- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.321
Maşallah haftan çok güzel kuvoze de girmezler bebeklerini alır eve gidersin insallahTeşekkür ederim Allah razı olsun tam 37 haftalık oluyoruz nasipseNosking
Günde 2 öğünden fazla yiyemiyorum . Ufak bir peynirle bile hemen doyuyorum . Kanım 8 lere falan düşmüştü çarpıntım başladı . Oyüzden başladım ilaçlara . Su içiyorum 3 litre olmasa bile ama en çokşişkinlikten müzdaribim.Bu ilaçlar destek vitaminler. Eğer beslenmen düzgün ve yeterliyse çok da önemli olduğunu düşünmüyorum.
Annelerimiz hiç almadılar sonuçta. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ceviz et balık yeşil salata bol meyve tüketiyorum. Sigara böreği sarıyorum ama fırına atıyorum. Ufak dokunuşlar yapmaya çalışıyorum.
Arada ufak dondurmalar da tüketiyorum.
Hem 1-1.5 kilo arası aldım. Hem de bebeklerin gelişimi 4-5 gün önde şu ana kadar. İnşallah böyle devam eder.
Maltofer de ciddi kabızlık ve hazımsızlık yapar. İkisi bir arada tam kombo olmuş.
Mümkünse günde 3litreye yakın su tüketmeye çalış.
Dün gece okudum o saatten beri aklimdasn duamdasn naslsin bebekler nasillar annesiKızlar gece suyum geldii. Bebeklerimi alcaklar en geç yarına kadar. Bana dua edin
Canım inşallah sağ Salim kavuşursunuz birbirinize. Rabbim kolaylaştırsın.Kızlar gece suyum geldii. Bebeklerimi alcaklar en geç yarına kadar. Bana dua edin
Gözünüz aydın olsun tebriklerKızlarr. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Hepinizin mesajını okuyamadım. Bebeklerim 11 de doğdular. Suyum sürekli gelmeye devam etti. Ve sancılarım çok sıklaştı. Burundan makineyle oksijen alıyolar. Kızım 1530 oğlum 1760 doğdular. Bende iyiyim çok şükür şuan. Süt sağmaya başladık yavaş yavaşş. İnşallah gelir dua edin
Nasip olursa yaptırmak niyetim var. Açıkçası çin aşısını düşünüyordum daha güvenli geldiği için ama biontech de sizden duyduğum kadarıyla aklıma yatmaya başladı. Alerjik reaksiyon dışında bir korkum yok aslındaNosking
Moderna, Pfizer vaccines safe during pregnancy, study finds
The preliminary study adds to a growing body of research that suggests the COVID-19 vaccine is safe during pregnancy.www.cbsnews.com
Moderna ve biontech hamilelerde güvenilir bulunmuş.
İlgili akademik yayın ise
Astra zeneca ile aşılanan 21 haftalık bir gebe vefat etti geçen hafta ama zaten trde yok. Ve astra zeneca baya sorunlu bir aşı görünüyor.
Allah sağlıkla kavuştursun inşallah canım haberdar et biziAllah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin darısı bütün arkadaşların bekleyenlerin başına insallahRegen_
Bende ası yaptrmayı düsünüyorumda ama alerjik yapım var diye sinovac asısı uygun demislerdi simdi kafam karıstıNosking
Moderna, Pfizer vaccines safe during pregnancy, study finds
The preliminary study adds to a growing body of research that suggests the COVID-19 vaccine is safe during pregnancy.www.cbsnews.com
Moderna ve biontech hamilelerde güvenilir bulunmuş.
İlgili akademik yayın ise
Astra zeneca ile aşılanan 21 haftalık bir gebe vefat etti geçen hafta ama zaten trde yok. Ve astra zeneca baya sorunlu bir aşı görünüyor.
Yaptırmak zorunda olmasak keşke hastalık açıdan daha korkutucu geliyor. Kime sorsam hasta kaçınıyoruz ama ne kadar. Ne zaman nereden gelir belli değil. En kötü hastanelere girip çıkıyoruz. Keşke böyle hemen nefes ile bulaşan bir şey olmasa ben de hiç istemezdim. Babam yeni çıktı hastaneden aşırı zor atlattı hala da kötü. Hamilelik zaten bağışıklığı baskılıyor. Rabbim uzak tutsun herkestenYa asiya pek sicak bakamiyorum ben
Öncelikle geçmiş olsunKızlarr. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Hepinizin mesajını okuyamadım. Bebeklerim 11 de doğdular. Suyum sürekli gelmeye devam etti. Ve sancılarım çok sıklaştı. Burundan makineyle oksijen alıyolar. Kızım 1530 oğlum 1760 doğdular. Bende iyiyim çok şükür şuan. Süt sağmaya başladık yavaş yavaşş. İnşallah gelir dua edin
Amin insallah kadn dogumcun bu asi hakknda yorum yaptimiYaptırmak zorunda olmasak keşke hastalık açıdan daha korkutucu geliyor. Kime sorsam hasta kaçınıyoruz ama ne kadar. Ne zaman nereden gelir belli değil. En kötü hastanelere girip çıkıyoruz. Keşke böyle hemen nefes ile bulaşan bir şey olmasa ben de hiç istemezdim. Babam yeni çıktı hastaneden aşırı zor atlattı hala da kötü. Hamilelik zaten bağışıklığı baskılıyor. Rabbim uzak tutsun herkesten
Valla yeterli veri yok halk sağlığı merkezlerinden sor. Sinovac normal şartlarda güvenli kabul edilebilir ölü virüs olduğu için. Ölü virüs aşılarını yapıyoruz gebelerde dedi. Tabii ilk üç aydan sonra. Henüz başlardayım zaten nasip olursa ilerleyen aylarda aşı sırası da gelirse düşünüyorumAmin insallah kadn dogumcun bu asi hakknda yorum yaptimi
Anldm cnm hyrlisi bklmValla yeterli veri yok halk sağlığı merkezlerinden sor. Sinovac normal şartlarda güvenli kabul edilebilir ölü virüs olduğu için. Ölü virüs aşılarını yapıyoruz gebelerde dedi. Tabii ilk üç aydan sonra. Henüz başlardayım zaten nasip olursa ilerleyen aylarda aşı sırası da gelirse düşünüyorum