2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yani aslında rahimi rahatlatıyor kullanmak daha doğru.Haberleşelim canım bakalım süreç nasıl ilerlicek

Galaxyeliz61 canim seni merak ediyodum sana bakmak icin girdim foruma cok sukur iyisiniz cok sevindim kuzulari op benim icin
Çok şükür canım Bebekler im ikiside sağlıklı teyzesi şimdilik bir sorunları yok evde ler,annem ve kuzenim bakıyor onlara
Birde ben taburcu olsam enfeksiyon ve safradaki iltihap yüzünden tutuyor beni doktor , pazartesi sabah çıkarım heralde..
Kızlar bir buçuk ay sonra kapalı ameliyat olacağım kurtulacağım inşallah bu durumdan.. kuzularım ile benim sınavım buymuş şükürler olsun başka şeyler olmasın diyelim...

Peki ilaç etki ediyor muydu canım

Çok şükür bu haftaya kadar çok rahat geçti canım. Bu hafta başladı sorunlar yavaştan.
Sen nasilsin geçen aklima geldin yazayım dedim. Bebişin nasıl?

Bir buçuk ay mı tedavi biter bitmez yapsalar daha iyi olurmuş aslında.Her neyse vardır doktorun bir bildiği sen bi hayırlısı ile taburcu olda canım.İnşallah bundan daha büyük sınavlarla karşılaşmazsınız bu sondur canım benim

Canim cok sukur Rabbim dermansiz dert vermesin gecer bunlar insallah tez vakitte kavusursuz kuzularina
Sonra baslasin kosusturma yorgunluk aglama sesleri gaz sancilari

Çok şükür bu haftaya kadar çok rahat geçti canım. Bu hafta başladı sorunlar yavaştan.
Sen nasilsin geçen aklima geldin yazayım dedim. Bebişin nasıl?
bebek iyi çok şükür bu günlerimize böbrek genişlemesi devam ediyor bir onda da yapacak bişi yok takip edicez dediler . inşallah o da düzelir de musmutlu oluruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…