2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

ş
14+2de bir kız erkek yüzde 80 dediler.
Ben pipiyi gördüm ama alışverişlere başladım ama yarın gideceğim eşim bakacakerkeğe az alıyorun diye kızıyor bana kesinleştirelim oğluşuma da ciciler alıcam :)

Kuzum senin cinsiyetler nedir ?

Allah bi kolaylık veriyor canım birinin uslu olması iyi Amin inşallah

Ben 16. Haftada öğrendim. Nipt test de yaptırdık. Bize gelen sonuçta yazmıyordu ama doktora gidende vardı. Y kromozomu olduğu için en az biri erkek dendi. Sonra ultrasonda ikisinin de erkek olduğunu gördük

İkili test için 12. haftada gittiğimde hem detaylı ultrason hem de nifty testi yaptırdım o zaman bakıp böyle bir tahmin yapmışlardı 20. haftada tekrar detaylı ultrasona gireceğim. ama nifty sonucunu konuştuğumda doktorum ikiz gebeliklerde cinsiyet belirtilmez diye bir yanıt aldım.

canım sen sağlıkçısın sanırım biz bakınca da birşey anlayamıyoruz valla :) arkasını döndü ve bacaklarını açmadı hiçbir şey göstermedi :) ben de açıkçası alışveriş için netleştirmek istiyorum hep geç kalıyormuşum, vaktim kalmayacak gibi hissediyorum, oda duvarını boyarken bile bir karar vermek zorunda kaldım cinsiyetleri bilemeden...

Ben 16. Haftada öğrendim. Nipt test de yaptırdık. Bize gelen sonuçta yazmıyordu ama doktora gidende vardı. Y kromozomu olduğu için en az biri erkek dendi. Sonra ultrasonda ikisinin de erkek olduğunu gördük
bu mesajlarınızdan sonra doktorumla tekrar iletişime geçtim ve laboratuvarı aradı y kromozomu tespit edilemediğini belirtmişler, hata payı olabilir dedi ama ben artık ikisi de kız olarak dikkate almaya karar verdim :)

Canım benim hepinize teşekkür ederim crp,alt,ast,bunlar tavan yaptı 200lerde hep diğerlerini tahmin et artık... yinede şükür ediyorum

Bence sana öyle geliosa öyledir kuzumdaha rahat nefes alıyorsan kaburga batmaların azaldıysa o yüzdendir. İniolardır aşağıya :)
Evet daha rahat nefes alıyorum. Eskiden çarpıntım ve nefes darlığım baya fazlaydı. Demir eksikliğinden midir diyodum ama bu kadar rahatlamam beni endişenlemdirdi. 2 3 hafta daha dayanaydılar iyiydiii.

Evet kullandım ama pek işe yaramadı . Sabun da kullanmıyorum hiç. Gebelik dönemimde oldu geçmek bilmiyor bir türlü
Sebamed intim yıkama ürünü var. Tedavi sırasında Klinikteki hemşirenin önerisiyle kullanmaya başlamıştım. Ben onu kullanıyordum gebelikten önce, şimdi de tekrarlarsa diye korktuğum için kullanıyorum.

Bebekler için sevindim canımm sen de biran önce iyileşirsin inş . Kaç gün kaldılar küvezde

Canım inşallah sağlıkla ilerlesinler inşallah aradaki fark da azalır. Merak ettiğim bir şey var geçen muayene de keseler yan yanaydı şimdi gittim altlı üstlü bu değişiyor mu yani rahimde bulundukları yer. Ya da plasenta oluştuktan sonra mı değişmeyi bırakır çok merak ediyorum

Ben acil doktoruyum eşim de radyoloji uzmanı. Ama ben ohssden sonra çalışamadım bu aralar ev hanımıyım :) doğumdan sonra inşallah devam göreve :)
Benim de bi sürü işim var valla haziranda ablam da gelecek başlayacağız yavaş yavaş.
Yenidoğan takımlarını ablam
Odaları için bebek karyolalarını babam alacak :)
Anneme de nevresimlerini aldırırım :)
Bayasını öyle halledeceğim

İnşallah öyle olmaz kuzum dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…