- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.441
Yanlis yazmisim o da olurduKız naptın ortalığı karıştırdın senin kızların biri erkek olsaydı olurdu o.
Kasık ağrılarım oluyor. Geçen seferde bu günlerde yaşamıştım şimdi kuruyorum kafamda bir şey mi oldu diye. Ah ah zor durumlar. Amiiin inşallah canım inşallahIlaclari düzenli kullan bir sey olmaz inşallah.
Sorma ben de çok etkileniyorum öyle şeylerden. Bi arkadaş 15 haftalık düşük yaptım dedi tam 14+5tim o zaman bir hafta kabus gibi geçmişti. Geçen de annem dedi arkadaşı 27+4te doğum yapmış geçen hafta da sürekli diken üstündeydim. Her şey yolunda gidecek 37den sonra doğum yapıcaz inşallah
Kasık ağrısı ilk zamanlar normal deniyor ya sonra da rahim büyüdüğü için ağrı oluyor sonra da yalancı doğum sancıları başlıyor doğuma kadar kasık ağrısı cekiyoruz mecburKasık ağrılarım oluyor. Geçen seferde bu günlerde yaşamıştım şimdi kuruyorum kafamda bir şey mi oldu diye. Ah ah zor durumlar. Amiiin inşallah canım inşallah
Ecowellide duydum canım onuda bi araştırayım olmadıBen ecowell in ürününü aldım ilk defa, kokusu ve sürülmesi çok güzel. Organik ve temiz içerikli.
Aa buraya mı geleceksinOoo hatay mi hassas noktamdoğumdan sonra oraya tayin isticez ama 2 bebekle nasıl taşınırız bilmiyorum
Bugün bende sordum canım yok pregna internetten alayım diyordum almayayım mıBende Solante pregna da karar kılmıştım ama eczanelerde bulamadım depoya sordurduk filan internetten de hiç güvenmiyorum artık. Hala alamadım
İnşallah öyledir canımKasık ağrısı ilk zamanlar normal deniyor ya sonra da rahim büyüdüğü için ağrı oluyor sonra da yalancı doğum sancıları başlıyor doğuma kadar kasık ağrısı cekiyoruz mecbur
Valla kuzum bilmiyorum ki sen biliyorsun yanlış yönlendirmeyeyim bu tarz şeylerde güvenemiyorum eski tarihli olur sahte olur diye. Firmanın kendi sitesi değilse hep riskli geliyor. Ben başka şehirden eczaneden buldum bugün göndereceklerBugün bende sordum canım yok pregna internetten alayım diyordum almayayım mı
Aa bende bi araştırayım canımValla kuzum bilmiyorum ki sen biliyorsun yanlış yönlendirmeyeyim bu tarz şeylerde güvenemiyorum eski tarihli olur sahte olur diye. Firmanın kendi sitesi değilse hep riskli geliyor. Ben başka şehirden eczaneden buldum bugün gönderecekler
Sıcak diye istiyorum zaten orayıAa buraya mı geleceksingel canım güzel yer en azından çocuk rahat büyütülür bizde tayinciyiz burada ama yanmaya hazır ol
Aa tamam o zaman sıcak diye istiyorsanSıcak diye istiyorum zaten orayı
Merhaba, hayırlı olsun. Beta değeri yek başına bunun göstergesi değil maalesef. Kese görmeye gittiğinizde netleşir ancak. Değerin yüksek olması güzel bir şey neden sağlıksız diye düşündünüz ki. Mühim olan 2 gün sonra en az ikiye katlaması.Merhaba arkadaşlar reglim üzerinden bir gün geçti bugün test yaptım pozitif çıktı kan verdim az önce sonuç 1455 çıktı bir güne bu kadar yüksek rakam ikiz olabilir mi acaba nolursunuz sizin testler nasıldı sevinsem mi uzulsem mi bilmiorm sağlıksız gebelik mi acaba
Merhaba teşekkür ederim cevap yazdığınız icin de. Bir gün regl gecikmesine yüksek değer sağlıksız boş mogul gebelik diye düşündürdü yarın doktora gideceğim ama kese gözükmez sanırım dimi regl takviminde 4+4 yazıyor gözükür mu acabaMerhaba, hayırlı olsun. Beta değeri yek başına bunun göstergesi değil maalesef. Kese görmeye gittiğinizde netleşir ancak. Değerin yüksek olması güzel bir şey neden sağlıksız diye düşündünüz ki. Mühim olan 2 gün sonra en az ikiye katlaması.
Bilakis yüksek beta iyi bişey diye biliyorum ben. Kese gözükmesi de betanın yüksekliği ile alakalı 2000lerin üstünde görünüyor sanırım kese. Aslında biraz daha bekleseniz daha garanti olabilir.Merhaba teşekkür ederim cevap yazdığınız icin de. Bir gün regl gecikmesine yüksek değer sağlıksız boş mogul gebelik diye düşündürdü yarın doktora gideceğim ama kese gözükmez sanırım dimi regl takviminde 4+4 yazıyor gözükür mu acaba
Bekleme imkanım yok kan pıhtılaşması olduğu için kızımda da hemen kan sulandırıcı başlamıştık o yüzden gidip kan sulandırıcılarımı yazdirip başlamam gerekiyor acelem bu yüzden yoksa iki hafta beklerim tabi geç gitmek daha iyi ama maalesefBilakis yüksek beta iyi bişey diye biliyorum ben. Kese gözükmesi de betanın yüksekliği ile alakalı 2000lerin üstünde görünüyor sanırım kese. Aslında biraz daha bekleseniz daha garanti olabilir.
Oğlum iyiye gidiyor teyzesi. Makine ayarlarını bayağı düştüler. Kızımda makineden ayrıldı. Hood ile oksijen alıyor. Şimdilik güzel gidiyor çok şükür. İkiside emmek istiyorr. Dokunamıyorum bile o beni üzüyor. Ama yinede mutluyum tabi iyileştikleri için. Bide en büyük şansım en yakın arkadaşım hala orda çalışıyo. Benim bebeklerime denk geldikçe o bakıyo. O yüzden bol bol resim video bilgi alabiliyorum.Elo16 canım nasılsın çocuklar nasıl oğlan toparlandı mı biraz daha?
Hataydan adanaya taşındık. 1 sene oldu hala hergün hatayı özlerim o kadar severim ki.taşınılır taşınılır gidilecek yer hataysa her türlü taşınıllır inşallahOoo hatay mi hassas noktamdoğumdan sonra oraya tayin isticez ama 2 bebekle nasıl taşınırız bilmiyorum