2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Şimdiden doğursam da rahatlasam moduna girdim ya acı ama gerçek. Mide yanması hele başa bela önceden akşamları olurdu şimdi gündüzden başlıyor. Midem birazcık sıkışırsa daha kötü oluyor

Şimdiden doğursam da rahatlasam moduna girdim ya acı ama gerçek. Mide yanması hele başa bela önceden akşamları olurdu şimdi gündüzden başlıyor. Midem birazcık sıkışırsa daha kötü oluyor
Kesinlikle öyle . Süt ve Gavisconu dönüşümlü olarak içiyorum . Ama yanlızca 5 10 dakikalık bir etki yapıyor . Bunu yaşayan bilir . Çok iyi anlıyorum sizi . Geçmek bilmiyor artık . Buna da şükürler olsun. Allah başka sıkıntı vermesin .

3. Trimesterdan gerçekten çok korkuyorum ben de. Şu ara rahatım sinüzit baş ağrısı dışında çok bir sıkıntım yok. Bazen gaz ağrım oluyo. Hala sırt üstü uzanabiliyorken uzanıyorum.Sonrası zor olacak diye.
Hamilelikten önce gastrit geçirmiştim. Sağlam bir diyet ve Yemekten sonra en az 2 saat oturmalı bişeyler uygulamıştım. Tabiki mide koruyucular kullanmıştım.
Kızlar eğer yanma çok şiddetli ise mide koruyucular verilebiliyor. Doktorunuza sormanız mümkün olur mu
Allah hepimize kolaylıkla geçen bir 3. Trimester sağlasın inşallah.
Dualarım sizlerle

Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur kaçıncı ne kadar beta hcg çıkmıştı acaba

Bende seni merak ediyordum bende duydum pit pit ne tatli ikisinde aksami ama kanamam oldu tekrar hastaneye gittik allahtan gecti bugün kontrol den dolayi olmus kanama
Yaaa duydunuz mu canım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah alttan mı muayene etti ki canım çok şükür geçmiş bol bol dinlen demişti bana doktorum lekelenme falan olursa birde su iç canım

Yaaa duydunuz mu canım sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah alttan mı muayene etti ki canım çok şükür geçmiş bol bol dinlen demişti bana doktorum lekelenme falan olursa birde su iç canım
Evet altan edildi senin nasil edildi ?
Saglikli olsunlarda kanama gecti bende dinlencem iki hafta rapor aldim calismicamda

üc aylik olsa risk azalir

cok sükür ama kalpleri hep kafama takiliyordu rahatladim

bana dogum 30.12.2021 verildi sana

Bana üstten baktı canım geç gel demişti merkezle aramda biraz mesafe varda o yüzden gel git olmasın diye 7+3te gittim öyle olunca
Şuan için doğum tarihi hiç konuşmadık canım

Kızlar birde benim tshım 3.69 çıktı doktor şimdilik ilaca gerek yok dedi takip edelim dedi böyle olan var mı aranızda?

Kızlar birde benim tshım 3.69 çıktı doktor şimdilik ilaca gerek yok dedi takip edelim dedi böyle olan var mı aranızda?
Ben zaten hasimato hastası oldugum icin sürekli ilac kullanıyorum ama 2.5 un biraz ustu olunca doktorum dozumuzu arttırmıstı... tsh in cok yükselmesini istemiyor aslnda doktorlar niye vermedi acaba ilac

Ben zaten hasimato hastası oldugum icin sürekli ilac kullanıyorum ama 2.5 un biraz ustu olunca doktorum dozumuzu arttırmıstı... tsh in cok yükselmesini istemiyor aslnda doktorlar niye vermedi acaba ilac
Bilmiyorum canım benimde kafama takıldı bi sorun olur mu ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…