2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlarr. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Hepinizin mesajını okuyamadım. Bebeklerim 11 de doğdular. Suyum sürekli gelmeye devam etti. Ve sancılarım çok sıklaştı. Burundan makineyle oksijen alıyolar. Kızım 1530 oğlum 1760 doğdular. Bende iyiyim çok şükür şuan. Süt sağmaya başladık yavaş yavaşş. İnşallah gelir dua edin
Canım bol bol sütün olsun inşallah 🙏😍 çok sevindim sağlıkla kurtulmanıza🙏🤗

Ben tüp bebek nakilden 3 önce falan oldum 2. Doz aşımı sinovac vardı o zaman sadece
Sinovac olan hamile arkadaşlarım da oldu sıkıntı çıkmadı.
Biontech olan hamile tanıdığım yok. Ama nosking kararsızdı ben yabancı kaynakları da takip ediyorum özellikle hamilelerle ilgili bişey okuyunca paylaşıyorum.
Olun veya olmayın ya da sinovac ya da biontech bişey diyemiyorum.
Ama ben sonbahara doğru aşı hakkı verilirse (6 ay dolunca aşı hakkı verirler mi yeniden bilmiyorum ama ) eşim de sağlıkçı olduğu ve aktif çalışmaya devam ettiği için risk olduğu için biontech olmayı düşünüyorum. ☺️🙏🏻
Arada okudukça atarım buraya. 🙏🏻
Ben şimdilik asi olmamaya karar verdim canım. Doktorum izin vermedi yeterli veri olmadığı gerekçesiyle olabilirsin deseydi ertesi gün ilk dozu yaptiracaktim 😓

Ben tüp bebek nakilden 3 önce falan oldum 2. Doz aşımı sinovac vardı o zaman sadece
Sinovac olan hamile arkadaşlarım da oldu sıkıntı çıkmadı.
Biontech olan hamile tanıdığım yok. Ama nosking kararsızdı ben yabancı kaynakları da takip ediyorum özellikle hamilelerle ilgili bişey okuyunca paylaşıyorum.
Olun veya olmayın ya da sinovac ya da biontech bişey diyemiyorum.
Ama ben sonbahara doğru aşı hakkı verilirse (6 ay dolunca aşı hakkı verirler mi yeniden bilmiyorum ama ) eşim de sağlıkçı olduğu ve aktif çalışmaya devam ettiği için risk olduğu için biontech olmayı düşünüyorum. ☺️🙏🏻
Arada okudukça atarım buraya. 🙏🏻
Esin saglıkçı oldugu icin hakkın var canm e nabiza baktnmı 6 ay gibi bir sınırlama yok suan gidip olabilirsin ssiye biliyorum

Ben şimdilik asi olmamaya karar verdim canım. Doktorum izin vermedi yeterli veri olmadığı gerekçesiyle olabilirsin deseydi ertesi gün ilk dozu yaptiracaktim 😓
Bende doktorumla konuscam bakalım ne dicek🤷🏻‍♀️kafalar karısık olsak bi dert olmasak bi dert...eve kapandım dikkat ediyorum ama kisme dikkat etmiyor sayıların azalacgndan hic umudum yok bu kadar dikkate gelip bulsacak diye korkuyorum 😔😟

Öncelikle geçmiş olsun
Bebeklerin oksijen makinesine bağlanmasına üzülüyor insan ama geçecek Rabbim şifa verecek inşallah ,öyle bir anda topalanıyorlarki sen bile şaşırıyorsun... sütün sağarken bol bol oku hem şifa hem bereketli olsun. Ben Bebekleri me nasıl iyi geldiğini hissediyordum resmen...dualarımız siZinle...
Canım ben zaten yenidoğan yoğun bakım hemşiresi idim. Bütün süreçleri biliyorum ama. İnsanın kendi evladı olunca dokunmaya bile kıyamıyomuş onu anladım. Allah razı olsun senden. Yavaş yavaş toparlıcaklar inşallah. Sütüm az da olsa gelmeye başladı. Şifar olur inşallah. Senin bebeklerin çıkmıştı dimi ?

Asıl doktor pazartesi gelcek canım. Nöbetçi doktorda yapılacak şeyleri yaptı zaten. Burası eski çalıştığım hastane. Yenidoğanda da yakın arkadaşlarım var. Önce Alllaha sonra onlara emanet. Genel olarak durumları iyi. Entübe değiller. Küçük doğdukları için burundan oksijen alcaklar makine yardım ile bi süre. İnşallah yavaş yavaş toparlıcaklar

Asıl doktor pazartesi gelcek canım. Nöbetçi doktorda yapılacak şeyleri yaptı zaten. Burası eski çalıştığım hastane. Yenidoğanda da yakın arkadaşlarım var. Önce Alllaha sonra onlara emanet. Genel olarak durumları iyi. Entübe değiller. Küçük doğdukları için burundan oksijen alcaklar makine yardım ile bi süre. İnşallah yavaş yavaş toparlıcaklar
Insallah biran evvel toparlansın minik kuzular 🙏🏻

Toparlayacaklar annesi senin gibi güclü bir annenjn yavrulari onlar allhimin izniyle toparlayip evlerine gelecekler 😍

Kuzum sen aşırı dikkatlisin inşallah bir sıkıntı olmayacak☺️🙏🏻
Esin saglıkçı oldugu icin hakkın var canm e nabiza baktnmı 6 ay gibi bir sınırlama yok suan gidip olabilirsin ssiye biliyorum
Kuzucum ben de doktorum ben aşı oldum sinovac ilk partide :) 2. Defa aşı olamıyoruz şuan :) zaten evde izoleyim doktora gitmek ve bazen eşimle yürüyüş dışında kimseyi görmüyorum.

Kuzum sen aşırı dikkatlisin inşallah bir sıkıntı olmayacak☺️🙏🏻

Kuzucum ben de doktorum ben aşı oldum sinovac ilk partide :) 2. Defa aşı olamıyoruz şuan :) zaten evde izoleyim doktora gitmek ve bazen eşimle yürüyüş dışında kimseyi görmüyorum.
Anladm canm ondan öyle söyledin😊 bu aşının etkisi gecince tekrarlancakmıs mı peki olanlara... bende dikkat ediyorum ama doktora falan giderken bulasır mı endisesi var bende bakalm doktorum ne dicek asi konusunda

Herkese merhaba.Ben de tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim.Bugün 16.haftamıza girdik.Kanamalı ve bol kusmalı bir 3 ay geçirdim.Nifty testimiz çok şükür sıkıntısız geldi.Biri kesin erkek diğeri 26sında gösterirse belli olucak inşallah.Herkese güzel hamilelikler diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım süt 3 günde geliyor stres yapma pompayla ara ara uyar .masaj yap sıcak uygula bol su iç benim öyle geldi . Bebişlerin de biran önce kucağına alırsın inşa
Geceden beri hep uyardığım için bide bol bol sıvı tükettim. Şimdi iki beslemeye yestişti sütüm. Zamanla inşallah daha da artacak. Bide moralemi yüksek tutmaya çalışıyorum. Herşey Allah tan. Destekleriniz için teşekkür ederim 🏵🏵🏵

Herkese merhaba.Ben de tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim.Bugün 16.haftamıza girdik.Kanamalı ve bol kusmalı bir 3 ay geçirdim.Nifty testimiz çok şükür sıkıntısız geldi.Biri kesin erkek diğeri 26sında gösterirse belli olucak inşallah.Herkese güzel hamilelikler diliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hoşgeldin aramıza :)
Ben de 16+3 deyim şuan. Ben de cvs yaptırdım bir bebeğime temiz geldi. Bir erkek bir kız olacak aşlahın izniyle. Ben de ohss ve ense kalınlığı yüzünden ilk trimesterden illlalkah etmiştim ama çok şükür 2. Trimester güzel gidiyor. (Burun tıkanıklığı baş ağrısı ve kabızlığı saymıyorum )
İştahım hiç yok ama elimden geleni yapıyorum. Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Büyük bir korku ile 3. Trimesteri bekliyorum. 12 gün sonra kontrolümüz var onu bekliyorum☺️

Anladm canm ondan öyle söyledin😊 bu aşının etkisi gecince tekrarlancakmıs mı peki olanlara... bende dikkat ediyorum ama doktora falan giderken bulasır mı endisesi var bende bakalm doktorum ne dicek asi konusunda
Valla aşı olursa tekrarlanır olmasa da sağlıkçılara tekrarlanabilir zira virüs yükleri çok fazla aşıdan sonra sağlıkçı vefatları çok çok azaldı.
Bakalım kısmet :) sonbaharda konuşulur ve bence ek doz yapılır. Tahmin tabiki benimki :)

Canım ben zaten yenidoğan yoğun bakım hemşiresi idim. Bütün süreçleri biliyorum ama. İnsanın kendi evladı olunca dokunmaya bile kıyamıyomuş onu anladım. Allah razı olsun senden. Yavaş yavaş toparlıcaklar inşallah. Sütüm az da olsa gelmeye başladı. Şifar olur inşallah. Senin bebeklerin çıkmıştı dimi ?
Çıktılar teyzesi çok şükür iyiler tek derdim benimde emzirmek ve süt... herşeyi yiyemiyorum diyetim var biraz mama takviyesi ile devam ediyoruz..yinede şükürler olsun...

Hoşgeldin aramıza :)
Ben de 16+3 deyim şuan. Ben de cvs yaptırdım bir bebeğime temiz geldi. Bir erkek bir kız olacak aşlahın izniyle. Ben de ohss ve ense kalınlığı yüzünden ilk trimesterden illlalkah etmiştim ama çok şükür 2. Trimester güzel gidiyor. (Burun tıkanıklığı baş ağrısı ve kabızlığı saymıyorum )
İştahım hiç yok ama elimden geleni yapıyorum. Protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Büyük bir korku ile 3. Trimesteri bekliyorum. 12 gün sonra kontrolümüz var onu bekliyorum☺️
Hoşbuldum teşekkür ederim :) hayırlı olsun sizin de.Benim de 2.trimester iyi gidiyor şükür.mide bulantım devam ediyor ama prilam verdi doktor o kesiyor.Enerjm yerine geldi artık.3 aydır yatıyordum.Bi kız bi erkek ne güzel🥰Biz de heyecanla 26sını bekliyoruz inşallah diğeri de kızdır demeden edemiyoruz.Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsn.

Merhaba arkadaslar bendede iki kese gorundu biri 4 haftalik biri 5 haftalik gorunuyor sali gunu kontrol var kalp atisi duymak icin ins🤲Ikizler de boyle mi oluyor acaba ?

X