2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bebekler için sevindim canımm sen de biran önce iyileşirsin inş . Kaç gün kaldılar küvezde
12gün canım sende doğum yapmışsın, gözünaydın ama küvezde olmaları beklemediğin bişiydi ,vardr herşey de bir hayır rabbim şifa versin sizlere...

Canım inşallah sağlıkla ilerlesinler 🥰 inşallah aradaki fark da azalır. Merak ettiğim bir şey var geçen muayene de keseler yan yanaydı şimdi gittim altlı üstlü bu değişiyor mu yani rahimde bulundukları yer. Ya da plasenta oluştuktan sonra mı değişmeyi bırakır çok merak ediyorum 😬
Doktorun cihazı tutusuyla değişebilir ekrandan döndürüyorlar falan olabilir yani🤗

12gün canım sende doğum yapmışsın, gözünaydın ama küvezde olmaları beklemediğin bişiydi ,vardr herşey de bir hayır rabbim şifa versin sizlere...
Amin canım aynen bunda da Bi hayır vardır diyorum .ara ara oksijen veriyorlarmış , beslenmelerini artırmışlar biraz beslenmede problem var demiş doktor .ilk defa bıgün Bi açıklama alabildik . Görmek emzirmek de yasak o biraz zor geliyo gidip görebilsem içim rahatlayacak

2 hafta önce detaylı ultrasonda perinatolog 320 gr dedi küçüğüne. Bugün gittim kendi Dr um 335 gr dedi. 2 haftada 15 gr mı almış yani dedim. 2 farklı cihazdan mı fark az çıktı anlamadım. Diğeri 2 haftada 150 gr almış. Dr böyle giderse teke düşecek dedi 😔
Bir aydır aynı şeyi söylüyor doktor inşallah yanılıyordur 🙁

Bir aydır aynı şeyi söylüyor doktor inşallah yanılıyordur 🙁
Ay bilmiyorum inan bugün de çok umutlu gittim 10 gr almış gözükünce çöktüm resmen. Sadece dua ediyorum. Tek umudum farklı cihazlardan bakıldı ya. belki az da olsa kilo almıştır. 2 hafta sonra gidince netleşir artık. Bir şeyler almak istiyorsun yavaştan ama kolumu bile kaldırmak istemiyorum artık

Ay bilmiyorum inan bugün de çok umutlu gittim 10 gr almış gözükünce çöktüm resmen. Sadece dua ediyorum. Tek umudum farklı cihazlardan bakıldı ya. belki az da olsa kilo almıştır. 2 hafta sonra gidince netleşir artık. Bir şeyler almak istiyorsun yavaştan ama kolumu bile kaldırmak istemiyorum artık
Haklisin canım inşallah her şey iyi olacak hep dua ediyorum. Dediğin gibi farklı cihaz olması da etkilemiştir illa ki. Bebeğin o andaki pozisyonu da etkiliyor 1 mm 1 gün fark çıkarıyor.

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Dün keseleri gördük iki tane yolk keseleri ve var dedi doktorum, boyutları da aynıymış. 4,5 yaşında bir oğlum var, ikinci için bir yıldır istiyorduk iğne tedavisiyle ikizlere hamile kalabildim. Benim için harika bir haber olsa da doktorum umarım tektir demişti kontrolden önce. Kaybolan ikiz durumundan çok endişe ediyorum. Yolk keselerinin görünmüş olması ve aynı boyutta olmaları sizce de bu ihtimali azaltır mı?

Merhaba, aranıza yeni katıldım. Dün keseleri gördük iki tane yolk keseleri ve var dedi doktorum, boyutları da aynıymış. 4,5 yaşında bir oğlum var, ikinci için bir yıldır istiyorduk iğne tedavisiyle ikizlere hamile kalabildim. Benim için harika bir haber olsa da doktorum umarım tektir demişti kontrolden önce. Kaybolan ikiz durumundan çok endişe ediyorum. Yolk keselerinin görünmüş olması ve aynı boyutta olmaları sizce de bu ihtimali azaltır mı?
Kalp atışını bekleyin yine. Rabbim gonlunuzdekini versin hayırlı olsun

Kızlar ben çok fenayım 3.trimester gümbür gümbür geldi.
Daha bir haftadır son 3 aya girmişiz bismillah 3-4 gündür soldaki bebek kaburgama batıyor bütün gün kaburgam ağrıyor. Sırtım zaten sürekli ağrıyor. Midemi zaten sormayın. Doktor istediğin kadar gaviscon içebilirsin dedi günde bir şişe bitirebilirim 🤦‍♀️ içmiyorum tabi o kadar korkudan.

Daha bir haftadır son 3 aya girmişiz bismillah 3-4 gündür soldaki bebek kaburgama batıyor bütün gün kaburgam ağrıyor. Sırtım zaten sürekli ağrıyor. Midemi zaten sormayın. Doktor istediğin kadar gaviscon içebilirsin dedi günde bir şişe bitirebilirim 🤦‍♀️ içmiyorum tabi o kadar korkudan.
O kadar fena mı basladı canm ya :KK17:

İnan bende senin gibiyim. Geri kalır yanım yok vallaha . Kaburgama baskı yaptı zaman ayaklarımı yyukarı doğru kaldırıyorum duvara yaslayarak daha sonra biraz böyle bekliyorum sonra kalkıp yürüyorum biraz rahatlıyorum o zaman dene sende belki işe yarar umarım . Mide yanmalarım artık artık yemek borusunu ve bığazımı tahriş etmiş vaziyette sabahları sızı ile uyanıyorum . Nasıl gececek bilmiyorum artık bu son aylar😞😞

X