- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.241
Şimdiden doğursam da rahatlasam moduna girdim ya acı ama gerçek. Mide yanması hele başa bela önceden akşamları olurdu şimdi gündüzden başlıyor. Midem birazcık sıkışırsa daha kötü oluyorİnan bende senin gibiyim. Geri kalır yanım yok vallaha . Kaburgama baskı yaptı zaman ayaklarımı yyukarı doğru kaldırıyorum duvara yaslayarak daha sonra biraz böyle bekliyorum sonra kalkıp yürüyorum biraz rahatlıyorum o zaman dene sende belki işe yarar umarım . Mide yanmalarım artık artık yemek borusunu ve bığazımı tahriş etmiş vaziyette sabahları sızı ile uyanıyorum . Nasıl gececek bilmiyorum artık bu son aylar
Kesinlikle öyle . Süt ve Gavisconu dönüşümlü olarak içiyorum . Ama yanlızca 5 10 dakikalık bir etki yapıyor . Bunu yaşayan bilir . Çok iyi anlıyorum sizi . Geçmek bilmiyor artık . Buna da şükürler olsun. Allah başka sıkıntı vermesin .Şimdiden doğursam da rahatlasam moduna girdim ya acı ama gerçek. Mide yanması hele başa bela önceden akşamları olurdu şimdi gündüzden başlıyor. Midem birazcık sıkışırsa daha kötü oluyor
Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur kaçıncı ne kadar beta hcg çıkmıştı acabaMerhaba kızlar belki hatırlayanlar vardır. Bugün muayenem vardı iki kese göründü. Beta hcg den dolayı ikiz beklentisi vardı. Şu an için keseler iki taneinşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Sağlıkla ilerler
Bende seni merak ediyordum bende duydum pit pit ne tatli ikisinde aksami ama kanamam oldu tekrar hastaneye gittik allahtan gecti bugünKızlar dün kalp atışlarını duyduk çok şükür
Yaaa duydunuz mu canımBende seni merak ediyordum bende duydum pit pit ne tatli ikisinde aksami ama kanamam oldu tekrar hastaneye gittik allahtan gecti bugünkontrol den dolayi olmus kanama
Evet altan edildi senin nasil edildi ?Yaaa duydunuz mu canımsağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah alttan mı muayene etti ki canım çok şükür geçmiş bol bol dinlen demişti bana doktorum lekelenme falan olursa birde su iç canım
Amiin Allah razı olsun cümlemize 14.gün 3000 küsür 17.gün 10 000 küsür çıkmıştı canım.Merhaba hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur kaçıncı ne kadar beta hcg çıkmıştı acaba
Maşallah ben de yarın vereceğim diğer testi hayır olsun inşaallahAmiin Allah razı olsun cümlemize 14.gün 3000 küsür 17.gün 10 000 küsür çıkmıştı canım.
Ben biraz geç verdiğim için yüksek aslında ikiz gebeliklerde bu şekilde oluyormuş genelde sorduğumda. Sizin için de hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMaşallah ben de yarın vereceğim diğer testi hayır olsun inşaallah
Amin inşallah ne zaman vermistiniz kaç gün geçmiştiBen biraz geç verdiğim için yüksek aslında ikiz gebeliklerde bu şekilde oluyormuş genelde sorduğumda. Sizin için de hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bana üstten baktı canım geç gel demişti merkezle aramda biraz mesafe varda o yüzden gel git olmasın diye 7+3te gittim öyle oluncaEvet altan edildi senin nasil edildi ?
Saglikli olsunlarda kanama gecti bende dinlencem iki hafta rapor aldim calismicamda
üc aylik olsa risk azalir
cok sükür ama kalpleri hep kafama takiliyordu rahatladim
bana dogum 30.12.2021 verildi sana
Ben zaten hasimato hastası oldugum icin sürekli ilac kullanıyorum ama 2.5 un biraz ustu olunca doktorum dozumuzu arttırmıstı... tsh in cok yükselmesini istemiyor aslnda doktorlar niye vermedi acaba ilacKızlar birde benim tshım 3.69 çıktı doktor şimdilik ilaca gerek yok dedi takip edelim dedi böyle olan var mı aranızda?
Bilmiyorum canım benimde kafama takıldı bi sorun olur mu ki acaba?Ben zaten hasimato hastası oldugum icin sürekli ilac kullanıyorum ama 2.5 un biraz ustu olunca doktorum dozumuzu arttırmıstı... tsh in cok yükselmesini istemiyor aslnda doktorlar niye vermedi acaba ilac
Ben üçüncü gün verdim tatilden dolayı yoksa bir gün ara ile veriliyor artışlardaAmin inşallah ne zaman vermistiniz kaç gün geçmişti
Yok onu demiyorum ilk kanı adet geçince kaç gün sonra ya da adete kaç gün kala vermistinizBen üçüncü gün verdim tatilden dolayı yoksa bir gün ara ile veriliyor artışlarda
Bide endokrin uzmanina sor derim canım.. gebelik ilerledikce tsh artıyor cünküBilmiyorum canım benimde kafama takıldı bi sorun olur mu ki acaba?
Sorayım canım şuan 7 haftalıklar bayram sonu gidicem nasip olursa çok mu yüksek peki bişey olur muBide endokrin uzmanina sor derim canım.. gebelik ilerledikce tsh artıyor cünkü