımın içinde çalışmak hiç bişeymiş. Çaresiz kapıda beklemek çok ağırmış. Dün gece çok iyi anladım ...
Sağlıklı olsunlarda. Mama ile beslensinler. Çok şükürrr. Bugünlere. Ama bizim dün gecemiz ağır geçti. Oğlumun akciğerinde hava varmış. Yavrumun akciğerine tüp taktılar. Şimdi biraz daha iyi. Dua edin.
Ikizler birebir aynı gitmez genelde aralarında fark olur. Benimkiler arasında 5 gün var ilk zamanlardan beri.Merhaba arkadaslar bendede iki kese gorundu biri 4 haftalik biri 5 haftalik gorunuyor sali gunu kontrol var kalp atisi duymak icin insIkizler de boyle mi oluyor acaba ?
Hayirli olsun ins sizinde allah tamamina erdirsin nasil geciyor ikiz hamileligi ben basindayim daha merak ediyorumIkizler birebir aynı gitmez genelde aralarında fark olur. Benimkiler arasında 5 gün var ilk zamanlardan beri.
Ilk gebeliğim olduğu için kıyaslama yapamıyorum ama ben çok rahat geçirdim şimdiye kadar. Ağırlaşmadım da henüz hamile değilmişim gibi devam yaniHayirli olsun ins sizinde allah tamamina erdirsin nasil geciyor ikiz hamileligi ben basindayim daha merak ediyorum
MerhabaKuzum sen aşırı dikkatlisin inşallah bir sıkıntı olmayacak
Kuzucum ben de doktorum ben aşı oldum sinovac ilk partide :) 2. Defa aşı olamıyoruz şuan :) zaten evde izoleyim doktora gitmek ve bazen eşimle yürüyüş dışında kimseyi görmüyorum.
Kuzum hoş geldin
Hoşgördüm cancanımKuzum hoş geldin
Canım seninde aşı hakkın var mı baktn mı sistemden 6 ayda antikorların etkisi gidiyormus haziranda hakkın olabilir tabi yasal prosedür nedir bilmiyorum amaHoşgördüm cancanım
Canım baktım aşı hakkım varmış ama hazirana kadar daha önce pozitif pcr ım olduğundan yaptıramıyormuşumCanım seninde aşı hakkın var mı baktn mı sistemden 6 ayda antikorların etkisi gidiyormus haziranda hakkın olabilir tabi yasal prosedür nedir bilmiyorum ama