2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Doğum yapanlar kan sulandırıcı iğneyi Doğumdan sonra ne kadar kullandınız acaba .şükür bebeğimin biri çıktı bugün diğeri de biraz kilo alınca vereceklermiş
Kuzum bana hiç başlanmadı. Progestanı da tüp bebek doktorum 10. Hafta gibi bırakabilirsin dedi. Perinatalogum da şuan herşey yolunda dedi. Sadece i-mom alıyorum onu da haftada 3-4 gün. Ciddi kabızlık ve hazımsızlık yapıyor diye.

Doktorun daha net bilir ama sezeryan sonrası tam ayaklanıp toparlandıktan hareketlenmeye başladıktan sonra devam etmeye gerek olmaz heralde

Doğum yapanlar kan sulandırıcı iğneyi Doğumdan sonra ne kadar kullandınız acaba .şükür bebeğimin biri çıktı bugün diğeri de biraz kilo alınca vereceklermiş
Bana hala yapıyorlar hastanede... ama verilen ilk kadın doğumcumun reçetesinde 10 gün kesin vuracaktım göbekten...
Şimdiki doktorum işini hep sağlama bağlamak için yaparmış hastalarına...
Gözünüz aydın olsun inşallah en kısa zamanda diğerinide kucağına alacaksn

Merhaba canım. Bende i mom kullanıyorum demek ki aşırı hazımsızlık ve kabızlığın sebebi bu bir de maltofer var kan ilacım. Acaba bende mi 3 4 gün içsem . Doktorum bu konuda bir şey söylemedi ama . İnanılmaz derece de mide şişkinliği yaşıyorum . Midem patlamak üzere hissediyorum bazen

Kızlarr. Dualarınız için çok teşekkür ederim. Hepinizin mesajını okuyamadım. Bebeklerim 11 de doğdular. Suyum sürekli gelmeye devam etti. Ve sancılarım çok sıklaştı. Burundan makineyle oksijen alıyolar. Kızım 1530 oğlum 1760 doğdular. Bende iyiyim çok şükür şuan. Süt sağmaya başladık yavaş yavaşş. İnşallah gelir dua edin

Gözünüz aydın Sağlıkli uzun ömürleri olsun insallah bebisler biran evvel kendilerini toparlasın çıkarsınz hastaneden

Çok şükür daha iyi olacaklar inşallah annesi stres sütün gelmesine engel oluyormuş rahat ol herşey çok güzel olacak

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah süt konusunda stres yapma beynine olumlu mesajlar gönder

Canım benim allah bağışlasın. 2kgları geçsinler hele alıp eve götürürsün sen daha hakimsin :)
Kıyafetlerni kokla bebklerin odasında sağ işe yarar belki kuzum. Pozitif ol her türlü gelecek

Bu ilaçlar destek vitaminler. Eğer beslenmen düzgün ve yeterliyse çok da önemli olduğunu düşünmüyorum.
Annelerimiz hiç almadılar sonuçta. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ceviz et balık yeşil salata bol meyve tüketiyorum. Sigara böreği sarıyorum ama fırına atıyorum. Ufak dokunuşlar yapmaya çalışıyorum.
Arada ufak dondurmalar da tüketiyorum.
Hem 1-1.5 kilo arası aldım. Hem de bebeklerin gelişimi 4-5 gün önde şu ana kadar. İnşallah böyle devam eder.
Maltofer de ciddi kabızlık ve hazımsızlık yapar. İkisi bir arada tam kombo olmuş.
Mümkünse günde 3litreye yakın su tüketmeye çalış.

Hadi sağ salim kavuş yavrularına inşallah. Çarşamba kaç haftalık oluyorsun tam?

Insallah sağlıkla kucağına al yavrularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…