2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Sorayım canım şuan 7 haftalıklar bayram sonu gidicem nasip olursa çok mu yüksek peki bişey olur mu
Yok canm panik yapılacak bi deger degil o kadar paniklemeyi gerektirmez... bebek tiroid hormonunu bu haftalarda anneden alıyor ondan orta değerlerde tutmakta fayda var canım

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim 6. Haftaya girdiğimden beri mide bulantım var ama çıkaramıyorum. İştahsızlık var ne zaman geçer ilaç kullanmıyorum

Yok canm panik yapılacak bi deger degil o kadar paniklemeyi gerektirmez... bebek tiroid hormonunu bu haftalarda anneden alıyor ondan orta değerlerde tutmakta fayda var canım
Bayram sonrası gidicem canm inşallah geç kalmış olmam dahiliye de bakıyor mu ki bu değere

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim 6. Haftaya girdiğimden beri mide bulantım var ama çıkaramıyorum. İştahsızlık var ne zaman geçer ilaç kullanmıyorum
Hayırlı olsun inşallah kişiden kişiye değişir bir şey diyrmeyiz ne zaman geçeceği konusunda ama baktınız yemeden içmeden kesiliyorsunuz,takatiniz kalmadı doktorunuza danışarak onun tavsiye edeceği bir bulantı ilacı kullanabilirsiniz.Ben ilaç kullanmama rağmen 6. ay bittiğinde bulantılarım bitmişti

L Lisa42 Bu topikte doğum sırası ikimize geldi sanırım sana gün verdiler mi ?
3. Trimester dan bende haber vereyim. Eklem bel ağrılarım var fazlasıyla. Ama genelde ayakta kalırsam oluyor. Ayaklarım falan çok şiştii. Mide sıkıntısı yaşamıyorum çok şükür. Bi ara nefes darlığı ve çarpıntım vardı onlarda geçti ne hikmetse. Şuan asıl sorunum kolumun uyuşması. Sadece geceleri oluyodu. Şimdi gün içinde de devam ediyor özellikle sol kolum. El eklemlerim bile sızlıyor. Yinede çok şükürr.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu ara da hepimize hayırlı bayramlaaar 🏵

Anlamadım ben süreci tersten yaşıyorum galiba öyle kusma derecesinde değil tabi de arka planda kimyasal bi mide bulantısı tiksinme başladı.
biraz öyle olmus senin... benimde kusma olmadi ama bulantiyla dolastım hep ilac kullanmasam belki kusardım.. prilam kullan canım çok kötü olursan

Aynen canımpazrtsi randevum var belki net gün verirler haber veririm,sana bir şey dendi mi?ne yalan söyleyeyim 35 i görsem yeterli diyorum.Karın kaslarımın ağrısından ayakta duracak halim yok uzanınca da miğdem ekşiyor,nefes alamıyorum vs.Benim de eller ve ayaklar şişti el parmaklarım çok sızlıyor su şişesinin kapağını bile açamıyacak durumdayım.Hemoglobin değerin kaç çıkıyor canım?benim birden 9 lara düşmüş 30. Haftalar çok tuhaf ilerliyor öyle değil mi

Bende salıya randevu aldım. Haberleşelim inşallah.
Kendime hedef koymuştum 25 haziran 37+4 diye ama. Artık 35 i görsem yeter diyorum iyice ağırlaşmak ne demekmiş öğrenmeye başladım. Arada ev işi yapıyorum. Hareket olsun diye. Ama kötü mü yapıyorum iyi mi bilmiyorum. Sana da ciğer geliştirici yapcaklar mı ? Bana yapcaz dedi bu gidişimde. Şişkinlikler için hiç yapcak bişeymiz yok sanırım da el uyuşukluğu fenaymış. Uyutmuyor bazen.
Hemoglobin değerim 3 hafta önce 9.5 tu. İlaç kullanmamıştım. 3 haftadır kullanıyorum. Yükselmiştir diye tahmin ediyorum.
Gerçekten bu haftalar değişik ilerliyo. Bi gün diğer günü tutmuyor. Çok şükür yine halimize. Az kaldı inşallah.

Kızlar birde benim tshım 3.69 çıktı doktor şimdilik ilaca gerek yok dedi takip edelim dedi böyle olan var mı aranızda?
İlk aylar benim de yüksek çıkmıştı gebeliğin başında yüksek çıkar takip edelim düşmezse ilaç başlarız dedi.sonraki ay normaldi değer hiç ilaç kullanmadım

Ev işi mivalla ne ev ne iş hepsini saldım dün birkaç kıyafet katladım gece yatana kadar bel ağrısından öldümyok hayır benimkiler hiç öyle ciğer geliştirici ihtimalinden bile bahsetmiyor ben de beklemedeyim.ooof of benim bir de kusmalarım geri döndüben de ilk aylar hep 37 bitsin diye dua ederdim şimdi yok aman aman diyorumAz kaldı inşallah doğumlarımızı da detaylarıyla paylaşmayı nasip etsin rabbim.Unutmadan sorayım progestan fitil kullanıyor musun?ben kullanıyorum da bitmek üzere acaba bıraksam mı diyorum doktorum artık içmesen de olur dedi ama cesaretim yok bırakmaya

benim 20. haftadan beri sag kaburgam pert. özellikle o sagda ne var bilmiyorum başı ile mi itiyor bilmiyorum . ve hiç gecmedi :)
rahim büyüyo diye normal demişti doktor. napsam sagdan sola cevriemşyrm bebegi :) senin bir de 2 iz bu zamana kadar agrımaması bile harikaymış cnm benim

Benimde her yerim ağrıyo. Ama arada mecbur kalıyorum. Artık tamamen salıcam. kusmaların dönmesi kötü olmuş yaa. Ama benim gebeliğin başında da kusmam olmadı. Bulantılarım olmuştu.
Progestana ben 22. Haftamda başladım. Usg de kasılma gördüğünde doktor başladı. Şehir değişikliğinden ötürü doktorda değiştirdim. O da progestan ve magnezyuma 34 e kadar devam dedi. Bide ben fitil olarak değilde yatmadan önce içiyorum progestanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…