- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.381
Tahmin ettgm gibu o zaman... kuzum az kalmıs zaten dikkat etceksin şu 1 ayı sonra asını olmaya gidersin hem neredeyse 6 aya yaklasmis olur hamileliginde... benimde suan hakkim var ama düsünüyorum 22 sinde randevum var doktoruma danışcam ası olayım mı diye 4 bucuk aylıgız ya henuz etken olur mu diye endiseliyimCanım baktım aşı hakkım varmış ama hazirana kadar daha önce pozitif pcr ım olduğundan yaptıramıyormuşum
Hoşgeldiniz sizi ilk defa gördüm ben :) aynı haftadayız regen ve siz :)Canım baktım aşı hakkım varmış ama hazirana kadar daha önce pozitif pcr ım olduğundan yaptıramıyormuşum
Evet bakalım doktorumuz ne diyecek bu duruma? Bir de aşı zamanı geldiğinde biontech olacak mı benim bulunduğum bölgede? Açıkçası emzirirken ya da hamileyken covidden olabildiğince korunma çabasındayım. pek çok, hamile ve üniversitede çalışan doktor arkadaşımız var hepsi vuruldu. Bu yüzden cesaretim var .Tahmin ettgm gibu o zaman... kuzum az kalmıs zaten dikkat etceksin şu 1 ayı sonra asını olmaya gidersin hem neredeyse 6 aya yaklasmis olur hamileliginde... benimde suan hakkim var ama düsünüyorum 22 sinde randevum var doktoruma danışcam ası olayım mı diye 4 bucuk aylıgız ya henuz etken olur mu diye endiseliyim
HoşgördümHoşgeldiniz sizi ilk defa gördüm ben :) aynı haftadayız regen ve siz :)
Haziranı beklemeniz lazım en az 6 ay geçmesi gerekiyor. Sonra doktorunuzla konuşup karar verirsiniz. Biontech ile ilgili güvenilir olduğuna dair yayınlar açıklanıyor. Ben de tekrar aşı hakkı verilirse 3. Trimesterde olmayı düşünebilirim.salgının gidişatına göre şekillenir. Ortalık sakinse 4. Dalga (sonbahara kadar gelmeyecek tahminim aşılama yaygınlaşırsa yazın 4. Dalga çok korkunç olmayabilir) çok korkunç seyretmezse belki ertelerim de.
Ama azami dikkatle bulaşmadan atlatırırız yazı diye düşünüyorum.
Hastane dışında evden çıkmayanlar için söylüyorum bana belki eşimden gelebilir o da çok dikkatli ama bakalım.
Zaman gösterecek.
Aynen kuzum bende bilmiyorum ki biontech var mı burada yada ası var mı bekleniyor deniliyor.. benimde cevremde hamile saglık calisanlarndan olan var bizimki ikiz ya bide o düsündüruyor bakalim doktorum ne dicekEvet bakalım doktorumuz ne diyecek bu duruma? Bir de aşı zamanı geldiğinde biontech olacak mı benim bulunduğum bölgede? Açıkçası emzirirken ya da hamileyken covidden olabildiğince korunma çabasındayım. pek çok, hamile ve üniversitede çalışan doktor arkadaşımız var hepsi vuruldu. Bu yüzden cesaretim var .
Hoşgördümevet sanırım buraya ilk uğrayışım. Doğum zamanlarımızda zaten kış bebekleri de olacaklarından evde olacağız mecburen ama eşim mümessil ben kendimden onun bize getirmesinden korkuyorum
Doktorunla paylaşırsan bana muhakkak yaz olur mu canımAynen kuzum bende bilmiyorum ki biontech var mı burada yada ası var mı bekleniyor deniliyor.. benimde cevremde hamile saglık calisanlarndan olan var bizimki ikiz ya bide o düsündüruyor bakalim doktorum ne dicek
Tamam canım haberdar ederim senideDoktorunla paylaşırsan bana muhakkak yaz olur mu canım
La roche kullanıyorum. Sebebi yüzümde yag hissi bırakmıyor ve parlamıyor. Ama solanteyide denemek istiyorum. Kullanan arkadaslar varsa yorum yazabilirler :)Kızlar güneş kremi ne önerirsiniz? Kullandığınız var mı?
Kızlarr. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Hepinizin mesajını okuyamadım. Bebeklerim 11 de doğdular. Suyum sürekli gelmeye devam etti. Ve sancılarım çok sıklaştı. Burundan makineyle oksijen alıyolar. Kızım 1530 oğlum 1760 doğdular. Bende iyiyim çok şükür şuan. Süt sağmaya başladık yavaş yavaşş. İnşallah gelir dua edin
Kızlar merhaba bende çarşamba günü rabbim nasip ederse kızlarıma kavuşacağım dünden beri sağ kasığımda bıçak saplanir gibi aniden bir ağrı oluyor uzaniyorum biraz zaman sonra geçiyor sizinde başınıza geldi mi böyle bişey ?
Kızlar güneş kremi ne önerirsiniz? Kullandığınız var mı?
La roche kullanıyorum. Sebebi yüzümde yag hissi bırakmıyor ve parlamıyor. Ama solanteyide denemek istiyorum. Kullanan arkadaslar varsa yorum yazabilirler :)
Ben kullanmıyorum. Cubku dışarı çıkmıyorumKızlar güneş kremi ne önerirsiniz? Kullandığınız var mı?
Solante pregna öneriyorlarBen kullanmıyorum. Cubku dışarı çıkmıyorum
Kız bi doktora gidiyorum zaten o da ayda bir olunca çok da şeyapmiyorum. Çok da önemli degil banaSolante pregna öneriyorlar
benden daha alerjik olamazsın :)Bende ası yaptrmayı düsünüyorumda ama alerjik yapım var diye sinovac asısı uygun demislerdi simdi kafam karıstı
Hayırlı sağlıklı doğumun olsun canım güzelce kavuş yavrularına inşallahKızlar merhaba bende çarşamba günü rabbim nasip ederse kızlarıma kavuşacağım dünden beri sağ kasığımda bıçak saplanir gibi aniden bir ağrı oluyor uzaniyorum biraz zaman sonra geçiyor sizinde başınıza geldi mi böyle bişey ?
Busee cimKızlar merhaba bende çarşamba günü rabbim nasip ederse kızlarıma kavuşacağım dünden beri sağ kasığımda bıçak saplanir gibi aniden bir ağrı oluyor uzaniyorum biraz zaman sonra geçiyor sizinde başınıza geldi mi böyle bişey ?