2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba arkadaslar bendede iki kese gorundu biri 4 haftalik biri 5 haftalik gorunuyor sali gunu kontrol var kalp atisi duymak icin insIkizler de boyle mi oluyor acaba ?
Sağlıkla ilerlesin insallah hamileliginiz ikizlerde genelde biri daha geriden takip ediyor benimde öyle hala digerine göre daha kücük

Çıktılar teyzesi çok şükür iyiler tek derdim benimde emzirmek ve süt... herşeyi yiyemiyorum diyetim var biraz mama takviyesi ile devam ediyoruz..yinede şükürler olsun...
Sağlıklı olsunlarda. Mama ile beslensinler. Çok şükürrr. Bugünlere. Ama bizim dün gecemiz ağır geçti. Oğlumun akciğerinde hava varmış. Yavrumun akciğerine tüp taktılar. Şimdi biraz daha iyi. Dua edin.
Yenidoğan yoğunbakımın içinde çalışmak hiç bişeymiş. Çaresiz kapıda beklemek çok ağırmış. Dün gece çok iyi anladım ...

Canım benim rabbim şifa versin... hatırlarsın benimkiler entübeydi şimdi durumu ağır olan çok daha iyi toparladı kendini, gün gün değişecek durumlarıı inanıyorum ben Allaha.. tevekkül edelim sabır gösterelim inşallah..

İnşallah biz de en yakın zamanda toparlarız. Hep beraber evimize gideriz.
Allah razı olsun..

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah çabucak toparlanırlar

Dualarımız seninle toparlayacaklar annesi. Sağlıkçı olmak bu durumlarda malesef çok kötü olabiliyor. Sabır kuzum. Sabır.

Merhaba arkadaslar bendede iki kese gorundu biri 4 haftalik biri 5 haftalik gorunuyor sali gunu kontrol var kalp atisi duymak icin insIkizler de boyle mi oluyor acaba ?
Ikizler birebir aynı gitmez genelde aralarında fark olur. Benimkiler arasında 5 gün var ilk zamanlardan beri.

Hayirli olsun ins sizinde allah tamamina erdirsin nasil geciyor ikiz hamileligi ben basindayim daha merak ediyorum
Ilk gebeliğim olduğu için kıyaslama yapamıyorum ama ben çok rahat geçirdim şimdiye kadar. Ağırlaşmadım da henüz hamile değilmişim gibi devam yani
Rabbim sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin ikisini de inşallah

Merhaba
Ben aralık ayında covid olmuştum, senin gibi doktor ve yürüyüş dışında hiçbiryere gitmiyorum. Tekrar covid olmaktan korkuyorum. Acaba ben de aşı vurulabilir miyim

Canım seninde aşı hakkın var mı baktn mı sistemden 6 ayda antikorların etkisi gidiyormus haziranda hakkın olabilir tabi yasal prosedür nedir bilmiyorum ama
Canım baktım aşı hakkım varmış ama hazirana kadar daha önce pozitif pcr ım olduğundan yaptıramıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…