- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #10.261
Yok canm panik yapılacak bi deger degil o kadar paniklemeyi gerektirmez... bebek tiroid hormonunu bu haftalarda anneden alıyor ondan orta değerlerde tutmakta fayda var canımSorayım canım şuan 7 haftalıklar bayram sonu gidicem nasip olursa çok mu yüksek peki bişey olur mu
Canım tüp bebek bebek benim o yüzden transferden 14 gün sonra verdimYok onu demiyorum ilk kanı adet geçince kaç gün sonra ya da adete kaç gün kala vermistiniz
Bayram sonrası gidicem canm inşallah geç kalmış olmam dahiliye de bakıyor mu ki bu değereYok canm panik yapılacak bi deger degil o kadar paniklemeyi gerektirmez... bebek tiroid hormonunu bu haftalarda anneden alıyor ondan orta değerlerde tutmakta fayda var canım
Hayırlı olsun inşallah kişiden kişiye değişir bir şey diyrmeyiz ne zaman geçeceği konusunda ama baktınız yemeden içmeden kesiliyorsunuz,takatiniz kalmadı doktorunuza danışarak onun tavsiye edeceği bir bulantı ilacı kullanabilirsiniz.Ben ilaç kullanmama rağmen 6. ay bittiğinde bulantılarım bitmiştiMerhaba arkadaşlar bende tüp bebekle çift yumurta ikizlerine hamileyim 6. Haftaya girdiğimden beri mide bulantım var ama çıkaramıyorum. İştahsızlık var ne zaman geçer ilaç kullanmıyorum
Bisi olmaz panik yapma strestende bazen yükseliyor.. bayram sonrası hemen gidersin dahileyede bakar canm dedigim gibi panik yqpacak bi deger degilBayram sonrası gidicem canm inşallah geç kalmış olmam dahiliye de bakıyor mu ki bu değere
Tamam canım çok sağolasın içimi rahatlattın Allah razı olsunBisi olmaz panik yapma strestende bazen yükseliyor.. bayram sonrası hemen gidersin dahileyede bakar canm dedigim gibi panik yqpacak bi deger degil
Rica ederim canımTamam canım çok sağolasın içimi rahatlattın Allah razı olsun
İnşallahhh canım inşallah hepimizin sağlıkla büyüsünlerRica ederim canımsağlıkla büyüsün minik kuzular
Bu haftalarda gec degil mi yaBenim de bulantım bu hafta başladı. Anladım ki doğurana kadar bulantım yok dememek lazimmis
Anlamadım ben süreci tersten yaşıyorum galibaBu haftalarda gec degil mi yabenim ilk haftalarda olmustu simdilik yok ama mide yanmam var
Anlamadım ben süreci tersten yaşıyorum galibaöyle kusma derecesinde değil tabi de arka planda kimyasal bi mide bulantısı tiksinme başladı.
Aynen canımL Lisa42 Bu topikte doğum sırası ikimize geldi sanırımsana gün verdiler mi ?
3. Trimester dan bende haber vereyim. Eklem bel ağrılarım var fazlasıyla. Ama genelde ayakta kalırsam oluyor. Ayaklarım falan çok şiştii. Mide sıkıntısı yaşamıyorum çok şükür. Bi ara nefes darlığı ve çarpıntım vardı onlarda geçti ne hikmetse. Şuan asıl sorunum kolumun uyuşması. Sadece geceleri oluyodu. Şimdi gün içinde de devam ediyor özellikle sol kolum. El eklemlerim bile sızlıyor. Yinede çok şükürr.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu ara da hepimize hayırlı bayramlaaar🏵
Bende salıya randevu aldım. Haberleşelim inşallah.Aynen canımpazrtsi randevum var belki net gün verirler haber veririm,sana bir şey dendi mi?ne yalan söyleyeyim 35 i görsem yeterli diyorum.Karın kaslarımın ağrısından ayakta duracak halim yok uzanınca da miğdem ekşiyor,nefes alamıyorum vs.Benim de eller ve ayaklar şişti el parmaklarım çok sızlıyor su şişesinin kapağını bile açamıyacak durumdayım.Hemoglobin değerin kaç çıkıyor canım?benim birden 9 lara düşmüş 30. Haftalar çok tuhaf ilerliyor öyle değil mi
İlk aylar benim de yüksek çıkmıştı gebeliğin başında yüksek çıkar takip edelim düşmezse ilaç başlarız dedi.sonraki ay normaldi değer hiç ilaç kullanmadımKızlar birde benim tshım 3.69 çıktı doktor şimdilik ilaca gerek yok dedi takip edelim dedi böyle olan var mı aranızda?
Ev işi miBende salıya randevu aldım. Haberleşelim inşallah.
Kendime hedef koymuştum 25 haziran 37+4 diye ama. Artık 35 i görsem yeter diyorumiyice ağırlaşmak ne demekmiş öğrenmeye başladım. Arada ev işi yapıyorum. Hareket olsun diye. Ama kötü mü yapıyorum iyi mi bilmiyorum. Sana da ciğer geliştirici yapcaklar mı ? Bana yapcaz dedi bu gidişimde. Şişkinlikler için hiç yapcak bişeymiz yok sanırım da el uyuşukluğu fenaymış. Uyutmuyor bazen.
Hemoglobin değerim 3 hafta önce 9.5 tu. İlaç kullanmamıştım. 3 haftadır kullanıyorum. Yükselmiştir diye tahmin ediyorum.
Gerçekten bu haftalar değişik ilerliyo. Bi gün diğer günü tutmuyor. Çok şükür yine halimize. Az kaldı inşallah.
benim 20. haftadan beri sag kaburgam pert. özellikle o sagda ne var bilmiyorum başı ile mi itiyor bilmiyorum . ve hiç gecmedi :)Kızlar ben çok fenayım 3.trimester gümbür gümbür geldi.
Daha bir haftadır son 3 aya girmişiz bismillah 3-4 gündür soldaki bebek kaburgama batıyor bütün gün kaburgam ağrıyor. Sırtım zaten sürekli ağrıyor. Midemi zaten sormayın. Doktor istediğin kadar gaviscon içebilirsin dedi günde bir şişe bitirebilirimiçmiyorum tabi o kadar korkudan.
Benimde her yerim ağrıyo. Ama arada mecbur kalıyorum. Artık tamamen salıcam.Ev işi mivalla ne ev ne iş hepsini saldım dün birkaç kıyafet katladım gece yatana kadar bel ağrısından öldüm yok hayır benimkiler hiç öyle ciğer geliştirici ihtimalinden bile bahsetmiyor ben de beklemedeyim.ooof of benim bir de kusmalarım geri döndü ben de ilk aylar hep 37 bitsin diye dua ederdim şimdi yok aman aman diyorum Az kaldı inşallah doğumlarımızı da detaylarıyla paylaşmayı nasip etsin rabbim.Unutmadan sorayım progestan fitil kullanıyor musun?ben kullanıyorum da bitmek üzere acaba bıraksam mı diyorum doktorum artık içmesen de olur dedi ama cesaretim yok bırakmaya