2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Günde 2 öğünden fazla yiyemiyorum . Ufak bir peynirle bile hemen doyuyorum . Kanım 8 lere falan düşmüştü çarpıntım başladı . Oyüzden başladım ilaçlara . Su içiyorum 3 litre olmasa bile ama en çokşişkinlikten müzdaribim.

Gözünüz aydın olsun tebrikler inşallah Rabbim sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin. Sütünüz bol olsun şifa olsun

Nasip olursa yaptırmak niyetim var. Açıkçası çin aşısını düşünüyordum daha güvenli geldiği için ama biontech de sizden duyduğum kadarıyla aklıma yatmaya başladı. Alerjik reaksiyon dışında bir korkum yok aslında

Bende ası yaptrmayı düsünüyorumda ama alerjik yapım var diye sinovac asısı uygun demislerdi simdi kafam karıstı

Ya asiya pek sicak bakamiyorum ben
Yaptırmak zorunda olmasak keşke hastalık açıdan daha korkutucu geliyor. Kime sorsam hasta kaçınıyoruz ama ne kadar. Ne zaman nereden gelir belli değil. En kötü hastanelere girip çıkıyoruz. Keşke böyle hemen nefes ile bulaşan bir şey olmasa ben de hiç istemezdim. Babam yeni çıktı hastaneden aşırı zor atlattı hala da kötü. Hamilelik zaten bağışıklığı baskılıyor. Rabbim uzak tutsun herkesten

Öncelikle geçmiş olsun
Bebeklerin oksijen makinesine bağlanmasına üzülüyor insan ama geçecek Rabbim şifa verecek inşallah ,öyle bir anda topalanıyorlarki sen bile şaşırıyorsun... sütün sağarken bol bol oku hem şifa hem bereketli olsun. Ben Bebekleri me nasıl iyi geldiğini hissediyordum resmen...dualarımız siZinle...

Amin insallah kadn dogumcun bu asi hakknda yorum yaptimi

Amin insallah kadn dogumcun bu asi hakknda yorum yaptimi
Valla yeterli veri yok halk sağlığı merkezlerinden sor. Sinovac normal şartlarda güvenli kabul edilebilir ölü virüs olduğu için. Ölü virüs aşılarını yapıyoruz gebelerde dedi. Tabii ilk üç aydan sonra. Henüz başlardayım zaten nasip olursa ilerleyen aylarda aşı sırası da gelirse düşünüyorum

Anldm cnm hyrlisi bklm

Ben tüp bebek nakilden 3 önce falan oldum 2. Doz aşımı sinovac vardı o zaman sadece
Sinovac olan hamile arkadaşlarım da oldu sıkıntı çıkmadı.
Biontech olan hamile tanıdığım yok. Ama nosking kararsızdı ben yabancı kaynakları da takip ediyorum özellikle hamilelerle ilgili bişey okuyunca paylaşıyorum.
Olun veya olmayın ya da sinovac ya da biontech bişey diyemiyorum.
Ama ben sonbahara doğru aşı hakkı verilirse (6 ay dolunca aşı hakkı verirler mi yeniden bilmiyorum ama ) eşim de sağlıkçı olduğu ve aktif çalışmaya devam ettiği için risk olduğu için biontech olmayı düşünüyorum.
Arada okudukça atarım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…